inşallah en kısa zamanda beişine kavuşursun canım.evet güzelim en büyük hatamız o oluyor.bende evlenince kim sorarsa korunmuyoruz dedim.tabiki zanman geçtikçe millette sormaya başladı.ama yinede doğduğumuz yerden uzak olduğumuz için bu sorularla çok bunalmadım. en önemlisi ben annemin duygularına çok inanırım.temiz kalplidir.olmadığını biliyordu.ama kızım sen rahat ol olur .çok gençsin olur derdi.sen yengene bakma yaşı 44 oldu onunla sen birmisin derdi.o öyle deyince insanın içi rahatlıyor.haklıymış.hemde doğal yoldan oldu .30 haziran 2007 de evlendim.tam 15. ayda bebişim süpriz yaptı.sende canını sıkma sorununuz neydi hatırlamıyorum ama Allah verecek olduktan sonra sorun ne olursa olsun veriyor canım.
canım güzel cevabın için sağol. bende pko var eşiminde sperm sayısı normalin üstünde ama yinede yeterli değil yani sorunun büyük kısmı bende yok canımı ssıkacak herşeyden uzağım bende ist.da doğdum büyüdüm ama samsundayım şuan ama eşim buralııı işte hep onun tarafı burda onlar sıkıştırdığı için bana üzücü gelirdi artık hiç umrumda değil eşimde aynı fikirde hep hayırlısı diyoruz rabbim neylerse güzel eyler öyle yaaaaa