çok çokkkkkk yakında hepimiz anne olucassssss hehee hissediyorum bunu çok içten hemde :1hug: :asigim: :ecrin_bebek:
İyiyiz canım çok şükür. Gündüz iyi gece kötü ben. kaydirigubbakcemile3 İnşallah daha iyi olacağım en yakın zamanda. Sen nasılsın canım? :1hug:
günaydın kızlar, günümüz güzel geçsin a.s.
herkes iyidir umarım.
nevro yoksun canım, iyileşemedin mi yoksa?Yıprattı valla bu hastalık hepimizi.
Maalesef benim yeni tarihim belirlendi, 13 kasım.Dün tam tarihinde geldi çok lazımmış gibi.klava:Bir gün dahi gecikip umutlandırmıyor :mymeka:
kızlar ben geldim aslında sabahtan beri burdayımda miğrenim tuttuğundan sol gözüm sanki kör oldu hiç yazacak durumum yok işten bir an önce çıkmak istiyorum hepinizi seviyorum bu illetten kurtulursam dönerim bugun kendinize iyi bakın
kızlar ben geldim aslında sabahtan beri burdayımda miğrenim tuttuğundan sol gözüm sanki kör oldu hiç yazacak durumum yok işten bir an önce çıkmak istiyorum hepinizi seviyorum bu illetten kurtulursam dönerim bugun kendinize iyi bakın
eşim bugün askerlik şubesine gitti,muhtemelen aralıkta askere gidiyor,sanırım kısa dönem yapacak 6 ay yani,inşallah yakın yerlere düşerde daha kolay görüşürüz,bazen diyorum keşke evlenmeden önce askerliğini yapıp gelseydi ,şimdi birde bebek için 6 ay daha bekleyeceğiz senağlama ama ne yapalım her şeyde vardır bir hayır senağlama
Bademimmmmmm :asigim: Geçmiş olsun bitanem. a.s. Güzel geçmiş sonuç olarak maşallah.Anestezi ile olmuş ama önemli olan sorunsuz bir biçimde olması. :teytey: Annesi melekleri için kan da vermiş. Yavrularını besleyecekmiş o kanla. Ne duygusal bir durummmmmm. senağlama senağlama :a015: Bundan sonra neler yapılacak güzelim? Yani transfere tahminen 1 ay kaldı diyebilirmiyiz artık? :dance:
nevrosky canım ya geçmiş olsun .nerden geldi bu hastalık sana hala gitmedi.şimdi geçmişe baktım geceleri hiç gelemiyormuşsun.en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı bekliyoruz.
kkapkara kaç gündür haber bekliyorduk senden.çok geçmiş olsun canım . Allah en kısa zamanda bebişine kavuşturur inşallah seni. ama moralinin iyi olmasına çok sevindim.
senin moralin iyi olacak ki bebişininde gelmesi kolaylaşacak.
Canım bir aksilik olmazsa büyük ihtimalle kasım ayının ilk haftalarında transfer olur diye düşünüyorum
zeynebcim ben pek sayılardan morfolojiden anlamam ama madem dr değerleriniz normal demiş doğal yoldan olur demiş bence aşılamada şansınız yüksek olabilir a.scanlarımm ben geldim...bütün sonuçlarımızı dr a gösterdim veee tanısı sebepsiz infertilite çıktı...yani eşimdede bendede gözle görünen bir sorun yok yani normal yolla olabilir dedi...ama bunca zamandır olmadığı için beni aşılamaya yönlerdirdi...bende düşünüceğimi söyledim ve geldim...
eşimin hareketi %15 ten %25 e çıkmış yani A B toplamı %55 olmuş yani sınırın biraz üstünde..
morfolojide % 12 çıkmış geçen seferkine göre düşmüş
sayıda total 100 milyon kontrasyon 40 milyondu
yani eşimdede bir sorun görmedi dr...bu değerlerle hamile kalınır dedi....ama olmuyo işte....
Günaydınnlarrrr topiğin güzell anne adaylarııı.Herkeze huzurlu ,mutlu ,sağlık dolu bir gün geçirmenizi diliyorumm.nevroskymmm canım çok özledik seni bekliyoruzzz topiğimizinn gülü :)Nevromun dediği gibi bu Topiğe girmeyen çok çok şey kaçırıyorrr.Bu topik mucizelerle dolu,umut dolu :dance::dance:
merhaba kizlar
ben geldimmmmmmm
okuyayim sayflari donuyo gerci pc ama ins okuyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?