Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:asigim:Vestam aminn inşallah olucakk :):CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:Böyle koca göbekle olcaz sonra da artık biz kilolara takmaya başlarmışızz :roflol:Şaka tabiki..:jeyyar:
a.s.
kızlar kahvaltı saaticokacimcoook.önce topiğe uğrıyorum.sonra karnımı doyuruyorum.
cokacimcoookccokacimcoookcBende kahvaltı yapmadım geliyom oraya hehe :)şimdi resmi görünce acuktum
eşim bugün askerlik şubesine gitti,muhtemelen aralıkta askere gidiyor,sanırım kısa dönem yapacak 6 ay yani,inşallah yakın yerlere düşerde daha kolay görüşürüz,bazen diyorum keşke evlenmeden önce askerliğini yapıp gelseydi ,şimdi birde bebek için 6 ay daha bekleyeceğiz senağlama ama ne yapalım her şeyde vardır bir hayır senağlama
bu ay kendi kendime hayallenip, umutlandığım için üzülmüştüm.Şimdi kendime geldim.Sonuçta ameliyattan sonra 1 yıl kadar beklemek gerektiğini yada ameliyatın hiç bir etkisi olmayabileceğini de bilerek bunu yaptırdık.Şimdi bile bile kendimi üzmenin anlamı yok diye mantıklı düşünmeye başladım.sengözlerimebaksanabBu arada arısütü polen ve sizin vitamininin erkekler için olanını kullanmaya başladı eşim de.Bakalım ne kadar süre kullanıcak.Vitamin neyse de polenin tadını beğenmedi.Keçiboynuzunu da bu yüzden bırakmıştı.şakkıdı
BİR SALGINDIR GİDİYOR KENDİNİZE ÇOK DİKKAT EDİN BELKİ DE ŞU AN HAMİŞSİNİZ KİM BİLEBİLİR......BİRTEK KENDİMİN HAMİŞ OLMADIĞINI BİLİYORUM O KADAR....AMA YARINDAN İTİBAREN ÇALIŞMALAR BAŞLAR KİMBİLİR BELKİ BİDAHAKİ AY HAMİŞ PATLAMASI YAŞANIR
BALIM,NEVROSKY,BTRLC,AYMES,FADİKsmhsmh,VESTA VE ADINI ANIMSAYAMADIĞIM TÜMM ARKADAŞLAR.İNŞALLAH HEPİMİZ İLK 3 AY İÇİNDE HAMİŞ KALACAĞIZ BEN ALLAHA İNANIYORUM...ALLAH BU KADAR ÇOK İSTEYEN KULLARININ DUASINI GERİ ÇEVİRMEZ.ALLAH DİLEYENE VERİR
BİR SALGINDIR GİDİYOR KENDİNİZE ÇOK DİKKAT EDİN BELKİ DE ŞU AN HAMİŞSİNİZ KİM BİLEBİLİR......BİRTEK KENDİMİN HAMİŞ OLMADIĞINI BİLİYORUM O KADAR....AMA YARINDAN İTİBAREN ÇALIŞMALAR BAŞLAR KİMBİLİR BELKİ BİDAHAKİ AY HAMİŞ PATLAMASI YAŞANIR
BALIM,NEVROSKY,BTRLC,AYMES,FADİKsmhsmh,VESTA VE ADINI ANIMSAYAMADIĞIM TÜMM ARKADAŞLAR.İNŞALLAH HEPİMİZ İLK 3 AY İÇİNDE HAMİŞ KALACAĞIZ BEN ALLAHA İNANIYORUM...ALLAH BU KADAR ÇOK İSTEYEN KULLARININ DUASINI GERİ ÇEVİRMEZ.ALLAH DİLEYENE VERİR
kız bu ne hamilelerde var aramızda .çok güzel görünüyor.
Herkese günaydın eşinşiz allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin bizimde böyle bir durumumuz vardı bebek tedavisi için askerliğini yapmasını bekliyorduk 4 sene bekledim askere gitmek istemiyordu sonunda seni bekleyemem dedim ve tedavi olduk bebişimiz oldu allah isteyen herkese nasip etsin 6 ay kısa bir süre hemen gecer ben 4 sene bekledim sabırla beklemelsin karşılığını en iyi şekilde alırsın inşallah:CüvCüv:
bengisu cum senin yaşayacağını ben 1 sene önce yaşamıştım senin duygularını çok iyi anlıyorum benim eşimde askere gitmişti kısa dönem di ama bana bir ömür gibi gelmişti ve bi sabah beklediğim günden 2 gün önce süpriz yapıp gelmişti... bize kısa gelecek aslında çok kısa sürecek ama sen uzun zannedeceksin sabırlı olmanı öneririm o gelince herşey daha güzel olacak bunları düşün canım....
Herkese günaydın eşinşiz allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin bizimde böyle bir durumumuz vardı bebek tedavisi için askerliğini yapmasını bekliyorduk 4 sene bekledim askere gitmek istemiyordu sonunda seni bekleyemem dedim ve tedavi olduk bebişimiz oldu allah isteyen herkese nasip etsin 6 ay kısa bir süre hemen gecer ben 4 sene bekledim sabırla beklemelsin karşılığını en iyi şekilde alırsın inşallah:CüvCüv: