Kızlar eşim yarın akşam röntgen çektirecek.Varikosel var mı yok mu diye. Nasıl oluyor bu. Sizin eşleriniz yaptırmıştır kesin. Varikosel varsa hemen mi ameliyat olur. Yoksa ilaç falan verir dimi kızlar.
işallah çifter çifter gelsinler:Saruboceq::Saruboceq:
.merhaba arkadaşlar nasılsınız...nevroşum bugün nasılsın toparlandınmı biraz....
oh be en sonunda aranızdayım kısllllllllllaaaaaaaaaarrrrr ya herhalde ben ayarlarla oynadım o yüzden bugün birtürlü giremedim sizi çooooooook özledim canlarım benimmmmmmmm bu arada cumartesi eşim varikoselden ameliyat oldu en sonunda şükür canlarım Rabbim sonumuzu iyi etsin inşallah bakalım bundan sonra artık tek dileğimiz biran önce meleğimize kavuşmak dualarım ayrıca sizinle kıslar inşallah Rabbim en kısa zamanda hepimize anne olmayı nasip eder inşallah..........
evet canım trajikomik mi bilmiyorum ama çok komik bir diyolog olduğu kesin.akşam akşam beni güldürdün ya Allah ta seni güldürsün en yakın zmanda.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kocişle telefonda konuşuyoduk ben yarın karşıyakaya gidicem dedim
neden dedi?
bi arkadaşı görücem dedim :jeyyar:
kim? dedi senin karşıyakada arkadaşın yokki dedi benneyaptımki
bende kkdan nevrosk dedim çok iyi biri onu görcem dedim fisfisfis
kim kim? dedi ??? :sm_confused:
o ne dedi insan mı?
bende arkadaşım dedim
adı ne dedi?
valla adını bilmiyom dedim
nasıl yani adını bile bilmediğin birini görmeye mi gidiceksin çocuk musun sen dedi :mymeka:
kaldım resmen :mymeka:
yani izin vermedi bende sinir oldum :a015:
alacağın olsun kociş
kocişle telefonda konuşuyoduk ben yarın karşıyakaya gidicem dedim
neden dedi?
o ne dedi insan mı?
bende arkadaşım dedim
adı ne dedi?
nasıl yani adını bile bilmediğin birini görmeye mi gidiceksin çocuk musun sen dedi :mymeka:
alacağın olsun kociş
neden dedi?
o ne dedi insan mı?
bende arkadaşım dedim
adı ne dedi?
alacağın olsun kociş
neden dedi?
o ne dedi insan mı?
bende arkadaşım dedim
adı ne dedi?
alacağın olsun kociş
şeysırnaşık şeyAllah iyiliğini versin seni delüü ne olcak kaydirigubbakcemile3ay karşıyakadamıydın bornovada mı nevroskim bak onu da tam bilmiom :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
şeysırnaşık şeyAllah iyiliğini versin seni delüü ne olcak kaydirigubbakcemile3
oh be en sonunda aranızdayım kısllllllllllaaaaaaaaaarrrrr ya herhalde ben ayarlarla oynadım o yüzden bugün birtürlü giremedim sizi çooooooook özledim canlarım benimmmmmmmm bu arada cumartesi eşim varikoselden ameliyat oldu en sonunda şükür canlarım Rabbim sonumuzu iyi etsin inşallah bakalım bundan sonra artık tek dileğimiz biran önce meleğimize kavuşmak dualarım ayrıca sizinle kıslar inşallah Rabbim en kısa zamanda hepimize anne olmayı nasip eder inşallah..........
:dance: :dance: Şimdi hissetmiyorum iş yerinde de eve gidip uzanınca baya bir çıkıyor. Düne göre iyiyim tabi çok şükür. İnşallah daha da iyi olurum. Sağol güzelim. Allah razı olsun. a.s. :asigim:
Canım teyzeme 4 ay önce Rahim kanseri teşhisi konulmuştu .Dr.çok geç kaldınız demişti kanserde yayılma vardı.:çok üzgünüm:
Sonra rahimi alınıp karın etrafı kazınıp iyice ameliyatta temizlendi fakat tahliller kötüydü.Sonra 1 aylık ışın tedavisi oldu.Kemoteropiye geçilicekti gerek kalamdı Aşağından parça alınmış patolojieye gönderilmiş sonuçlar temiz çıkmış,ultrasonda temiz çıkmış .Dr.3 ayda bir kontrole çağırmış artık.Rabbimin bir mucizesi bu rabbim sana şükürler olsunnn:Saruboceq::sm_cool: :sm_cool:
neden dedi?
o ne dedi insan mı?
bende arkadaşım dedim
adı ne dedi?
kaldım resmen :
yani izin vermedi bende sinir oldum :
alacağın olsun kociş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?