Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim sizleri güldürebildiysem ne mutlu bana . İlaç gibi kısım valla baksana solunum yollarını açmışımkaydirigubbakcemile3
Ay süpppeeerrr aymescim ya kırdın geçirdin bizi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Devamı yok mu? hihoyyyt hihoyyyt
Merhaba canım , hoşgeldin. :1hug: İyi olmaya gayret gösteriyoruz bitanem. :lepi: Topiğin yarısından çoğu hasta mirmirmirmir Sen iyisindir inşallah bitanem. :1rolleyes:
Evet canım yaa. Daha önce nerelerdeydin sen? sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile5 :asigim:
- Topicte grip salgını devam ediyor. Virüsü yayan bal aranmakta. Görenlerin insaniyet namına yetkililere haber vermeleri önemle rica olunur..! Eşgali : Bal gibi bişi , tadından yenmiyor. :)))
Biri banamı seslendii :)Teslim oluyorum tamam
:roflol::roflol::roflol:Koptum yaa çok yaşa emi nevrommm
slm kizlar nasilsiniz ben geldim sabah evde yoktum giremedim o yuzden nasilsiniz
badaem insallah guzel sonuclara alirsin yarin basliyorsun galiba
balsurat teyzene gecmis olsun allah birdaha yasatmasin insalllah
beyzanur canim heyecan basmistir valla ne guzel insallah bos donmezsin
slm kizlar nasilsiniz ben geldim sabah evde yoktum giremedim o yuzden nasilsiniz
Biri banamı seslendii :)Teslim oluyorum tamam
:roflol::roflol::roflol:Koptum yaa çok yaşa emi nevrommm
Neeeeeeeeeevvvvvvvvvrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooosssssssssssskkkkkkkyy :CüvCüv: kalasıcaaa senüüüüüüüüü :Saruboceq: :ecrin_bebek: :dance:
aymescim canim fikralarin cok guzeldi guldurdun beni canim
okuldaydim tatlim okula gidiyorum hala ben
bende iyiyim dune gore
Sizi güldürebildiysem ne mutlu bana canım. Daha iyi olmanada sevindim elden gelen bişey yok iyi olmak zorundayız bende geçde olsa bugün farkına varabildim bunun:lepi: