Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eferim çocumm. sengözlerimebaksanab Adaletten kaçılmaz. yasakkelime kaydirigubbakcemile Akşama topicte toplantı yapıp durumunu netleştireceğiz. :jeyyar:
Kızlar eşim yarın akşam röntgen çektirecek.Varikosel var mı yok mu diye. Nasıl oluyor bu. Sizin eşleriniz yaptırmıştır kesin. Varikosel varsa hemen mi ameliyat olur. Yoksa ilaç falan verir dimi kızlar.
:CüvCüv: :CüvCüv: Amin canımmmmmmm inşallahhhhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: Hepberaberrrrrrrrrrrrrrrr :lepi:
oh be en sonunda aranızdayım kısllllllllllaaaaaaaaaarrrrr ya herhalde ben ayarlarla oynadım o yüzden bugün birtürlü giremedim sizi çooooooook özledim canlarım benimmmmmmmm bu arada cumartesi eşim varikoselden ameliyat oldu en sonunda şükür canlarım Rabbim sonumuzu iyi etsin inşallah bakalım bundan sonra artık tek dileğimiz biran önce meleğimize kavuşmak dualarım ayrıca sizinle kıslar inşallah Rabbim en kısa zamanda hepimize anne olmayı nasip eder inşallah..........
oh be en sonunda aranızdayım kısllllllllllaaaaaaaaaarrrrr ya herhalde ben ayarlarla oynadım o yüzden bugün birtürlü giremedim sizi çooooooook özledim canlarım benimmmmmmmm bu arada cumartesi eşim varikoselden ameliyat oldu en sonunda şükür canlarım Rabbim sonumuzu iyi etsin inşallah bakalım bundan sonra artık tek dileğimiz biran önce meleğimize kavuşmak dualarım ayrıca sizinle kıslar inşallah Rabbim en kısa zamanda hepimize anne olmayı nasip eder inşallah..........
balsurat bak hastaligi bulastirdin eger hamissen yuume yuzume hapsur haaaaaaa ona gore o da gecsin bana ok
nevrosky önce trajikomik bişey oldu kocişle aramızda seninle ilgili :jeyyar:
koptum yaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
doktorumla konuştum sonuçlar.....
Fsh:6,27
lh:6,17
e2:96.88......değer yüksek çikmişş akşama konuşuruz dedi 6 da tekrar gitçem.muhtemelen geçen aydan kist kaldiği için değer yoksek.ultrasonla bakacağiz....................
Prolaktin:6,17
tsh:1,02
ts3:4,61
ts4:14.03...............e2 hariç tüm değerler gayet güzelmiş.................
Tamam canım adet zamanlarımız geldimi sonuç belli olur:jeyyar:
nevrosky az önce trajikomik bişey oldu kocişle aramızda seninle ilgili :jeyyar:
koptum yaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: