kocişle telefonda konuşuyoduk ben yarın karşıyakaya gidicem dedim
neden dedi?
bi arkadaşı görücem dedim :jeyyar:
kim? dedi senin karşıyakada arkadaşın yokki dedi benneyaptımki
bende kkdan nevrosk dedim çok iyi biri onu görcem dedim fisfisfis
kim kim? dedi ??? :sm_confused:
o ne dedi insan mı?
bende arkadaşım dedim
adı ne dedi?
valla adını bilmiyom dedim
nasıl yani adını bile bilmediğin birini görmeye mi gidiceksin çocuk musun sen dedi :mymeka:
kaldım resmen :mymeka:
yani izin vermedi bende sinir oldum :a015:
alacağın olsun kociş
Kızlar eşim yarın akşam röntgen çektirecek.Varikosel var mı yok mu diye. Nasıl oluyor bu. Sizin eşleriniz yaptırmıştır kesin. Varikosel varsa hemen mi ameliyat olur. Yoksa ilaç falan verir dimi kızlar.
seninkide iyi cesaretmiş zeynepcim :jeyyar:
:roflol::roflol: çok komik ya...banada kk dan bir arkadaşım oturmaya gelmişti...hem onun eşi hem benim eşim tembihlemişlerdi bizi...aman dikkat et çayına ilaç koymasın diye...aynısını eşide ona söylemişti ve erkenden gelip eşini aldı:roflol::roflol: baktıki sağlam bundan sonra ne zaman isterse gelebilirsin dedi arkadaşıma..:teytey:.
İyi akşamlr kızlar... Nevrosky canım ben hastalandim dün gece.yeni tarihim 13 kasım,hayırlısı inş. bekleyeceğiz gene..bu arada bi sorum olacaktı arkadşlar etrafınızda rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalan oldu mu acaba???
selam kızlar. nasılsınız? yeni hamişleri çok tebrik ediyorum. inşallah bunlar ramazanda okuduğumuz dualarımızın karşılığıdır ve inşallah hepinizin kapısını çalar o mutluluk en kısa zamanda!gamyoncuiremsu:CüvCüv:
canım selam.......inş senıde gorucez bu lıstede.............ben iki defa rahım fılmı çektırdım bırıncısınde tedavıye başlıcaktım çok kotu ve berbat bı gundu sancıdan oluyorum dedım çok ağrım oldu hatta ağladım dayanamadım eşimde amelıyat olmuştu doktorum böle olunca bu şekılde olanların rahımlerı açılıyo bı darlık bı bırıkme varsa demıştı ve ilk ilaç tedavısıle de hamıle kalmıştım.. bazen adet kanamalrı sırasında rahım yolunda ble tıkanıklıklar olabılıyomuş ve bı şekılde rahım fılmıyle açılabılıyo demıştı doktorum..............ama herkesın böle ağrısı olmuyo çok rahat geçırenler var .................herşey guzel olacak inş dostlar.yarınlar bızı beklıyoooooooooo..............hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrr
İyi akşamlr kızlar... Nevrosky canım ben hastalandim dün gece.yeni tarihim 13 kasım,hayırlısı inş. bekleyeceğiz gene..bu arada bi sorum olacaktı arkadşlar etrafınızda rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalan oldu mu acaba???
seninkide iyi cesaretmiş zeynepcim :jeyyar:
CANIM BEN GEÇEN AY ÇEKTİRDİM ÇOKTA KOLAY GEÇTİ...BENDE ÇOK DUYDUM HAMİŞ KALANLARI BAKALIM BENİMDE PAZAR GÜNÜ ADET OLMAM LAZIM...O ZAMAN GÖRÜCEM DOĞRUMU DEİLMİ DİYE...İNŞALLAH DOĞRU ÇIKARDA HAMİŞ OLDUĞUMU ÖĞRENİRİM...a.s.
İyi akşamlar kıslar kimse yok galiba bu akşam çok sessiz
ıyı geceler kızlar.anlasılan herkes rahım fılmının sonuclarını beklıyor.ınsallah olumlu sonuclar alırsınız.:CüvCüv:sahsen ben alamadım:çok üzgünüm:altı yedı ay olmustur belkıde cekılelı.ya ben artık cok ınanıyorum.vaktı ne zamansa ozaman gelıcek meleklerımız.rabbım tez zamnda nasıp eder ınsallah.herkese ıyı gecelert dılıyorum...opuyorum hepınızı..:1hug:
iyilik cerencim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik,güzel dileklerin için sağol canım :1hug:
Çalışma vakti yaniyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?