ARKADAŞIM diğer değerlerimiz normal.ilk yaptığımız teste yani bundan 3 yıl önce biraz harekette problem vardı.şu an sadace morfoloji çok kötüsenağlama.Acı gerçeği öğrendiğimizde dünyamız yıkılmıştı.doktor o zaman 3 aylık bi iğne tedavisi verdi bende bunun yanında keçi boynuzu kürü uyguladım ama morfolojide hiç bi değişiklik olmadı.
bu sırada muhtemel adet tarihim 16 ekim.
gunaydin kizlar
nasilsiniz bakiyim bu gun
yazilariniza bakilirsa bomba gibisiniz
hepiniz iyi olun canlarim
çok çok gemiş olsun allah bidaha göstermesin kimseye de vermesin böle bi hastalık
canımm çok sevindim rabbim çok büyük
acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun inşallah dahada iyi olur :hooray: :teytey:
günaydın kızlar a.s. gününüz çok güzel geçer inşallah :Saruboceq:
grip olan arkadaşlar tekrar tekrar geçmiş olsun a.s.
zeynepcim inşallah testiniz çok güzel çıkar :Saruboceq:
balsurat çok sağol canım sayande güne çok keyifli başlamış oldum a.s. teyzenin tahlillerinin iyi çıkması da çok güzel haber canım :teytey:demek ki allah tan hiçbir zaman ümidimizi kesmememiz lazım...a.s
kızlar işler beni bekliyor şimdilik çıkıyorum
selam kizlar ben geldim..........
Doktora gittim bazi hormon tahlillerimi yaptirdim........birazdan belli olur sonuçlar doktorumla henüz görüşmedim birazdan ariyacağim.
Sanirim akşam da gider muayne olurum....
çünkü geçen ay 5 yumurtam oluşmuştu ve hepsi çatladimi yoksa kist mi kaldi bilemiyoruz....gideyim bir içim rahat etsin eğer bi problem yoksa da 2-3 ay kendi haline birakacağiz her ikimiz de hiçbişey kullanmadan....
Eşim çu an ace plus selenyum desteği kullaniyor sadece.....
Hepinizi özledim işe yeni geldiğim için işlerim biraz yoğun toparlayinca dönerim........
öptüm
Arkadaşlar merhaba,yarın Kocaeli tıpta rahimden parça alıcaklar co-cultur uygulaması için..Anestezisiz oluyor dediler ama bakalım gidince görücem neler yaşayacağımı...süprizzzzz
nevroskicim dahada iyisin düne göre maşallah
topiğin annesisin sen bizde cüvcüvvvvvvvvvvvvvleeeeerrrrrrrrrrr :
Arkadaşlar meraba bende arnıza yeni katıldım.Yazılanları okuyunca birbirine destek olmanız beni çok mutlu edip umutlandırdı.Bende yaklaşık 3 yıldır bebek isityoruz.bizdede morfoloji sorunu var (%1).Bu 3 yıllık zaman diliminde çok yıprandım.negetif bir aşılama geçirdim.kısmet olursa Aralık gibi mikroenjeksiyon yaptırmayı düşünüyoruz.işte böyle kızlar.SİZLERLE BERABER OLMAK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ.En yakın zamanda hepimiz hamiş listesinde oluruz işallah...
:teytey: :teytey: :teytey: Canım hakikaten çok güzel bir habermiş. Allaha şükürler olsun. Şifasını vermiş teyzene. Daha da iyi olur inşallah. Geçmiş olsun bitanemmmmmm. :dance: a.s.
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbimin mücizesi işte onu size bağışlamış gerçekten çok sevindim bu haber mutlu etmezmi insanı havaya uçurur sevinçten valla. :1hug:
balsurat çok geçmiş olsun hayatta her zaman her an mucizeler mevcut. Her insanin kismetinde ne varsa onu yaşiyor işte .allah bir daha yaşatmasin.çok çok geçmiş olsun canim.
zeynepciğim inşallah bu defa yüzün güler canim.güzel haberlerini bekliyoruz yarin.allah yardimciniz olsun.
Allah razı olsun kızlar çok sağolun :)Rabbimin mucizeleri sonsuzzz.:dance::dance:canım çok çok geçmiş olsun yüce allahım o kadar büyükkki mucizeleride o kadar çok ki bak teyzene bir mucisesini göndermiş elbet bizlerede birgün mucizesini gönderecek canım çıkmamış candan ümit hiç bir zaman kesilmez 3 ayda bir teyzen kontrollerini aksatmadan gitsin canım hihoyyyt
Balsurat çok çok geçmiş olsun. Teyzen inşallah bir an önce iyileşir canım.
Aymesssssssssss ; çok güzel geldi valla fıkralarrrrrrr. :roflol: :roflol: :roflol: Solunum yollarım açıldı gülmekten. kaydirigubbakcemile3
Neeeeeeeeeevvvvvvvvvrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooosssssssssssskkkkkkkyy :CüvCüv: kalasıcaaa senüüüüüüüüü :Saruboceq: :ecrin_bebek::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?