Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar meraba bende arnıza yeni katıldım.Yazılanları okuyunca birbirine destek olmanız beni çok mutlu edip umutlandırdı.Bende yaklaşık 3 yıldır bebek isityoruz.bizdede morfoloji sorunu var (%1).Bu 3 yıllık zaman diliminde çok yıprandım.negetif bir aşılama geçirdim.kısmet olursa Aralık gibi mikroenjeksiyon yaptırmayı düşünüyoruz.işte böyle kızlar.SİZLERLE BERABER OLMAK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ.En yakın zamanda hepimiz hamiş listesinde oluruz işallah...
herkese gunaydııınn.hayırlı gunler.canlarım nasılsınız bugun.ıyısınız masallah.bende dune gore daha ıyıyıum kocıs ılac takvıye yapıp duruyor masallah.aksamları ıhlamurlar falan.dun oyle halsızdımkı ama bugun bomba gıbıyım masallah.bu arada nerosum kırmızılar geeeeeeeellllllllddddddııııııı.olsun be hosgeldı sefa geldı.napalım yanı sımdı gerı gondermek olmaz.cok sukur fazla sancım yok sımdılık.bende cumaya gun aldım doktora.bakalım bu doktor ne dıcek bana.esımde krıgere gore test yaptırcak ınsallah.hadı bakem yıne haberlesırız.benım bıraz ısım var sımdılık...
selam kizlar
nasilsiniza.s.
kusura bakmayin topige ugrayamiyorum canlar
malum hazirlik yapiyorum pazartesi gunu turkiyeye gidiyorum :1rolleyes:
Arkadaşlar merhaba,yarın Kocaeli tıpta rahimden parça alıcaklar co-cultur uygulaması için..Anestezisiz oluyor dediler ama bakalım gidince görücem neler yaşayacağımı...süprizzzzz
nevro canım adet oldum bir dahaki tarih 14 kasım yazalım canım
selam kizlar ben geldim..........
Doktora gittim bazi hormon tahlillerimi yaptirdim........birazdan belli olur sonuçlar doktorumla henüz görüşmedim birazdan ariyacağim.
Sanirim akşam da gider muayne olurum....
çünkü geçen ay 5 yumurtam oluşmuştu ve hepsi çatladimi yoksa kist mi kaldi bilemiyoruz....gideyim bir içim rahat etsin eğer bi problem yoksa da 2-3 ay kendi haline birakacağiz her ikimiz de hiçbişey kullanmadan....
Eşim çu an ace plus selenyum desteği kullaniyor sadece.....
Hepinizi özledim işe yeni geldiğim için işlerim biraz yoğun toparlayinca dönerim........
öptüm
Arkadaşlar meraba bende arnıza yeni katıldım.Yazılanları okuyunca birbirine destek olmanız beni çok mutlu edip umutlandırdı.Bende yaklaşık 3 yıldır bebek isityoruz.bizdede morfoloji sorunu var (%1).Bu 3 yıllık zaman diliminde çok yıprandım.negetif bir aşılama geçirdim.kısmet olursa Aralık gibi mikroenjeksiyon yaptırmayı düşünüyoruz.işte böyle kızlar.SİZLERLE BERABER OLMAK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ.En yakın zamanda hepimiz hamiş listesinde oluruz işallah...
Arkadaşlar merhaba,yarın Kocaeli tıpta rahimden parça alıcaklar co-cultur uygulaması için..Anestezisiz oluyor dediler ama bakalım gidince görücem neler yaşayacağımı...süprizzzzz
selam kizlar ben geldim..........
Doktora gittim bazi hormon tahlillerimi yaptirdim........birazdan belli olur sonuçlar doktorumla henüz görüşmedim birazdan ariyacağim.
Sanirim akşam da gider muayne olurum....
çünkü geçen ay 5 yumurtam oluşmuştu ve hepsi çatladimi yoksa kist mi kaldi bilemiyoruz....gideyim bir içim rahat etsin eğer bi problem yoksa da 2-3 ay kendi haline birakacağiz her ikimiz de hiçbişey kullanmadan....
Eşim çu an ace plus selenyum desteği kullaniyor sadece.....
Hepinizi özledim işe yeni geldiğim için işlerim biraz yoğun toparlayinca dönerim........
öptüm
Tamam güzelim. Fazla bekletmedi bari. Test yaptırmanı mı bekliyormuş yaramaz. :1rolleyes:
Canlarım benim pc yine gıcıklık yaspmaya başladı çok zor yazı yazabiliyorum sayfalar arasındada dolaşamıyorum bu saate kadar nasıl gitmedi şaşırdım zaten neyse en azından girebildim bunada şükür:Saruboceq:
Canım hoşgeldinnnnn. :1hug: İnşallah herşey istediğiniz gibi gelişir ve sonuçlanır arkadaşım. :Saruboceq: :CüvCüv:
Peki diğer değerleriniz nasıldı? Sadece morfoloji mi kötü? Herhangi kür veya ilaç tedavisi uyguladınız mı? Bir de muhtemel (gelecek ay) adet tarihini alabilirmiyim. Ben şimdilik seni tarihleri belli olmayan arkadaşların arasına ekliyorum. Sen bu bilgileri bana iletince asıl listemize de geçiririz canım. a.s.[/QUO
ARKADAŞIM diğer değerlerimiz normal.ilk yaptığımız teste yani bundan 3 yıl önce biraz harekette problem vardı.şu an sadace morfoloji çok kötüsenağlama.Acı gerçeği öğrendiğimizde dünyamız yıkılmıştı.doktor o zaman 3 aylık bi iğne tedavisi verdi bende bunun yanında keçi boynuzu kürü uyguladım ama morfolojide hiç bi değişiklik olmadı.
bu sırada muhtemel adet tarihim 16 ekim.