Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarr
geçmi kaldım yoksa:jeyyar:
anneme gidecektim tam hazırlandım çıkıcam telefon sen yarın gel ben şuraya gidecem yaaa
benim annemde çarşamba geleyim dedim yok perşembe gel dedi.bunlar emekli oldu bizi sattı valla.karı koca evde bulana aşkolsun.yoksa bana kardeş mi gelecek acepkaydirigubbakcemile3.ahanda annemde doğrursa bu adamı bende boşarım.:mymeka:
süpersin balsurat çok komikler sabah sabah daha kalvaltı yapmadan nasıl yattım yerlereeee
Bu aralar herkes hasta galiba..çok geçmiş olsun hepinize kızlar:1hug:
herkese günaydın kızlar şimdiden. bugün kontrol var erken kalktım sonra da iş. işyerinde giremiyorum nete.
Selam kızlar herkeze GÜNAYDINLAR.....Gününüz şanslı..huzurlu..neşeli...umutlu...ve pozitif geçmesini diliyorum.Rabbim hepimizin yüzünü en kısa zamanada güldürür inşallah.....Rabbim bu zorlu bekleyişte hepimize boll sabırlar versin:dance: :dance: :sm_cool: :CüvCüv:
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.a.s.
herkeze güneydın arkadaşlar.gripli arkadaşlar bugün daha iyisinizdir inşallah.ben akşamları pek giremiyorum.ramazan geçti misafirim çok oluyor.ramazan geçsin geleceğiz diyorlardı öylede oldu.ayrıca geç saate kadar ayak duramıyorum çok çabuk uykum geliyor.kkapkara dan haber yok okuduğum kadarıyla.buda benim aklıma yolunda gitmeyen birşeyler var gibi geliyor.inşallah olumludurdurda sevinçten girememiştir.herkeze hayırlı ve bol neşeli günler dilerim.
günaydın arkadaşlar.
günaydın arkadaşlar hasta olanlar geçmiş olsun nerosky sen nasıl oldun umarım iisinidirrr
günaydın kızlarr
geçmi kaldım yoksa:jeyyar:
anneme gidecektim tam hazırlandım çıkıcam telefon sen yarın gel ben şuraya gidecem yaaa
herkese günaydınnnnnn
balsuratım bu gücü nerden buluyosun maşallah sana :1hug:
herkese günaydınnn....yarın sperm testi yaptırıcaz inşallah düzelme olmuştur...artık kötü sonuçlar almaktan yoruldum...allahım hepimizin yüzüne gülsün ...
balsuratım bu gücü nerden buluyosun maşallah sana :1hug:
bazen dayanılmaz oluyo bebekimin yokluğu
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Günaydın canım akşam dayanamayıp girmişin yine gerçi ben dayanamıycağına emindim aklın topikdeydi hep dimikaydirigubbakcemile3 biraz eşininde sözünü dinle ama ilaç almıyosun zaten dinlenmeden geçmezki bu hastalık senin hasta olmana kıyamam ben kendine dikkat et bitanem:1hug:
Günaydın bitanem biraz toparlanabildinmi inşallah bugün daha iyisindir:1hug:
günyadın kızlar umarım hepimizin günü çok güzel geçer huzur sağlık mutluluk ve iyi haberlerle seviniriz yüce allahım hepimizin tez zamanda muradını verir inşallah
Sabırsızım canım sendede aynı enerji var :lepi:
:dance::teytey::sm_cool:Hele az önce tlf.aldığım müjdeli haberden sonra şuan müzikle beraber zıplıyorumm evde :hooray:
hihoyyyt
Nevrommm canımm benim günaydınlar hoşgeldin .Sanada rabbim işlerinde kolaylıklar versin....ve hastalığınada şifalar diliyorum kaydirigubbakcemile5 gel öpücem seniŞeniz
meraklandırma balım bizede ver müjdeli haberi bizde neşelenelim :hooray: :hooray: Şeniz