kızlar kızlar ne olacak halim olmuyo işte dolmuyo kollarım bekledim bebeğimi belki bir gün gelir diye olmadı ama çok konuştum onunla tut elimi annem dedim ama bir ses yok ne kadar uzaksın kuzum annene gelmiyceksin bu alemde herhal dedim gene ses yok,yoruldum kızlar çıldırdım düşünmekten nasip diyorum elbet ama içim acıyo işte kızlar teselli olurmu sözler derdime
iyi akşamlar kızlar nasılsınız valla ben pek iyi sayılmam dün gece kızım su istedi kalkayım dedim ama bir bacağım tutmadı yere düştüm yine kalkmaya çalıştım tekrar yere düştüm bacağımı hissetmiyordum çok korktum kızım ağlamaya başladı annecim ne oldu sana dedi beş dakika falan sürdü geçti inanılmaz korktum o an bir kez daha anladım ki herşeyden önemlisi bizim sağlığımız insanın kendini fazla üzmemesi lazım biz sağlıklı olmassak ne yapalım bebeği onlara nasıl bakarız kızlar sağlığınızın kıymetini bilin her şeyi kafaya takmayın a.s.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız valla ben pek iyi sayılmam dün gece kızım su istedi kalkayım dedim ama bir bacağım tutmadı yere düştüm yine kalkmaya çalıştım tekrar yere düştüm bacağımı hissetmiyordum çok korktum kızım ağlamaya başladı annecim ne oldu sana dedi beş dakika falan sürdü geçti inanılmaz korktum o an bir kez daha anladım ki herşeyden önemlisi bizim sağlığımız insanın kendini fazla üzmemesi lazım biz sağlıklı olmassak ne yapalım bebeği onlara nasıl bakarız kızlar sağlığınızın kıymetini bilin her şeyi kafaya takmayın a.s.
eve gidince yat dinlen tatlım senin hasta olmana gönlümüz razı olmaz iyileş ve dön yuvana :asigim:
Canım sen eşinin sözünü dinle biraz bu hastalık dinlenmeden geçmiyo biraz yat dinlen bol bolda c vitamini al sıcak çaylar falan iç yarına daha dinç bekliyoruz seni :içelim: böyle hasta hasta kıyamam sana kendine ii bak biran önce iyleş ok.
Nevronun yokluğunbelli oluyorr çabuk gel canım bizlerin senin umut dolu konuşmalarına ihtiyacımız var
aynen oyle ya kimse kimseyle konusmuyor nevro olmayinca ona cok alismisiz
cabuk iyiles nevrocum
kızlar kızlar ne olacak halim olmuyo işte dolmuyo kollarım bekledim bebeğimi belki bir gün gelir diye olmadı ama çok konuştum onunla tut elimi annem dedim ama bir ses yok ne kadar uzaksın kuzum annene gelmiyceksin bu alemde herhal dedim gene ses yok,yoruldum kızlar çıldırdım düşünmekten nasip diyorum elbet ama içim acıyo işte kızlar teselli olurmu sözler derdime
kızlar hepinize geçmiş olsun herkes hastalanmış fisfisfisbana yaklaşmayınuzak durun da bulaşmasın:jeyyar:
neşeli canım başım sağolsun,
beyaz melekfotoğrafları gördüm canım gerçekten çok güzelsiniz
bu arada bugün dr. gidecektim ama 1 hafta yokmuş haftaya kaldı çok da endişeleniyorum bu arada gerçi daha haftaya 6 hafta olacak ama görmeden inanamıyom işte
hayılısı olsun canım inşallah hamişsindir allahım yüzünü güldürür inşallahhh olmazsa tedaviye devam ben de bu ay göbekten iğnelere geçicem sanırım ama benim dr henüz rahim filmi istemedi bi konuşucam..ultrasonla bi problem yok dedi ama belli olmazz... iğnelerden sonra doğal yolla denicez bakalım ne olcekkk
kan testinden pozitiflerini alana kadar herkesin duacısıyım sizde dualarınızda beni de hatırlayın allah aşkına:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
herkeze iyi akşamlar arkadaşlar hastalanan arkadaşlar çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda atlatırsınız
aşılama yaptıran arkadaşlar size bir sorum olacak lütfen paylaşırmısınız aşılamamı yoksa direk tüp bebekmi yani aşılama hangi durumlarda yapılıyo acaba çünkü benim durumum biraz kötü yumurtalık rezervinde azalma var ve eşimin morfolojisi bozuk
kızlar beni merak eden var mı
slm kızlar pek uğrayamıyorum ama aklım hep buralarda acaba kızlar ne konuşuyo ne yapıyo acaba yeni hamişler varmı......
ama aranızda olamıyorum inanın çok yoğun çalışıyorum mesleğimi söyleyebilseydim bana hak verirdiniz ama malesef söyleyemicem :çok üzgünüm:
ayrıca grip olmam kaynanamın gelmesi falan derken yoklamalarda hep yok yazıldım sağlık olsun ne yapalım
bayramdan sonra hamiş patlaması olucak demiştik dualarımız karşılıksız kalmadı çok şükür hamile arkadaşları:CüvCüv::CüvCüv: tebrik ederim :dance:
nevrosky canım geçmiş olsun hastamı oldun sen allah tez zamanda şifa versin tatlım öpüyorum hepinizi Şeniz
KIZLARR BU TOPİCTEN BİRİ BİZİM TOPİCE GELMİŞ GRİP MİKROBU GETİRMİŞGEÇİCİ BİR SÜRE İLAÇLADIK VE KAPATTIK PARMAK İZİNDEN KİM OLDUĞUNU BULDUM AMA O KENDİNİ BELLİ ETSE İYİ OLUR sengözlerimebaksanab:roflol:kaydirigubbakcemile3
kızlar çok geçmişşş olsunnn
NEVROSKİİİ ÇABUKK BURAYA GEL HASTAYIM DİYE KAÇMAK YOKKklava:BAK BANADA BULAŞTIRDINIZ GALİBA GEÇEN GUNN BAŞ AĞRILARIM SÜMÜĞÜM AKMAYA BAŞLADI GALİBAA ...
HE BURADA BUGUN BENDE BEBİŞİMİ GÖRDÜMM ÇİLEĞİM ARTIK LİMON OLMUŞ TEYZELERİ
DARISI İNŞAALLAH EN YAKIN ZAMANDA SİZLERİN BAŞINA RABBİM BU GUZEL DUYGUYU HEPİNİZE YAŞATSIN :Saruboceq:
kızlar beni merak eden var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?