Merhaba kızlar
Uzun süredir giremiyordum.Hastanelerde gezmekten fırsat kalmadı malesef :1rolleyes:
Eşimin tüm hormonal değerleri altüst olmus ve tiroit şüphesi vardı ya doktorun
Aynı testleri baska bir hastanede de yaptıralım dedik bizde.
Ve cok acayip ki eşimin sadece testesteronu düşük ıktı.Diğer tüm değerleri normal.
Daha önce 19 olan fsh ı 14 e düşmüş.Sanırım dualarımız işe yaradı.
Tabi cok sasırdık o gün hemen hastanenin ürologuna gittik.
Adam cok ilgilendi sağolsun.İnfertilite uzmanlık alanıymısSize iki ilaç vericem 2 ay sonra tekrar bakıcaz dedi.Belki ameliyata gerek kalmadan sperm bulma sansımız olabilirmiş.
O kadar ümitliyimki su an anlatamam.Rabbim sesimi duydu cok sükür.:Saruboceq:
Bize umut kapısı araladı. :ecrin_bebek:
İnsallah bundan sonrasıda hayırlı olur :Saruboceq:
nevroşum çok geçmiş olsun.valla herkes grip bu havalar çok tehlikeli.balımda grip eşlere çok iş düşüyor..kadınlar olmazsa onlar eksik oluyor..kaç gündür sorun var k.k da girilmiyor bi türlü.şimdi zor bela açılıyor...işallah güzel haberler almak dileğiyle..
Canım hem de çooooooooooooooook. Çooook merak ediyoruz. Neden gelip birşeyler yazmadın bize. Kaç kere seslendim sana buradan. Kırmızı kırmızı yazdım adını kocaman , yeşil yeşil koyu da yazdım mesajları dikkatini çeksin gelince gör diye. Ama görmemişsin sanırım. Bizler seni çok merak ettik canım. Nasıl gidiyor? Ters bir durum yoktur inşallah. Lütfen bu mesajıma cevap ver artık. Cidden meraklandırdın beni. Her gün girmişsin ama hiç yazmamışsın. Ne olursa olsun bekliyoruz seni. Merakta bırakma bizleri. yasakkelime :1hug: a.s.
nevrocum canım gecmıs olsun....azmını hayranım ben şimdıye dr gıtmıs antıbıyotıklerı almaya baslamıstım...madem ılac kullanmıyorsun barı dogal seyler al..ıhkamur,nane lımon c vıtamını vs...
balım topıgımıze bır hapsırdın valla herkesı sumuklu ettırdın...
sen varya :CüvCüv: olasın tamammı
Sağol bitanem. a.s. Canım benim eşimin de morfoloji bozuktu. Aşılama yaptırdık 2 kere olmadı. Ama bir arkadaşımızın ilk aşılamasında tuttu , morfoloji bozukluğuna rağmen. Birşey söylemek zor. Ümitsizsen ve çok yıpranmak istemiyorsan direkt tüp bebeğe geç derim.
sende çok sağol nevroski bu topicte senden başka kimse cevap vermiyor zaten neyse sorun değil sen bu topiğin rengisin iyki varsın sağol
slm arkadaşlar nasılsınız nevrosky cım nasılsın çoook geçmiş olsun canım.benim size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.eşleri varikosel ameliyatı olanlar.eşim 1ay önce ameliyat oldu ama hala eline damarlar geliyor.doktora sormuştuk normal 1 ayı geçer demişti.eşimin bir arkadaşıda olmuş ameliyatı başka yerde ona 8 tane iğne vermiş ve idrarla atmış aynı zamanda olmuşlardı ve bişiey kalmadı diyormuş.doktorumuz bize 3 ay sonra gelin kontrole dedi ona göre sonuçlarda düzelme olmassa ilaç veririm demişti.sizin doktorlarınız nasıl ilaç vermişmiydi.ahhhhhh çok merak ediyorum sonuçları düzelme olurmuki işallah olur dua edin arkadaşlar.
herkese hayırlı geceler.............sessız ve sakın bı gece.................herkes galıba uykuda............bende yorgunum şimdi yatıcam...........sızınle olamıyorum .inş herkes iyidır.yola devam arkadaşlar.............umtlara devam............brtcl........galıba yanlş yazdım ama o anlar canım.geçmış ols.inş bı dahakı sefere olacak.inş.............sıra sıra hamiş dolacak burası.........ama sıra kımde onu bılemeyız rabbım en guzelını ve en iyisını hakkımızda nasıp ets.
bu imtıhan zor çetın.sabır istıyo............ama sonu tatlı olacak dostlar...............dua ve selammmmmmmmmmmmmmmm
saol canım teşekkür ederimselam kızlar büyük uğraşlarım sonucu heleşükür girebildim siteye artık sinirlerim bu konuda hat safhada neyse 15 ekimde düzeltilecek diye okudum heyecanla onu bekliyorum
nevro canım her iki türlüde geçmiş olsun benimde dünden beri boğazlarım çok yanıyor((kesin grip olacam
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
neşeli canım ALlah rahmet eylesin Rabbim geride kalanlara sabır ve hayırlı uzun ömür nasip etsin
canım benim ya tekrar çok çok geçmiş olsun allah ım acil şifalar versinMesajlarına dönemediğim arkadaşlarım ; sizlerden özür dilerim. Bu bağlantının kötülüğünden ve mesainin bitmiş olmasından dolayı herkese dönemedim. Kendinize çok iyi bakın. Sizleri çok seviyorum. Hiçbirşey için canınızı sıkmayın , sıkıp sağlığınızı bozmayın
Eşim biraz önce geldi. Halimi görünce ; "sen evden yine internete gircem dersin" dedi. Akşam hastayım diye gelmeme izin vermicek sanırım. Bir ara kaçıp gelirim ben yine.Aklım sizlerde kalacak. İnşallah bütün gripli arkadaşlar bu hastalığı yeneriz tez zamanda.
saol canım allah razı olsun sendendea.s.kızlar hepinize geçmiş olsun herkes hastalanmış bana yaklaşmayın uzak durun da bulaşmasın
neşeli canım başım sağolsun,
beyaz melekfotoğrafları gördüm canım gerçekten çok güzelsiniz
bu arada bugün dr. gidecektim ama 1 hafta yokmuş haftaya kaldı çok da endişeleniyorum bu arada gerçi daha haftaya 6 hafta olacak ama görmeden inanamıyom işte
canım bence direk tüp bebe yada micro denemesi yapherkeze iyi akşamlar arkadaşlar hastalanan arkadaşlar çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda atlatırsınız
aşılama yaptıran arkadaşlar size bir sorum olacak lütfen paylaşırmısınız aşılamamı yoksa direk tüp bebekmi yani aşılama hangi durumlarda yapılıyo acaba çünkü benim durumum biraz kötü yumurtalık rezervinde azalma var ve eşimin morfolojisi bozuk
kızlar kızlar ne olacak halim olmuyo işte dolmuyo kollarım bekledim bebeğimi belki bir gün gelir diye olmadı ama çok konuştum onunla tut elimi annem dedim ama bir ses yok ne kadar uzaksın kuzum annene gelmiyceksin bu alemde herhal dedim gene ses yok,yoruldum kızlar çıldırdım düşünmekten nasip diyorum elbet ama içim acıyo işte kızlar teselli olurmu sözler derdime
canım hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsin:teselli:bu günlerde geçecek emin ol .....yada bununla yaşamayı öğrenmemiz gerekecek ama sıkıntı yaparak hiçbir şeye çözüm bulamayız.... dönem dönem hepimizin duygusal anlamda dibe vurduğu oluyor canım ama bunun en güzel ilacı zaman ve o güzel zamanlarımızıda böyle üzülerek geçirmek bizim zamanımızı kısaltır bitanemmm
annemannem canım kendini lütfen bu kadar rıpratme benceKızlar ben yine dayanamadım. Geldim.Yazılanları okudum. şimdi bazılarını cevaplandıracağım. Sonra da listeleri yayınlarım. Daha fazla kalamam sanırım. Çünkü eşim kızıyor. Bebek istediğimden beri ağzıma ilaç koymadım. Bugün hastalandım ama yine de koymayacağım. Bu sefer adetim kesilir. Düzenim şaşar. Eşim de haklı olarak kızıyor. İlaç almıyorsun bari yat dinlen diyor. Ama sizlerde kalıyor aklım. Sizlere bakmaya geldim. Hepiniz o kadar tatlısınız ki. İyiki varsınız.
canım öncelikle çok geçmiş olsun yemin ederim aynı şey benim başımada geldi bacağımı hissetmedim çok kötü duyguyduiyi akşamlar kızlar nasılsınız valla ben pek iyi sayılmam dün gece kızım su istedi kalkayım dedim ama bir bacağım tutmadı yere düştüm yine kalkmaya çalıştım tekrar yere düştüm bacağımı hissetmiyordum çok korktum kızım ağlamaya başladı annecim ne oldu sana dedi beş dakika falan sürdü geçti inanılmaz korktum o an bir kez daha anladım ki herşeyden önemlisi bizim sağlığımız insanın kendini fazla üzmemesi lazım biz sağlıklı olmassak ne yapalım bebeği onlara nasıl bakarız kızlar sağlığınızın kıymetini bilin her şeyi kafaya takmayın
canım ne güzel haber bu ya inşallah sonrasıda çok güzel olacakMerhaba kızlar
Uzun süredir giremiyordum.Hastanelerde gezmekten fırsat kalmadı malesef
Eşimin tüm hormonal değerleri altüst olmus ve tiroit şüphesi vardı ya doktorun
Aynı testleri baska bir hastanede de yaptıralım dedik bizde.
Ve cok acayip ki eşimin sadece testesteronu düşük ıktı.Diğer tüm değerleri normal.
Daha önce 19 olan fsh ı 14 e düşmüş.Sanırım dualarımız işe yaradı.
Tabi cok sasırdık o gün hemen hastanenin ürologuna gittik.
Adam cok ilgilendi sağolsun.İnfertilite uzmanlık alanıymısSize iki ilaç vericem 2 ay sonra tekrar bakıcaz dedi.Belki ameliyata gerek kalmadan sperm bulma sansımız olabilirmiş.
O kadar ümitliyimki su an anlatamam.Rabbim sesimi duydu cok sükür.
Bize umut kapısı araladı.
İnsallah bundan sonrasıda hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?