selam kızlar büyük uğraşlarım sonucu heleşükür girebildim siteye artık sinirlerim bu konuda hat safhada neyse 15 ekimde düzeltilecek diye okudum heyecanla onu bekliyorum
nevro canım her iki türlüde geçmiş olsun benimde dünden beri boğazlarım çok yanıyor
((kesin grip olacam
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
neşeli canım ALlah rahmet eylesin Rabbim geride kalanlara sabır ve hayırlı uzun ömür nasip etsin
saol canım teşekkür ederim
evet ya site düzelsin şahsen daha bugün doğru dürüşt gelebildim ama:))))
Mesajlarına dönemediğim arkadaşlarım ; sizlerden özür dilerim. Bu bağlantının kötülüğünden ve mesainin bitmiş olmasından dolayı herkese dönemedim. Kendinize çok iyi bakın. Sizleri çok seviyorum. Hiçbirşey için canınızı sıkmayın , sıkıp sağlığınızı bozmayın
Eşim biraz önce geldi. Halimi görünce ; "sen evden yine internete gircem dersin" dedi. Akşam hastayım diye gelmeme izin vermicek sanırım. Bir ara kaçıp gelirim ben yine.Aklım sizlerde kalacak. İnşallah bütün gripli arkadaşlar bu hastalığı yeneriz tez zamanda.
canım benim ya tekrar çok çok geçmiş olsun allah ım acil şifalar versin
sen hep iyi ol emi ve allah ım tez zamanda bebişle yüzünü güldürsün:CüvCüv:
kızlar hepinize geçmiş olsun herkes hastalanmış bana yaklaşmayın uzak durun da bulaşmasın
neşeli canım başım sağolsun,
beyaz melekfotoğrafları gördüm canım gerçekten çok güzelsiniz
bu arada bugün dr. gidecektim ama 1 hafta yokmuş haftaya kaldı çok da endişeleniyorum bu arada gerçi daha haftaya 6 hafta olacak ama görmeden inanamıyom işte
saol canım allah razı olsun sendendea.s.
canım ne mutlu sana ya bebişleri görcen kalbi pıt pıt atacak
doğana kadar süper günler seni bekliyor
tabi en güzeli doğumdan sonrası:)
herkeze iyi akşamlar arkadaşlar hastalanan arkadaşlar çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda atlatırsınız
aşılama yaptıran arkadaşlar size bir sorum olacak lütfen paylaşırmısınız aşılamamı yoksa direk tüp bebekmi yani aşılama hangi durumlarda yapılıyo acaba çünkü benim durumum biraz kötü yumurtalık rezervinde azalma var ve eşimin morfolojisi bozuk
canım bence direk tüp bebe yada micro denemesi yap
işini garantiye almış olursun ama tabi maddende tuzlu bişey
tutmayınca insan madden ve manevi yıkılıyor
benim arkadaş var burda senin sorunla nerdeyse aynı
onda yumurta gelişmiyordu eşide varikosel ameliyatı oldu ama değer halen düşüktü
micro yaptırdı ve 2 yumurta koymuşlar 2side tuttu allah ım sağlık saat versin şuan 8 haftalıklar:))
istanbuldaysan hangi hastane ve doktorda yaptırdığını yazarım istersen
benim eşimin tedavisi bitince parayı bulursak bende oraya gidecemyerimseniben
kızlar kızlar ne olacak halim olmuyo işte dolmuyo kollarım bekledim bebeğimi belki bir gün gelir diye olmadı ama çok konuştum onunla tut elimi annem dedim ama bir ses yok ne kadar uzaksın kuzum annene gelmiyceksin bu alemde herhal dedim gene ses yok,yoruldum kızlar çıldırdım düşünmekten nasip diyorum elbet ama içim acıyo işte kızlar teselli olurmu sözler derdime
canım hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsin:teselli:bu günlerde geçecek emin ol .....yada bununla yaşamayı öğrenmemiz gerekecek ama sıkıntı yaparak hiçbir şeye çözüm bulamayız.... dönem dönem hepimizin duygusal anlamda dibe vurduğu oluyor canım ama bunun en güzel ilacı zaman ve o güzel zamanlarımızıda böyle üzülerek geçirmek bizim zamanımızı kısaltır bitanemmm
Kızlar ben yine dayanamadım. Geldim.Yazılanları okudum. şimdi bazılarını cevaplandıracağım. Sonra da listeleri yayınlarım. Daha fazla kalamam sanırım. Çünkü eşim kızıyor. Bebek istediğimden beri ağzıma ilaç koymadım. Bugün hastalandım ama yine de koymayacağım. Bu sefer adetim kesilir. Düzenim şaşar. Eşim de haklı olarak kızıyor. İlaç almıyorsun bari yat dinlen diyor. Ama sizlerde kalıyor aklım. Sizlere bakmaya geldim. Hepiniz o kadar tatlısınız ki. İyiki varsınız.
annemannem canım kendini lütfen bu kadar rıpratme bence
umutlu99 ve nevrosky arkaşlarıma katılıyorum
üzülme gelecek meleklerimiz:)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız valla ben pek iyi sayılmam dün gece kızım su istedi kalkayım dedim ama bir bacağım tutmadı yere düştüm yine kalkmaya çalıştım tekrar yere düştüm bacağımı hissetmiyordum çok korktum kızım ağlamaya başladı annecim ne oldu sana dedi beş dakika falan sürdü geçti inanılmaz korktum o an bir kez daha anladım ki herşeyden önemlisi bizim sağlığımız insanın kendini fazla üzmemesi lazım biz sağlıklı olmassak ne yapalım bebeği onlara nasıl bakarız kızlar sağlığınızın kıymetini bilin her şeyi kafaya takmayın
canım öncelikle çok geçmiş olsun yemin ederim aynı şey benim başımada geldi bacağımı hissetmedim çok kötü duyguydu
evde kimsede yoktu sanki hep öyle kalacam zannettim ama ondan sonra bir daha hiç olmadı öyle bişey yaklaşık 1 sene olmuştur
acaba neden öyle oldu ya :sm_confused:
Merhaba kızlar
Uzun süredir giremiyordum.Hastanelerde gezmekten fırsat kalmadı malesef
Eşimin tüm hormonal değerleri altüst olmus ve tiroit şüphesi vardı ya doktorun
Aynı testleri baska bir hastanede de yaptıralım dedik bizde.
Ve cok acayip ki eşimin sadece testesteronu düşük ıktı.Diğer tüm değerleri normal.
Daha önce 19 olan fsh ı 14 e düşmüş.Sanırım dualarımız işe yaradı.
Tabi cok sasırdık o gün hemen hastanenin ürologuna gittik.
Adam cok ilgilendi sağolsun.İnfertilite uzmanlık alanıymısSize iki ilaç vericem 2 ay sonra tekrar bakıcaz dedi.Belki ameliyata gerek kalmadan sperm bulma sansımız olabilirmiş.
O kadar ümitliyimki su an anlatamam.Rabbim sesimi duydu cok sükür.
Bize umut kapısı araladı.
İnsallah bundan sonrasıda hayırlı olur
canım ne güzel haber bu ya inşallah sonrasıda çok güzel olacak
ya ben bu pembe listeye bayılıyorum içim gidiyor ya
yakında hepimiz burda olacaz inşallah
benim daha 2 yada 3 ayım varkaydirigubbakcemile3
yada 1 yıl daha uzunmu desem kafam karıştı yakafamçokkarıştı