Canım sağolasın. a.s. Uzman falan değilim. Sadece araştırdıklarımız , sorup soruşturduklarımız kadarıyla biraz daha bilinçliyiz diyebilirim. kaydirigubbakcemile3
Morfoloji ve hareket iyiyse sayı kötü değil o zaman. Ama diğerlerinde de sorun olsaydı o zaman düşünebilirdik. Yani sınırın üstünde. Çok daha az sperm sayısına sahip kişiler bile doğal yoldan evlat sahibi oluyorlar. Bence büyütme kafanda. Eğer doktor gerek görseydi. Şüphelenseydi ultrason isterdi. Eğer dediğin gibi diğer değerlerde sorun yoksa doğal yoldan gebelik olur. İnşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun canım. :Saruboceq:
inşallah canım benimŞenizBTRKLC canim insallah hamissindirrrrrrrrrr
kizlar ben 20 de turkiyeye gelecegim ya Kocaeli tip fakultesinden bende rapor alabiliyormuyum
arkadaslar hayırlı geceler.ben bu ara hıc gıremedım.esım doktora gıttı.tarhana falan yaptım.hıc fırsatım olmadı yanı.zaten suan bıle zor gırdım.yarın erken kalkıcam.ıstanbula dugune gıdıcem annemlerle.kalıcam bırgun.utum var yarın.ınsallah fırsat bulabılırsem sıze tahlıl sonuclarını yazarım yarın.hadı herkese ıyı geceler.hep takıpteyım unutmayın.bu arada adet sancılarım artıyoooooooooorrrr.offfff ooooof....
selammmmmmmmmmmmmm
bu nedir yaa nasil birseydir anlamadim niye acilmiyooo yaa bir saatte bir mesaji acacam nerdeyse pehhhhhhkötükedihüso
inşallah canım benimŞeniz
canım ben aşılamamı kocaeli üniversitesinde yaptırdım.inşallah tutar.gebelik takibine giderim hastaneye.:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
Selam kızlarrr herkeze hayırlıı akşamlarrr nasılsınızzz bakalımm :) ne bu macun muhabbeti konudan uzakta kaldım ben :jeyyar:
Selammmmmmm sana da tatlım. Şeniz Sorma ben akşamdan beri giremedim. Ki herkes de burdaymış. :çok üzgünüm:
insallahhhhhhhhhhhhhhh canim :CüvCüv::Saruboceq: pembe listeye gecis yaparsinn bizde halayi kurariz:CüvCüv:
canim ya almanyada yasayanlarada tip fakultelerinden rapor veriliyormu bilgin varmi :uhm:
bu arada sen kocaelinin neresindensin
çok sağol canım ama ben tedavi gördüm 2 ay klomen kullanıp çatlatma yaptık
ama ben eşimde varikosel olup olmadığını anlayabilirmiyim dışardan merak ettim de eşim çok sigara içiyor günde 2.5 3 paket kadar ama içki yok çok şükür stres olayını da atlattık
şu an sadece acaba varikosel varmı acaba sayıya omu etki yapıyo diye merak ettim
eğer varsa varikosel sadece sayıya mı yoksa morfoloji ve hareketliliğe de etki yapıyormuuu? çok sordum kusura bakma ama eşimi sadce 1 kez tahlile götürebildimm 1 kez daha gitmesi gerekiyo ama ikna edemiyorummm
Balımmmmmmmmmmmm , hoşgeldinnnnnnn. :1hug: Nasılsın? Bırak macunu.. Biraz daha iyimisin? a.s.
Canım sigara etkiler. Varikosele neden olabilir tabi. Ancak sen kendin çok ilelemediyse anlayamazsın. Yani testislerde belirgin damarlar varsa ele geliyorsa varikoselden söz edilebilir. Ama doktora gidip ultrasona girmesi lazım kesin sonuç için. Ve varikosel herşey etki edebilir. Kimisinde morfolojiye , kimisinde sayıya , kimisinde harekete , kimisinde de hepsine. Ultrason şart canım , doğruyu o söyler. Belki vardır ve ilerlerse değerler gitgide düşer. Bu şekilde anlatırsan gitmeye karar verebilir belki.
çok sağol canım zaten ikna cabalarına başladım şu an aynı odada olduğumuzdan tahlil sonuçlarını yazamıyorum ama belki yarın yazarım benim dr um takviye alması şart dedi açıkcası kafam ona takıldı herşey için çok sağol hiç yazmasamda senin yazılarını sık sık takip ediyorum kalbim sizlerle hep dua ettim sizlere de hala da ediyorum
allah yar ve yardımcımız olsun hepimizinnn kendinize ii bakın konuyla alakalı olmasa da arada yazabilirim sanırım senle hiç tanışmadık ama pozitif yazılarınla seni hep takdir ettim
herşey gönülünüzce olsun hakkımızda hayırlısıyla hamiş olmak olsun ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?