Ben çıkıyorum kızlarrr Allah rahatlık versinnn allaha emanet olunnn öpüyorum sizi :a015:
Canım Allah rahatlık versin. a.s. Çok sigara içme. Zaten hastasın. Üzme beni. :çok üzgünüm: Seni seviyorummmmmmm. Şeniz :asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çıkıyorum kızlarrr Allah rahatlık versinnn allaha emanet olunnn öpüyorum sizi :a015:
neyse cezamız çekeriz artık
kıyamazsınızzzkiiii kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
Evet kıyamam , doğru bildin. :lepi: Öperim ben de o zaman. Sarılırım bir de. Şeniz :1hug: Nasılsın canım , iyimisin?
benimde uykum geldi şekerler öptm siziiii iyi gecelerrr:)
:teytey:kızlarr günaydınn :teytey: canzi ve benssenb doğumgününüz kutlu olsuna.s.a.s.
ben uyuyamadım heyecan ve steresten erkenden kalktım ama sizi fosur fosur uyuyonuzdur şimdi :roflol:
herkeze günaydin.................
Dün internetimde sanirim sorun vardi sabahtan akşama kadar siteyi açamadim aklim sizlerde kaldiiii geriyi şimdi okuyacağim.........
Bu gün adet günüm..........................
Henüz bişey yok ama karnim çok ağriyor.sanirin 2-3 saat içinde adet olacağimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah adet olmazsın hamişşsindir canım :1hug: a.s.YOKSA SİZ DÜN HİÇ BENİ MERAK ETMEDİNİZ Mİİİİİİİklava:klava:klava:klava:klava::a015: