selamm kizlar ben geldim biliyorum nevroskyden firca yicem kac gundur yoklamada felanda yokum ama bir bakim nedim kizlar geriyi okumaya calisicam ama en yeni haber nedir???
hap değil macun olması gerekiyomuş canım
ben öğrendim nerde olduğunu sanırım izmirdede var şubelerihihoyyyt
herkese iyi akşamalar arkadaşlar iyimisiniz,,,,,,,,,
size birşey danışacağım eşinin morfoloji sorunu olupta ilaç kullananlar neleri kullandıınız bizim % 3 ve % 5 çıktı sadece megamen kullanıyor bende keçiboynuzu kürü veriyorum başka ilaç vermedi neden acaba
canım hoşgeldin.valla başka yerlerdeydin sanırım:1hug:.
Hoşbulduk bitanem. Sitede sorun yokmuş ama benim bilgisayar açmadı. Çok ilginçti. Bir ara resetleyeyim dedim modemi ama eşim de birşey indiriyormuş. Sonra konu sorumlusu elif'e sordum MSN'den modemi aç kapa dedi. Anladım ki sadece sorun bende. :çok üzgünüm: Bütün akşamı kapının önünde geçirdim. Herkeşler burdaymış. :a015: Benim gibi kızlar da çıldırmıştır diyordum ama tek gariban benmişim. senağlama
Nasılsın canım? :1hug: Yarın muhtemel adet günün. Herhangi bir belirti hissediyormusun olumlu ya da olumsuz? a.s.
nevrooo kızıldeniz helin macun diye birşey kullanmıştı dimi yanlış mı hatırlıyorum.ondan sonra hamiş kaldı gibime geliyor.
yok canım benim 16 ekim adetim.eğer tutmadıysa 15inde olurum.diğerlerinde öyle olmuştu.bilmiyorum bugün belim ağrıyor göğüslerimde hafif dolgunlaştı tekrar benim halen umudum var.a.s
Evet canım helin diye birşeydi. Niye sordun canım? Sen artık belki de hamişsin. yerimseniben
herkese iyi akşamlar kızlar..çoktandır giemiyordum mşallah hamiş sayısı ne kadar da artmış Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin inşallah...O kadar çok şey olmuş ki neyse ki hepsinden haberar olmak mümkün bunun için nevrosky a özel teşekkür ediyorm..
nevrosky arkadaşım sperm analiziyle ilgili methini hep okudum kk da uzman sayılırsın sanırım
yardımcı olursan sevinirim tabi istersen
bende pko var ve eşimin sperm analizinde hareketlilik ii morfolojiside ii ancak sadece sayı mm de 23milyon benim dr um az olduğunu söledi eşimin yaşı 37 bende sölemesi ayıp geçen iicde bi baktım acaba varikosel varı yokmu diye ama nasıl anlıcam ki bilmiyorum ürolog sadece tahlile bakmışş
şimdi sana sorum mm de sayı >20 mil olmalıymış sence normalmi yoksa varikosel olabilirmi bu konuda gerçekten çok bilgisiz ve yardıma muhtacım
şimdidden çok çok sağol allah razı olsunnn
inşallah biz de en kısa zamanda geçeriz o güzel köşeye..Gerçekten ramazan sonrası bi patlama oldu ,dualar karşılığını buluyo sanırım.Ramazan çok yoğundu benim için bundan sonra daha sık gelicem inşallah.
İyi akşamlar güzelim. Şeniz Uğrayamıyorsun ama bak bir uğradın bütün olaylardan haberin oldu. Bu özet haberleri size kolaylık olsun diye koydum ama okuyup da hemen kaçmak yok ok mi? kaydirigubbakcemile3 Özletmeyin bu kadar kendinizi. İnşallah seni de bir gün pembe köşeye güzel cümlelerle yazabilirim. :Saruboceq: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?