- 21 Ocak 2008
- 6.391
- 3.601
- 373
canım ben merkezden yuvam akarcayı bilirmisin?a.s.
Canım nevrommmm hoşbuldukkkk .Birazda iyiyim canımmm sen nasılsınnn :)sinirlenmişsin siteye giremedin diye :roflol:
selam kızlar pek güzel haberlerle gelemiyorum malesef senağlama
başka bir dr gitmiştim 3 yumurtan var demişti
bugün kendi doktoruma gittim
bana burda hiçbirşey yok dedi
adetin kaçıncı günü dedi 16 dedim bu ayı pas geçmek zorundasın dedi senağlama
sadece 1 yumurta ve 12 mm senağlama kısacası bu ay adet olmak bile mucize olacak benim için
hala çok şaşkınım ama gözlerimle gördüm yok
kısacası ilaçsız bir halt olmuyor benden :a015:
ofssssss yaktim iste bir sigaraaaaaaaaaaaa(((((( esim gorse acayip kizar vallaha (( birakmistik cunku
birtaneden bise olmas sanirim icim SIKILIYO adet olamiyorum gunum gecti yaaaaa hamile degilimdir biliyorum o sans bende nerdeeeeeee ofssssss
bebisimmmmm yaktirdin bana bir sigaraaaaaaaaaaaaaaaaa
bugun kahvaltiya arkadasima gittim bebisi var 6 aylik
neyse bir akrabasi geldi kahvaltiya ilk defa gordum ve onunda bir yasinda kizi var
o bebeklere bakarken gozum yaslandi resmen
birzaman sonra o kadin aynen bana soyle dedi kac senelik evlisiniz dedi 3 dedim aaaaaaaaaa bebeginiz yokmu? yok dedim !!!! neden yapmadinizki 3 senelik evlisiniz?????
kardesim sananeeeeeeeeeeeeeeee ne soruyonkiiiiiiii bebeginiz varmi diyeeeeee senimi ilgilendirir ben 3 senelik evliyim demisim sana !!!goruyonki kucagimda yanimda felan bebek yok!!!!!!!! goruyonki bebeklerinizi severkene gozlerim yasariyooooo safmisin be kadinnnnnnnn dedim ve ciktim((((( ofss cokmu kabayim bilemiyorum ama bu konu beni cildirtiyor artik yemin ederim
10.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi
(Sabah 6'dan gece 12'ye kadar geçerlidir. Mesaj yazma sıralarına göre sıralanmışlardır.)
senağlama
ben iş çıkışı gezmeye gittim ewe 1 de geldim nolcakkkk
10.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi
(Sabah 6'dan gece 12'ye kadar geçerlidir. Mesaj yazma sıralarına göre sıralanmışlardır.)
senağlama
ben iş çıkışı gezmeye gittim ewe 1 de geldim nolcakkkk
Buyrun sizi falakaya alalım o zaman.klava: :roflol: :roflol: :roflol:
Fazla gezersen olacağı bu. lülülülülülü
Nasılsın güzelim? a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?