günaydın arkadaşlar ben sabah kan verdim.gelirken yine test aldım .bu dafa silik falan değil kırmızı çizginin 2.si de vardı.hala inanamıyorum.saat 14,30 da alacağım sonucu inşallah oda iyi kıçar.
günaydın arkadaşlar ben sabah kan verdim.gelirken yine test aldım .bu dafa silik falan değil kırmızı çizginin 2.si de vardı.hala inanamıyorum.saat 14,30 da alacağım sonucu inşallah oda iyi kıçar.
e kutlama halayına başlayalım o zaman :teytey::teytey:hihoyyyt ama ben halaybaşı ya da sonu olayım, bi yandan burnumu silemem lazım, bi elim boş kalsın.
kızşar bugün evdeyim sabah test yaptım ama 2.çizgi gölge gibi.yani silik olsa tamam hamişim diycem ama sanki alttan gölge gibi beliriyor kafam karıştı ya sağlık ocağı yakın gidip kantesti yaptırsam ama iğneden çokkkk korkuyom şaşırdım kaldım şu an. derendenizin de 7.gün belli olmuş acaba diyorum benim bugün 4.gün oldu geçeli ,hiç testinizde böyle beliriyormuydu bi akıl verin ,öncekilerde çünkü hiç gözükmezdi
kızşar bugün evdeyim sabah test yaptım ama 2.çizgi gölge gibi.yani silik olsa tamam hamişim diycem ama sanki alttan gölge gibi beliriyor kafam karıştı ya sağlık ocağı yakın gidip kantesti yaptırsam ama iğneden çokkkk korkuyom şaşırdım kaldım şu an. derendenizin de 7.gün belli olmuş acaba diyorum benim bugün 4.gün oldu geçeli ,hiç testinizde böyle beliriyormuydu bi akıl verin ,öncekilerde çünkü hiç gözükmezdi
günaydın kızlar inşallah hepimiz için güzel bir gün olur...a.s...
canım delüm geçmiş olsun ama bu kadar çok gezmenin ceremesini çekiyon sana evde otur dedik dimi...
bugün test sonucunu alacak arkadaşlarım inşallah güzel haberlerle gelirsiniz....:dance:
herkese gunaydın..işe gıtmeden asılama sonuclarına bakayım.belkı hamıs cıkmıstır dedım.kımse gelmemis...bırgun benı işden atcaklar..gec kaldım yıne.ama hala burdayım..kopamıyorum pc basından .btkrlc naptı acaba...
beyaz melek ınsallh kırmızılar gelmezde:CüvCüv: olursun
bugun 9 ekım btkrlc sonuç gunu..insallh :CüvCüv:hamıs cıkar...
gune kıpır kıpır baslayalım
Günaydınnn Nevroskyciğim. sağol canım gördüm eklemişsin tarihimi. :1rolleyes: a.s.
günaydın arkadaşlarrr. gününüzün güzel geçmesini dilerim..
günaydın kızlar,
balım geçmiş olsun, ben de bi yandan yazıp bi yandan burnumu siliyorum.aymesle başladı, sana bana bulaştıklava: dikkat edin kızlar, topicde salgın vaaaaarrr naniknanik:jeyyar:
bugün iyi haberler bekliyoruz, hadi kızlar inşallah liste değiştirme zamanınız gelmiştir.
e kutlama halayına başlayalım o zaman :teytey::teytey:hihoyyyt ama ben halaybaşı ya da sonu olayım, bi yandan burnumu silemem lazım, bi elim boş kalsın.
allah razı olsun kızlar valla eşime bile danışmadan size söyledim sizi çokkk seviyorum
ya her gün ikişer ikişer hamiş çıkıyo ne güzel ...sıra bizede gelecek inşallah...allahım bizlerinde yüzüne gül yarabbim...
Sümüklüüüüüüüü. lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
çok teşekkürler arkadaşlar .hamileyim gibi görünüyor.ama yinede kan testini görmeden içim rahatlamayacak.devlet hastanesinde yaptırdım.narenn1981 canımmm birşey sormak istiyorum?Sizin en son sperm sayısı ve hızlı harekett kaçtıı merak ettimde:dance:
Bu topikkk herkeze UMUTT veriyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?