E
EU3
Ziyaretçi
ya kızlarrr bir grip oluyorumki sormayın beee yımırtlama günlerimde boş geçti heeee
Bu ay olmadığından çok çalışıcam çok çalışmam gerek çok :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlarrr bir grip oluyorumki sormayın beee yımırtlama günlerimde boş geçti heeee
Bu ay olmadığından çok çalışıcam çok çalışmam gerek çok :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey
ya her gün ikişer ikişer hamiş çıkıyo ne güzel ...sıra bizede gelecek inşallah...allahım bizlerinde yüzüne gül yarabbim...
Sendemi aman dikkatli olun grip salgını bütün siteyi sarmaya başladı başı benim çektiğimi söylemişler ama külliyen yalankaydirigubbakcemile3 kuru iftira şaka bi yana hemen ilaç al canım ben öyle engelledim daha başında engelleyebilirsen çabuk kurtuluyosun yoksa yatırıyo valla
ben dedim, topicde salgın var, pc başına geçerken tedbirinizi alın, mesajlarla bulaşan bi cins heralde fisfisfisCADIARZU geçmiş olsun canım
olymposss canım bence umut var.evlendiğimden bu yana kimbilir kaç test yaptım bilmiyorum.ama ne gölge şeklinde nede azda olsa belirginleşmiş olarak 2. çizgiyi görmedim .ne var korkacak git yaptır sende bir test inşallah hamilesindir.inşallah hamileyizdir de beraber doğururuz.Allah'ım sen çok büyüksün ramazandan sonra hamileler artıyor.Allahım bu pembe liste dolup taşsın 5 sayfa yetmesin llistemize.
bende istiyorum hamile olmayı yaaaaa çok heycanlandımmmm ühühühühühühü
bende istiyorum hamile olmayı yaaaaa çok heycanlandımmmm ühühühühühühü
geçen sen hapşırdın ya ozaman geçti işte banada demekkii seni gidi seni:jeyyar::jeyyar: