Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canlarım,nasılsınız,bugün benim epey ev işim var,çalışmak daha güzelmiş,hiç bitmiyor işim -tatlicadiarzu-
arasıra uğrarım şekerler,güzel bir gün geçiririz,bol bol hamiş haberi alırız inşallah hihoyyyt
kızlar selam nasılsınız ben hala adet olmadım yarın 4 gün geçmiş olacak ama ağrılarım var bakalım belki yarın test yaparım
Günaydınnn Kızlarrr evet güzel haberleri bekliyoruzzz bugünn boll hamişli bir gün olur inşallahh.Hadi kızlar meraklandımm testleri çabuk yapınn.
Bu arada ben felaket grip oldum:çok üzgünüm:
herkeze kocamannn günaydin..gününüz aydin olsun.....
Umarim hepiniz iyisinizdir...
Ben yavaş yavaş toparlaniyorum...........
Bu sabah bişey öğrendim.....
Eşimin bir akrabasi 1 ay önce evlendi henüz 1 aylik evli................hamileymiş.....................
Onun adina sevindim ama ne bileyim içim de burkuldu....
Allah hepimize versin inşallah en kisa zamanda....
Ben henüz adet olmadim..test de yapmadim....
Içimden est yapmak gelmiyor...
Adet günümü bekliyeceğim
Günaydın canım geçmiş olsun sendemi kaptın şifayı ben yeni yeni atlatıyorum:1hug:
Günaydınnn Kızlarrr evet güzel haberleri bekliyoruzzz bugünn boll hamişli bir gün olur inşallahh.Hadi kızlar meraklandımm testleri çabuk yapınn.
Günaydın canlarım inşallah herkes için hayırlı ve güzel bi gün olur bugün müjdeli haberler alıcaz sanırım içim kıpır kıpır oldu birden hadi inşallah:lepi:
gunaydin kizlarrrrrrrrr bugun erkenciyim uyku tutmadi hepinizi cok ozledim sitemiz gercekten harika bayramdan sonra tadi cikti
gezmeye gidicem ondan yazmadan gitmeyim dedim ogleden sonra guzel hamis haberleri almak icin gelicem:CüvCüv:
benneyaptımki3 gündürde evdeyim heryerde salgın var ama nasıl kaptım kimden şifayı anlamadım offf:1no2:
Delüüüü zeynepp,nevro sizin yüzünüzden böyle oldum gezenti diye diye oturdum kaldım şimdi evdelülülülülülülülülülülülülülülülülülü