arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır..4 yıllık evliyim 2 defa aşılama ve 1 defa tüp denememiz oldu hepsi negatifle sonuçalndı eşim yaklaşık bir yıl önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama sonuç değişmedi şuan kendimize biraz zaman verdik gerçekten çok yıprandık tavsiyelerinizi bekliyorum umarım en kısa zamanda bebişlerimizi kucaklarız..
arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır..4 yıllık evliyim 2 defa aşılama ve 1 defa tüp denememiz oldu hepsi negatifle sonuçalndı eşim yaklaşık bir yıl önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama sonuç değişmedi şuan kendimize biraz zaman verdik gerçekten çok yıprandık tavsiyelerinizi bekliyorum umarım en kısa zamanda bebişlerimizi kucaklarız..
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bayadan beri sizin yazılarınızı okudum bizde 1 yıl hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım doktora gittim bende herhangi bir sorun olmadığı eşimin gelmisi gerekeceğini söylediler (Çok şükür eşim bu konuda çok olgun davrandı)eşim gitti test yaptılar ondada siperm azlığı ve morfolojisi düşük çıktı ameliyat olması söylendi 26/08/2010 da ameliyat oldu şimdi çok şükür iyi bekliyoruz 3 ayın geçmesini hayırlısı diyelim ama bazen bazı tür yazıları okuyunca umutsuzluğa düştüğüm zamanlar oluyo herkes gibi bende normal yoldan hamile kalmak istiyorum ama bakıyorum insanlar aynı dönemlerden geçmişler ve çogu aşılama yada tüp bebek yöntemlerine geçmişler bakalım hayırlısı diyelim DUA edelim Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasıp etsin.........(benden bukadar kafanızı şişirmiş olabilirim kusura bakmayın)
hoşgeldin canıma.s.
evet canım yatıyorum ama bunada şükür...
rabbim beterinden korusun...
tedavi için hakkında hayırlısı olsun...
inş senin yüzünde güler...
evet canım özlem 28+2 günlük erken doğum yaptı ve ne yazıkki bebişlerinin 2 si vefat etti((
ama çok şükür tekinin durumu iyiye gidiyor...
rabbim ona uzun ömür versin...
Merhaba, Uzun zamandır burada yazılanları okuyorum. Bi de üç yıldır bebek istiyoruz. Bende sorun çıkmadı. Eşimin sperm hareket ve morfolojisi normal, ancak sayı oldukça düşük olduğundan erkek infertilitesine girdiğini söylüyorlar. Gerçi ikinci testi yaptırmaya eşimi ikna edemiyorum. Tüp bebek tedavisine de yanaşmıyor. Kendimi bu konuda yapayalnız hissediyorum. Ne işten ne de başka şeylerden keyif alamıyorum son bir kaç haftadır. Sürekli bunu düşünüyorum. Etrafımda kimsenin destek olmadığını görmek çok üzücü. Herkes bu konudan oldukça sıkılmış durumda. Kimsenin bu konuda beni anlamadığını düşünüyorum. Bu yüzden yazmaya karar verdim. Burada birbirinize destek olduğunuzu görmek çok güzel. Bir kadının hayatta ulaşabileceği en yüksek makam olan anneliğe ulaşamamanın etkisini ancak yaşayan anlıyor. Neyse sizi de sıktım yeterince. İnşallah hepimiz en yakın gelecekte bu müthiş duyguyu yaşar, sağlıklı evlatlara sahip oluruz...
canım karar vermek için yaşta önemli...kızlar merhaba biz eşimin sperm sonucunu tekrarlattık
durum iç açıcı değil
dr. ancak tüp bebekle olur dedi
ilaç yada varikosel türü amelitalarda başarı elde edemiyoruz ded
aşılama içinde boşuna uğraşmayın olmaz dedi
değerler şöyle
sperm sayısı 13 milyon
motilite %40 (b+c)
morfoloji
normal sperm %1
baş anomalisi %94
boyun anomalisi%4
kuyruk anomalisi %1
kızlar selam nasılsınız
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim sizinde kucağınızı doldursun en yakın zamandda inşallah
fadiğim maşallah ayaklanmısın hafiften ama sen yinede dıkkat et ]
sağol canımkızlar merhabalar..
belgın evlılık yıldonumunuz kutlu olsun nıce senelere tabı bebıklerle..
casper ceylın hosgeldınız..ara ara ugrayın kaybolmayın hepten..
fadıkcım yemegını yapıyomusun artık.ne guzel.bosuna dememısler..elden gelen ogun olmaz;olsada vaktınde bulunmaz..dıye..atlattın sayılır hadı bakalım masaallah..
bende asılama raporumu cıkarttım dun.ılac olarak sadece catlatma ıgnesı yazdı.dıger ılaclarım var sukur..tedavıde olan dıger arkadaslarım hepberaber pozıtıflerı goruruz ınsaallah..
inşallah canım inşallahhhhhçok geçmiş olsun canım.ayrıca evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.seneye bebişinize kutlayın işallah.bizimkiside 8 yıla girecek ekim 20 de çok şükür hamile giriyorum darısı sizin başınıza.:Saruboceq:
amin canım sagol.amin dileğim bu canım allahın izni ile..selam kızlar..
tedaviye başlayacak olan arkadaşlarıma olumlu sonuç almalarını diliyorum..
belgin nice sağlıklı senelere canım..
sıkma canını boşver..
bizde 8 in içindeyiz..
geçmiş olsun inş iyileşmişsindir artık..
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canıma.s.
inş yanlız olarak kutladığın son yıl olur...
canım kendini şimdiden stres yapmamaya alıştır...
biliyorsun pozitif düşünmek çok önemli...
rabbim yüzünüzü güldürsün...
sagol canım inşallah korkuyorum ama benim son şansım çünkü...
evet çok şükür fatımacığım...
canım hadi hayırlısı bakalım bütün işleirn yolunda gider inş...
rabbim yüzünüzü güldürsün...
sagol canım allahım hepimize versinbelginim canım nice mutlu senelere inş eşinle beraber canım,inş bu son yanlız kutlayışınız olur seneye 3 hatta 4 olursunuz kimbilir tekrar tebrikler canım...fatıma zehracım rabbim yardımcın olsun inş canım seninde rabbim inş emeklerimizi boşa çıkarmaz tabi umutlarımızıda....fadiğim benim canım arkadaşım inş güzel olacak sonuçlar her ne kadar korkuyor olsamda inanıyorum hemde çok tatlım....
Merhaba, Uzun zamandır burada yazılanları okuyorum. Bi de üç yıldır bebek istiyoruz. Bende sorun çıkmadı. Eşimin sperm hareket ve morfolojisi normal, ancak sayı oldukça düşük olduğundan erkek infertilitesine girdiğini söylüyorlar. Gerçi ikinci testi yaptırmaya eşimi ikna edemiyorum. Tüp bebek tedavisine de yanaşmıyor. Kendimi bu konuda yapayalnız hissediyorum. Ne işten ne de başka şeylerden keyif alamıyorum son bir kaç haftadır. Sürekli bunu düşünüyorum. Etrafımda kimsenin destek olmadığını görmek çok üzücü. Herkes bu konudan oldukça sıkılmış durumda. Kimsenin bu konuda beni anlamadığını düşünüyorum. Bu yüzden yazmaya karar verdim. Burada birbirinize destek olduğunuzu görmek çok güzel. Bir kadının hayatta ulaşabileceği en yüksek makam olan anneliğe ulaşamamanın etkisini ancak yaşayan anlıyor. Neyse sizi de sıktım yeterince. İnşallah hepimiz en yakın gelecekte bu müthiş duyguyu yaşar, sağlıklı evlatlara sahip oluruz...
salam kızlar ben geldim ben.herkesler iyidir inş.herkesi çooook özledim..sizler olmayınca kendimi öyle yalnız hissediyorimki anlatamam.
yeni katılan arkadsaşlar hoşgelmişsiniz.bizlerde burda kendimize çareler arıyoruz.inş sizler çok beklemeden meleklerinize kavuşursunuz.rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inş amiiiiiinn
iyiyim ceylinim.. Şeniz
seninde herşey yolunda gitsin sonunda mucizen sana gelsin inş..
ronya değerler düşük canım..
ileri hareketliniz hiç yok..
morfoloji de %1.. kesin bir cevabı kimse veremez..
Zamanı gelmişse bu değerlerle de olur bebeğin..
bir kaç doktora daha gidin sonuçlarınızı gösterin..
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler..
sizlere de mucizenizin gelmesini diliyorum..
mellek değerleriniz düşük ama morfoloji çok iyi..
spermin çoğu sağlıklı.. sayı az olsa da..
illa doktorun dediğine uyup testi tekrarlamamazlık yapmayın yine de bence..
tek doktor yanılabiliyor.. birden fazla kişiyle görüşün..
lökosit antibiyotikle geçiyor.. sizinki çoksa kullanım süresi uzar sanırım..
varikosel için renkli dopler usg çektiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?