Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canıma.s.fadikcım hayırlı olsun allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin![]()
ben bakmamıştım kendine dikkat et bol bol dinlen
hoşgeldin elifa.s.arkadaslar merhaba
topıgınız sanırım bana da cok uyuyor yazdıklarınızı okuyunca bende kendımı paylasmak ıstedım.
bızde bu ay tup bebek uygulamasına basladık hergun egne oluyorum. ama esımın sperm testı sonucunda ılerı hareket % 0 ve morfolojı %0 cıktı. gercı doktorum tup bebek ıcın engel degıl sımdılık ypıp gorcez dedı ama moralım bozunldu. bu sekılde esınde aynı problem olup gebe kalan arkadslar var mı??
varsa bana bır umut olurmusunuz?? buna cok ıhtıyacım var...
geçmiş olsun canım...Merhaba arkadaşlar...
enim bi sorum olacak size arkadaşlar.. Az da canım sıkıldı..önemli bi problem mi bilmiyorum ama eşim bugun Hastaneye kan tahlil sonuçlarını almaya gitmiş..ben önemsemiyordum pek adetimin 2.günü kan tahlili vereceğimiz zaman alırız nasılsa diyrodum... neyse işte sonuçları almış ta "anti TPO antikor " yüksek çıkmış... normali 0-35 arası iken benim 185 miş( netten araştırdığıma göre hamile kalmada zorluk ve hamile kalınırsa düşük oluyormuş..tüp bebekten önce mutalka tedavisi yapılmalıymış... bu problemi yaşayan var mı daha çnce.... tedavisi uzun sürüyormu onu mrk ediyorum .. çünkü ben ekim-kasım gibi tüp bebek tedavsine başlayacaktım.. her seferinde bi engel.. bu seferde böyle bişey cıkardı RABBİM önümüze...
(( varsa bi bilgisi olan cvp bekliyroum kızlar ...
günaydın kızlar aramıza yeni katılan herkeze hoşgeldiniz diyorum inş topiğimiz ugurlu gelir de mucizeleriniz bir an önce sizi bulur tabi bizleride inş.
Merhaba yazınızı okuyunca kendim yazdım sandım aynı durumdayım çünkü, allah hepimize yardım etsin. bizde tesadüf eseri öğrendik problem olduğunu. haziran ayından beri ne çalıştığım ne yaşadığım belli eşimden de destek yok tek başımayım ve kötüyüm. fadik bildiğim kadarıyla sen iyi biliyorsun bu test sonuçlarını senden rica etsem benim sonuçlarıma da bakarmısın?
gün 6
sayı 1,1 milyon,
toplam 4 milyon
ileri hareket %20
yerinde %20
hareketsiz %60
Morfoloji
normal yapılı %90
anormal yapılı %10
bol lokositmiydi neydi o görüldü yazıyo o zaman çok iltahap varmış
doktor varikosel var dedi ametliyat lazım dedi ve bir daha testi tekrarlatmadı evikap verdi 1 ay onu kullandı bir de eşime keçiboynuzu pekmezi içirdim ama faydası oldu mu bilmem
benim doktoruma gittiğimde burda varikosel yazmamış dedi yoksa varikosel yokta doktor illa ameliyat mı yapmak istiyor. niye testi tekrarlatmadı sinir oluyorum. bu arada ben 32 eşim 33 yaşında
çok karışık yazdım galiba yorumlarsanız sevinirim
kızlar gunaydın nasılsınız bakem
Merhaba arkadaşlar...
enim bi sorum olacak size arkadaşlar.. Az da canım sıkıldı..önemli bi problem mi bilmiyorum ama eşim bugun Hastaneye kan tahlil sonuçlarını almaya gitmiş..ben önemsemiyordum pek adetimin 2.günü kan tahlili vereceğimiz zaman alırız nasılsa diyrodum... neyse işte sonuçları almış ta "anti TPO antikor " yüksek çıkmış... normali 0-35 arası iken benim 185 miş( netten araştırdığıma göre hamile kalmada zorluk ve hamile kalınırsa düşük oluyormuş..tüp bebekten önce mutalka tedavisi yapılmalıymış... bu problemi yaşayan var mı daha çnce.... tedavisi uzun sürüyormu onu mrk ediyorum .. çünkü ben ekim-kasım gibi tüp bebek tedavsine başlayacaktım.. her seferinde bi engel.. bu seferde böyle bişey cıkardı RABBİM önümüze...
(( varsa bi bilgisi olan cvp bekliyroum kızlar ...
saol canım.dualarınızı beklıyoruz...ben ve dıger arkadaslarımız..ne varsa duada var zaten.mucızelerde gorduk bu hakıkatı..fatıma canım hadi hayırlısı olsun.bu defa işallah pozitifi görenlerden olursun.