- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
kızlar selam herkese..
fadıkcım rabbım yardımcın olsun canım ya.ınsaallah bıranonce kesılır kanaman.hastanede yatman falan gerekmıyormu canım ya.ne bılıyım elımızden bısey gelmıyor ama dualarımız senınle canım..
sıdelya bende namazlarımın arkasından butun hasretle yananlara dua edıyorum.hepımız bu mutlulugu yasıcaz bırgun.ama vaktını beklıyor ıste...
herkese hayırlı ramazanlar.allah oruclarımızı kabul buyursun ınsaallah..
Dualarımızdasın Faidkçim...
Mubarek günlerin hürmetine bebegini korusun ALLAh ım
Neva... cok gecmiş olsun eltine...
Rabbim dermansız dert vermesin...
canımmmm kalbim hep seninle, Allah seni de bebişi de başımızdan eksik etmesin İnşallah...opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız dilerim herkez iyidir fadiğim canım yazdıklaını okuyuna içim cız etti inş melegin hep senle kalır canım yaa o kadar hasretle beklerken annesini üzmez inş ...dualarımdasın şeker...belginim canım arkadaşım rabbim yardımcınız olsun inş....yeterim nerelerdesin kız denk gelmiyoruz bir türlü iyisindir inş...nurdan35 canım (yanlış yazmadım inş) sonucun negatifmiş çok üzüldüm canım arkadaşım inş mucizen süpriz yapar sana.
kızlar kıldıgım her namazın ardına hepiniz için dua ediyorum rabbim inş kabul eyler.
Günaydın arkadaşlar
meryemcim kızların inşallah bi kaç gün daha sabreder şunun şurasında ne kalmış 32. haftaya allah yardımcın olsun
nevacım çok geçmiş olsun canım zor bi durum ama inşallah en hafif şekilde atlatır eltin
fadiğim canım kırmızıyamı döndü lekelenmeler peki hala ilaçlara devammı diyo doktorun:uhm:
fadikcim allah yardımcın olsun güzelim
bende dün kırmızı kartı gördüm buayda olmadı yani kısmet rabbim hakkımızda hayırlısını versin
yeni tarihim 12 eylül inşallah son olur
cnm yaa allahım şu mübarek günlerde dualarını kabul etsin inş sağlıkla kavuş bebeğinee
canim ozelden yazdim; kolay gelsin...
allah yardimcin olsun canim insallah kesilirde rahatlarsin..
hepinizden allah razı olsun rabbim sizlere kısa zaman da sorunsuz hamilelikler nasip etsin...Canım Allah yar ve yardımcın olsun...
:Saruboceq:
akşam sancımda oldu kanamada artık lavaboya gidince çoğalıyordu dedim tama düşecek (rabbim korusun) son çare eşime hastaneye gidelim belki birşeyler yaparlar dedim...
uzak olamsın yolda kanamam çoğalmasın diye burdaki yakın bir özel hastaneye gittik...
kesenin yanında 1.5 cm kanama açılmış...5 saat beni müşade altına aldılar serun takıldım birde kanama için fitil...
5 saat içinde ara ara kanamanın miktarına baktılar ama olmadı zaten ...yaterken kanamam pek olmuyordu...
eğer aşırı kanama olsaydı yatış yapcakalrmış...
ama zaten özel hastanede yatmaya maddi olarak gücümüz yetmez...özelde yatma gereği görmediklerine göre devlette ise hiç yatış vermezler...
neyse hayırlısı...zaten evde hiç bir iş yapmıyorum yemeğimi bile başkaları yapıyor...
şuan kanama yine kahve rengi..
aymesçim ilaçları sorduğum bu 3. dr üstüne basa basa bırakma diyorlar...
ilaçların kanamayı tetikleme olasılığı tabi var ama kullanmasamda çok kıritik zamandayım bebiş gelişip kalbi atmassa kanama oolmasada bir işe yaramaz...
çünkü diğer bebeklerimde bu zamnlarda gelişmneyip düştüler...
ben kendin 3 gündür aspirini kestim dr rada dedim...bırakmamdan yana değil kanama kesildiği an başla dedi ama ben kararsızım...