çok sık yapmışsınız canım...
son testen sonra 3 ay bekleyip yaptırırsanın sonuca görede tedaviye karar verirsiniz...
canım zaten değerler düzelse bile öğle kısa zamanda düzelmiyor...
baya zamn lazım...
beklemek istemiyorsan başlayabilirsiniz tedaviye...
allah yardımcınız olsun...
çok sağol zambakçımopuyorumnanaktandarısı başına inş....
canım elfida arkadaşımıza yazmıştım sanada kopyalayayım...
canım 2009 un sonlarına doğru 1.5 milyona düşmüştü hareket fena değilidi yani düşmemişti...
2010 şubat ayında yaptığımız teste sayı 7 milyona çıkmıştı harekette yine idare ederdi...
dahada test yaptırmadık perşembe günü eşim test vermişti sonucu aldığımda sizlerlede paylaşacağım...
nasıl bir değerle hamile kaldığımı bende merak ediyorum:...
ilaç olarakta SEROPHENE 50 MG 10 TABLET diye bir ilaç vermişti ünivdeki dr...
bu ilaç klomen gibi yani aynı değelere sahip...
zaten genelde kadınlara yumurta takibinde verilir....
3 ay kullanıp bıraktı eşim değerlerin son durumunu anlamak içinde dr geçen perşembe test istedi işte....
aslında bu ilacı biz sırf prosedür gereği kullandık çünkü hastanede hiç tedavi etmeden direk rapor vermiyorlar bizede bu ilaçla 3 aylık bir tedavi vermişlerdi....
doğrusu ben pek güvenmemiştim bu ilaca hatta ilk başladığı ay testeronda yükselme olmuştu ve dr yarıma indirmişti....
arkadaşlar bu ilacı sakın dr vermeden kullanmayın....çünkü dr kotrolü şart...
sağol yabanımopuyorumnanaktanallah razı olsun....fadikcim okuyunca tüylerim diken diken oldu.gözün aydın rabbim tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına al işallah.
çok sağol canım darı başınıza inş...saol canım..sanada hayırlı uğurlu olsun..İnan çok sevindim..senin hamile haberini eşim alışverişe giderken söyledi..Yolda nasıl sevindim alatamam yaa..Rabbim inş sağlıkla kucağınada almayı nasip eder..bizlerede dua et..opuyorumnanaktan
çok sağol canımopuyorumnanaktanhakkınızda hayırlısı herşey yolunda gider inş...fadık canım tebrık ederim benımde bu ay gecıktı ama olmadı çok sevındım adına bakalım bıze ne dıyecek dr bu hafta eşim gıtcek gunumuz geldı bakalım
tamam canım...fadık canım yenı adet tarıhım 29 agustos eklersın
çok sağol canım...rabbim sizede yaşatsın inş...fadik hayırlı ugurlu olsun canım RABBİM tamamına erdirsin İNŞALLAH,,
darısı bizlerin başına İNŞALLAH
canım ya ben sana bişe sorucam ovulasyon testi yaptım dedin 2. cizgiyi gördüyün gün mü ilişki oldu yoksa ertesi günmü bide gün aşırımı yoksa hergün mü ilişki oldu
adet gününe kadar mı ilişki olucak bide
cok soru sordum kusura bakma canım
cünkü bende alıcamda ovulasyon testi sana soruyum dedim
şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederim canım bir de sizde ovulasyonda her gün ilişkide oldu mu, yoksa gün aşırı mı??
kızlar şu ovulasyon takibi olayını banada anlatırmısınız FADİKCİĞİMM..
canlarım dua edin nolur yarın yumurta toplama işlemim var ama eşimde 1 tane sağlıklı sperm çokmıştı yarın inşallah birazdaha fazla sperm çıkar... 1 hafta içinde adamcağıza yedirmediğim şey kalmadı inşallah yarın spermler sağlıklı ve birazdaha fazla çıkar... duanıza çok ihityacım var nolur kızlarrr dua edin bize yarın sabah gidiyoruz hastaneye
inşallah çıkar sperm.. çok korkuyorum zaten lokal anesteziyle yapılacak yumurta toplama işlemi herkes çok acıyor diyor...
off çok stresliyim
canlarım dua edin nolur yarın yumurta toplama işlemim var ama eşimde 1 tane sağlıklı sperm çokmıştı yarın inşallah birazdaha fazla sperm çıkar... 1 hafta içinde adamcağıza yedirmediğim şey kalmadı inşallah yarın spermler sağlıklı ve birazdaha fazla çıkar... duanıza çok ihityacım var nolur kızlarrr dua edin bize yarın sabah gidiyoruz hastaneye
inşallah çıkar sperm.. çok korkuyorum zaten lokal anesteziyle yapılacak yumurta toplama işlemi herkes çok acıyor diyor...
off çok stresliyim
senağlama Fadikimm canım benim haberi okuyunca duygulanıp ağlamaya başladım.Rabbime şükürler olsun rabbım mucizeni gönderdi..Allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın inşallahh.sende dualarını eksik etme..Rabbim tüm isteyen arkadaslarımızın haberlerini en kısa zamanda almayı nasip etsin inşalalhhhhgünaydın canlarıma.s.
dün gece 2 de yattım ve gecede pek uyuyamadım...
diyeceksiniz neden?
arkadaşlar biliyorsunuz son aylarda yumurtlama gününü saptlamak için ovulasyon testti yapıyordum...
ovulasyon testinde net yumoş olduğunu gördükten 14 gün sonra hiç şaşmadan adetim gelirdi...
bu sefer 14. günü baktım gelen yok 15. yok 16 . tabi şüphe düştü içime...
dün idrar testini aldım ama net çıksın diye bugün sabahı zor ettim...
ve şuan test önümde 2. çizgi baya belirgin...
buraya yazarken ellerim titriyor ve sevinçten ağlıyorum....
biliyorsunuz ben daha önceleribe 3 hamilelik yaşadım ve hamile olduğumu öğrendiğimde hiç birinde bu kadar fazla sevinmemiştim...
ama şimdi çok farklı....
son hamile kaldığımdan buyana aradan geçen 3 sene 3 ay oldu...
bu son 3 senenin yaklaşık 2 senesini sizinle geçirdim ve ne zorluklar yaşadığımı biliyorsunuz...
değerlerimiz bir ara 1.5 milyona bile düşmüştü...
şimdi bilmiyoruz ama eşim 2 gün önce test vermişti sonucu cuma günü ancak alabilecek öğrendiğimde değerleri yazarım...
yazacak çok şeyim var içimden neler geçiyor ama kelimelere dökemiyorum....
ilk çizgiyi gördüğüm anda hemen dua ettim allahım bu duyguyu sizlere yaşatsın diye...
ben buraya geldiğimde ne kadar infertilite sorunumuz olsada en çok düşükleri takıyordum ve hamile kalamamanın acısını sonra sonra anladım....
düşükte zor ama bu duygu çok başka....
benden çok daha fazla bekleyen arkadaşlar var biliyorum dualarım en çokta onlar için....
rabbim onlarıda benim gibi böyle sevinçten ağlatsın inş...
biz 6 yıl 3 aydır istiyoruz ama en zor yılları şu son 2 sene idi...
rabbim yıllardır isteyenlere de kısa zamnda bu duyguyu tattırsın....
dualarım hep sizlerle...
kızlar birde bliyorsunuz benim yine düşük tehlikem olabilir bu ihtimal yüksek...
dua istiyorum sizlerden...
buna çok takılmamaya çalışacağım stres yapmamam lazım...
ama bu çok zor olacak...
bunun sevinci ne kadar fazla olduysa acısıda okadar olur...
rabbim göstermesin....
rabbim kısa zamanda sizin yüzünüzüde güldürür inşallah....
ettim canımopuyorumnanaktanFadikçim özelden arkadaşlık isteği gönderdim canım, kabul edersen sevinirim!
evet balım mucizem benide buldu çok şükür rabbime:Saruboceq::Saruboceq:inş sağlıcakla doğuncaya kadarda benimle kalır...senağlama Fadikimm canım benim haberi okuyunca duygulanıp ağlamaya başladım.Rabbime şükürler olsun rabbım mucizeni gönderdi..Allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın inşallahh.sende dualarını eksik etme..Rabbim tüm isteyen arkadaslarımızın haberlerini en kısa zamanda almayı nasip etsin inşalalhhhhHTML:
Greendreams Merhaba...
İrenbe nin iyi olduğunu duydum bir de Smyrna dan olumlu sonuç alanlar var. Her ikisinin ilgisinden de memnun genelde tüp bebek tedavisi görenler....
Ama sağlık kururlu raporu ile yaptıracagım diyorsan Ege üniversitesi tıp fakültesi hastanesnden de oldukça memnun tedavi görenler, titiz calışıyorlarmış diğer devlet hastanelerine göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?