inş send etadarsın canım bu mutluluğu:Saruboceq::Saruboceq:
dr unu ara canım belki bir yol gösterir...allah yardımcın olsun....
canım klomen genelde 3 ay kullanılıyor zaten...
test gününe az kalmış daha ilaca başlamayın...
kürüde bilemem ama zaten şuan kullandığınız şey ne olursa olsun şimdi yaptıracağınız teste gözükmeyecektir...
evet canım çok güzel bir duygu ama ben düşük tehlikesinden keyfini çıkaramıyorum....
inşallah siz de yaşarsınız bu duyguyu ama keyfini bol bol çıkarırsınız...
rabbim yüzünüzü güldürsün...
t
tamam doktor hanım... :))
Başlamayalım yeniden...
Hatta ben bugunlerde sıkıştırayım biraz da örnek vermeye gitsin..En son vereli 1 aya yaklaştı...
Cok sey ögrendim burdan sayenizde...
Tülincim, sen ve cvp yazan tüm arkadaşlarımdan ALLAH razı olsun..
Doktor gibi olmuşsunuz, hatta doktorlar bile sizin kadar cvp vermiyor üşengecliklerinden....
bunların bi mükafatı olacak Fadikçim, bu yardımseverliğinizin...
RABBİM bi sıkıntı vermeden heyecanıını bölmeden nasip etsin yavrunu inşALLAH
inş canım....çok çok sağol...elifda slm canim bebekler iyiler allaha sukur insallah sonuna kadar boyle devam eder
fadikcim amin canim evet buyuduler kizlarim insallah biraz daha beklerler allahim sanada yasatsin bu gunleri insallah
t
tamam doktor hanım... :))
Başlamayalım yeniden...
Hatta ben bugunlerde sıkıştırayım biraz da örnek vermeye gitsin..En son vereli 1 aya yaklaştı...
Cok sey ögrendim burdan sayenizde...
Tülincim, sen ve cvp yazan tüm arkadaşlarımdan ALLAH razı olsun..
Doktor gibi olmuşsunuz, hatta doktorlar bile sizin kadar cvp vermiyor üşengecliklerinden....
bunların bi mükafatı olacak Fadikçim, bu yardımseverliğinizin...
RABBİM bi sıkıntı vermeden heyecanıını bölmeden nasip etsin yavrunu inşALLAH
Evet Fadik...
Toplam 4 kez test yaptırdık zaten...
biri durumu ilk ögrendiğimizde Mart ayıydı sanırım...
Mart da 1 hafta sonra tekrar istedi doktor... biz 1 ay sonra gidebilidk.. Sonuç aynıydı nerdeyse dediğin gibi....
birde nisanda yaptırdık.. hapa ve kürlere başladık... Temmuzda da 4.
Senin deidğine göre cok bile yaptırmışız :)))
Ben tüp bebekde kararlıyım..zaten 30 yaşındayım 1-2 sene düzelmesini beklemektense tüp bebek denerim sonra olmazsa ( ki inşALLAH nasip eder Rabbim... ) devam ilaçlara, kürlere....
Uffff ....mirmirmirmir
canım sadece şu son aylarda yumurtlama gününü anlamak için ovulasyon testi yaptım tabi yumoş oluncada değerlendirdik...
birde ben ilişkiden sonra akşamdan sabaha kadar yattım...diğer hamileliklerimdede böyle olmuştu...
bence ne kadar fazla yatarsan şansın artar...
çünkü sperm içerde hemen ölmüyor mesala yumuşun sabah çatlarsa kaçırmamış olursun....
ayağa kalktığında her ne kadar içerde spoerm kalma olasılığı varsa da çoğu geri geliyor...
Fadikçim sperm sayısı nasıldı sizin hareket falan...??
Yani düşük oldugunu biliyorum da kaçtı en son?
Kür ya da hap kullanıyormuydu eşin?
Yani doğal yoldan olması cok mu zordu?
Sonuncusu doğru benim için....
Sordugumda illa olumlu cvp vermeli, değilse surat asıp oturuyorum elimde olmadan...
begenilmeme korkusu sanırım kaydirigubbakcemile3
yok deseki gayet iyi böyle, kiloda yakışıyor sana bu seferde yalna söylüyorsun, obejktif ol, söylenmesi gerekeni söyleme, gerceği söyle diye söyleniyorum...
:Napcagını da şaşırmış durumda...
Orta yolum yok ki benim kilo konusunda ... :umursamaz:
çok sık yapmışsınız canım...Evet Fadik...
Toplam 4 kez test yaptırdık zaten...
biri durumu ilk ögrendiğimizde Mart ayıydı sanırım...
Mart da 1 hafta sonra tekrar istedi doktor... biz 1 ay sonra gidebilidk.. Sonuç aynıydı nerdeyse dediğin gibi....
birde nisanda yaptırdık.. hapa ve kürlere başladık... Temmuzda da 4.
Senin deidğine göre cok bile yaptırmışız :)))
Ben tüp bebekde kararlıyım..zaten 30 yaşındayım 1-2 sene düzelmesini beklemektense tüp bebek denerim sonra olmazsa ( ki inşALLAH nasip eder Rabbim... ) devam ilaçlara, kürlere....
Uffff ....mirmirmirmir
çok sağol zambakçımopuyorumnanaktandarısı başına inş....yanlış okumadımmm dimiiii:1shok::1shok::1shok:
fadikk hamileymişşşşş:teytey::teytey::teytey::teytey:
süper canım yaaaa çokk mutlu oldumm allahım kucagına almayıda nasip etsinn inşallahhh
kızlar bugünden itibaren biraz olsun üzüntülerden uzak olalım üzülmeyi yasaklıyorum FADİĞİN şerefine oleyyyyyyyyyyyyyy
canım elfida arkadaşımıza yazmıştım sanada kopyalayayım...Canım eşine herhangi bir şey uyguladınız mı?
Saklambacc---12 temmuz---Azosperm---doğal yoldan---(2 tese başarısız,1 microtese başarılı ancak yarım kaldı-Aktardan karışım, Çakşır kökü
melisela---19 temmuz---Azosperm---doğal yoldan---harnup pekmezi, bal-badem-fındık-ceviz karışımı, bal-tarçın karışımı..benide eklermisiniz???
hoşgeldiniz kızlara.s.
tamam sizide eklerim listeye...
listemiz uğurlu gelir inş...
günaydın canlarıma.s.
dün gece 2 de yattım ve gecede pek uyuyamadım...
diyeceksiniz neden?
arkadaşlar biliyorsunuz son aylarda yumurtlama gününü saptlamak için ovulasyon testti yapıyordum...
ovulasyon testinde net yumoş olduğunu gördükten 14 gün sonra hiç şaşmadan adetim gelirdi...
bu sefer 14. günü baktım gelen yok 15. yok 16 . tabi şüphe düştü içime...
dün idrar testini aldım ama net çıksın diye bugün sabahı zor ettim...
ve şuan test önümde 2. çizgi baya belirgin...
buraya yazarken ellerim titriyor ve sevinçten ağlıyorum....
biliyorsunuz ben daha önceleribe 3 hamilelik yaşadım ve hamile olduğumu öğrendiğimde hiç birinde bu kadar fazla sevinmemiştim...
ama şimdi çok farklı....
son hamile kaldığımdan buyana aradan geçen 3 sene 3 ay oldu...
bu son 3 senenin yaklaşık 2 senesini sizinle geçirdim ve ne zorluklar yaşadığımı biliyorsunuz...
değerlerimiz bir ara 1.5 milyona bile düşmüştü...
şimdi bilmiyoruz ama eşim 2 gün önce test vermişti sonucu cuma günü ancak alabilecek öğrendiğimde değerleri yazarım...
yazacak çok şeyim var içimden neler geçiyor ama kelimelere dökemiyorum....
ilk çizgiyi gördüğüm anda hemen dua ettim allahım bu duyguyu sizlere yaşatsın diye...
ben buraya geldiğimde ne kadar infertilite sorunumuz olsada en çok düşükleri takıyordum ve hamile kalamamanın acısını sonra sonra anladım....
düşükte zor ama bu duygu çok başka....
benden çok daha fazla bekleyen arkadaşlar var biliyorum dualarım en çokta onlar için....
rabbim onlarıda benim gibi böyle sevinçten ağlatsın inş...
biz 6 yıl 3 aydır istiyoruz ama en zor yılları şu son 2 sene idi...
rabbim yıllardır isteyenlere de kısa zamnda bu duyguyu tattırsın....
dualarım hep sizlerle...
kızlar birde bliyorsunuz benim yine düşük tehlikem olabilir bu ihtimal yüksek...
dua istiyorum sizlerden...
buna çok takılmamaya çalışacağım stres yapmamam lazım...
ama bu çok zor olacak...
bunun sevinci ne kadar fazla olduysa acısıda okadar olur...
rabbim göstermesin....
rabbim kısa zamanda sizin yüzünüzüde güldürür inşallah....
hoşgeldiniz kızlara.s.
tamam sizide eklerim listeye...
listemiz uğurlu gelir inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?