Slm kızlar nasılsınızz
bugün güzel bihaber veriyim size
arkadaşımız nesrinsavaşın eşinin çalıştıgı gemi kaçırılmıştı biliyorsunuzz
busabah habertürkte nesrin arkadaşımız tlf.la katıldııı
ne güzelkiii artık bırakıyorlarmışşş
yani arkadaşımız eşine kavuşacakk ve 4aylık ayrılık son bulacakk
allah birdaha ayırmasınn onlarııııı:Saruboceq:
bizde bir hafta sonra 7. yılımıza gireceğiz...
ne zaman geçmiş nasıl geçmiş....
artık bu meseleyle ilgili birşey hissetmiyorum...
ne olur ne olmaz diyebiliyorum...
bunun için göz yaşı dökmeyeli çok olmuştu...
akıyor şimdi damlalar gözlerimden...
üzüntü değilde, bir yanında bir kırıklık kalıyor insanın asla iyileşmeyen...
sızlıyor bazen bir anlığına....
ayyy fena oldum....
offfff....
herkese hayırlı günlera.s.
canlar geçmişi hiç okumadım...
işlerim var biraz birazdanda amcamlara gideceğiz....
ben güzel bir haber vermek için geldim...
nesrin arkadaşımızın eşinin gemisi kaçırılmıştıya, 4 ay sonra şükür kurtulmuşlar...
az önce haberlerde duydum çok çok sevindim....
sizlerlada paylaşayım dedim...
cesper canım gözünüz adın rabbim bekleyen tüm anne adaylarnı sevindirsin
inşşşşşşş
canım bu arada senin mikro aptırdığın merkezden mesaj geldi bana
ilk dene tutmassa ikiciyi ücretsiz yapıyoruz diye
sanırım yeni dr gelmiş necip bey
işnde iyi olduğunu sölüyorlar
slm kızlar, nasılsınız,çok şükür biz iyiyiz.
bizde 7. yılımızı bitirdik 8. yılımıza girdik ve şimdi hamileyim biliyorsunuz,eşimden kaynaklanan sorunlar sebebiyle bizde zor bebek sahibi oluyoruz ama şükür ki oluyoruz inşallah sağlıkla doğar ve çoğunuzun bildiği gibi geçen sene çok kötü şeyler yaşadım,boşanmanın eşiğinden döndüm bebeğimi kaybettim o günleri hatırlamak bile istemiyorum bu günleri göreceğimi hiç tahmin edemezdim,o yüzden umutlarınızı kaybetmeyin beklemediğiniz anda oluyor mucizeler ve Allah sabrımızı deniyor sonunda mükafatını veriyor inanın,Rabbim hepinizin kucağını doldursun,sabrınızı yitirmeyin,bu topik bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlarımızın hikayeleriyle dolu,çok şükür ki çoğu arkadaşımız evlat sahibi oldu,inanıyorum ki sizlerde bu güzel duyguları yaşıyacaksınız .....
Nesrin arkadaşım için çok sevindim,Allah bundan sonra ayırmasın inşallah....
canım arkadaşlarım nurcan35'im,belginim,yeterim,tülinim,nerminim rabbim razı olsun sizden.dilerim rabbim en kısa zamanda gönlünüzden geçenleri verir.nesrin arkadaşımıza da çok sevindim rabbim ayırmasın birdaha inş
amin canımcanım arkadaşlarım nurcan35'im,belginim,yeterim,tülinim,nerminim rabbim razı olsun sizden.dilerim rabbim en kısa zamanda gönlünüzden geçenleri verir.nesrin arkadaşımıza da çok sevindim rabbim ayırmasın birdaha inş
evet canım banada geldi mesaj. Necip bey benim doktorum canım. 1 yıl olacak geleli. Ankara gatadan gelmiş. Bence iyi bir doktor işte ben sana bu doktorla görüş gözdeden demiştim senin şansına kaan bey denk gelmişti hatırlarsan moralini bozmuştu. Hatta ben necip beye kaan beyi şikayet etmiştim sana dedikleri için. Necip bey ordan ayrılıp özel muayehane açmıştı şimdi geri çağırmışlar onu başarılarıda çok canım. Ticaretçide değil amacı tamamen bebek sahibi etmek bunu samimiyetinden anladım ben.
Ben bir görüş derim canım. Hatta haberleşelim istersen beraber gidebilirizde kafana yatarsa orda yaptırırsın yatmazsa zaten yaptırmazsın canım
Sen ne tedavisine başlayacaksın ve senden 85 kilo olmanı istiyor arkadaşım?
allah yardımcın olsun canım...merhaba kizlar
kizlar ben bu gun tekrar rejime basladim ama her an birakicakmisim gibime geliyor hic hirsim yok bu konuda
bir ara 8 kilo vermistim 3 kilo geri aldim simdi tedavime baslayabilmem icin 10 kilo vermem lazim
Allah kolaylik versin insallah tedavideki arkadaslarimi gordukce cok hevesleniyorum bende bir an once baslamak istiyorum
bana kalsa hemen baslarim ama doktor yapmiyor istealsanaalsanasmile
hoşgeldin canıma.s.sagol canimm..Şeniz
evet türkiyedeydim..pazar günü döndüm..
cok sükür iyiyiz,sen nasilsin canim?
bebise önce kiz dendi,gecen haftada degisti erkek dendi,kesinlesti yani artik..
canım yenimi 0 oldu...havaalr çok sıcak biraz da o etkiler...günaydın kızlarrrr....yaban gülüm canım ne güzel yazmışsın yaşadıklarını....kızlar ne olursa olsun umutsuzluga düşmeyelim ltf,hem kendimiz hemde mucizelerimiz için güçlü olmalıyız ne olursa olsun.eşim tahlil verdi sonuç sıfır ameliyatla alacaklar o kadar kullandığımız kürler boşaymış bende ağustosta tedaviye başlıyayım diyordum durum böyle olunca eşimin morali daha da bozuldu,sperm sayımız 700 bin ,400 bin 200 bin derken biz sıfırladık.ama içim de garip tuhaf bir duygu var üzülmem gerekli eşim gibi ama hiç üzülmüyorum belkide rabbim veriyor serinliği ama ben inanıyorum bu tedavide rabbim mucizemi gönderecek bana.mevlananın bir sözünü okudum dün sizlerlede paylaşmak istiyorum.''Hayat sana ardı ardına dikenlerini gösteriyorsa üzülme,aksine sevin çok yakında gülünüde gösterecektir.'sevgiyle ve umutla kalın inş
şimdiden hayırlı olsun şeker...herşey yolunda gider inş...İyi geceler melankolik topik ....
İyi kide girmemişim bugünlerde, en son ihtiyacım olan şey hüzün şu günlerde...
Vakti zamanı gelince olacak, şu yalan dünyaya yiyecek maması,içecek suyu yollandığı an gelecek dünyaya...
Üzülüpte akabinde stres kaynaklı başka hastalıklar sahibi olmaya gerek yok diye düşünüyorum ( zira sadece düşünüyorum , yapabiliyor muyum o ayrı :bbo: )
Bende bugun hastaneye gittim en sonunda, 18 ine gün aldım dosya açtırıp ilk tahlillere başlayacagım artık....
Hastaneye girerken bile cok heyecanlandım, sanki hamileymişimde kontrole gidiyormuşum gibi hissettim... hatta odaların önünden gecerken ( hani yeni doğan odalarında kapılara mavi-pembe süsler asılıyorlar ya ) eşime ben bunun pembesinden istiyorum unutma sakın dedim :kedi: ama kesinlikle düşünmeden aniden agzımdan cıktı, cok fena kaptırmışım kendimi, sonra da içim sızladı sadece %30-40 hamile kalabilme ihtimalimin olduugnu düşünüp.... Hayırlısı bakalım, ilk ve kesin adımı attık bugun... RABBİM yardımcımız olsun ohaoldumsmile eyvahedigeldismile
% delere takılma ve inanma arkadaşım..% 10 hamile kalma olasılığın dendi..tedaviyle de olsa 1 sene içinde üstüste 2 kez hamile kaldım..sezaryan sırasında da doktorlar,bu rahimle hamile kalman süper bir şey dedi..hem eşimde hem de bendeydi sorun..bu topikte ne umudu tükenenler hamile kaldı...Allah herşeyin hayırlısını versin..İnşallah isteyen herkes hamile kalır..bebişleri doğurunca uykusuz geceleriniz de başlar...İyi geceler melankolik topik ....
Vakti zamanı gelince olacak, şu yalan dünyaya yiyecek maması,içecek suyu yollandığı an gelecek dünyaya...
Üzülüpte akabinde stres kaynaklı başka hastalıklar sahibi olmaya gerek yok diye düşünüyorum ( zira sadece düşünüyorum , yapabiliyor muyum o ayrı :bbo: )
Bende bugun hastaneye gittim en sonunda, 18 ine gün aldım dosya açtırıp ilk tahlillere başlayacagım artık....
Hastaneye girerken bile cok heyecanlandım, sanki hamileymişimde kontrole gidiyormuşum gibi hissettim... hatta odaların önünden gecerken ( hani yeni doğan odalarında kapılara mavi-pembe süsler asılıyorlar ya ) eşime ben bunun pembesinden istiyorum unutma sakın dedim :kedi: ama kesinlikle düşünmeden aniden agzımdan cıktı, cok fena kaptırmışım kendimi, sonra da içim sızladı sadece %30-40 hamile kalabilme ihtimalimin olduugnu düşünüp.... Hayırlısı bakalım, ilk ve kesin adımı attık bugun... RABBİM yardımcımız olsun ohaoldumsmile eyvahedigeldismile
ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (30-07-2010 cuma
:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) ::hooray:
65.Hamişşimiz---tuna0909---17-eylül-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)
66.hamişşimiz---gelinc---21-eylül-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)
67.hamişşimiz---berenboz---27-eylül-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)
68.hamişşimiz---casper33---05-ekim-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)
69.hamişşimiz---seyneb---06-ekim-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)
70.hamişşimiz---melih---07-ekim-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???
71.hamişşimiz---rapunzell_82 -26-ekim-2009--Hareket ve Morf.-- Doğal y.--(3 aşılama başarısız,Doğal y. hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)
72.hamişşimiz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---
73.hamişşimiz---liyadora---15-kasım-2009--Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle--(1.Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2.Tüp Bebek başarısız)
74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)
75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)
76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)
77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji
78. hamişşimiz---meryem42---04-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---sayı---(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarısız)
79. hamişşimiz---bafo---25-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---morfoloji ve hareket
80. hamişşimiz---Balsurat---2-mart-2010---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
81. hamişşimiz---yabangülüm---12-mart-2010---morfoloji---doğal yoldan---(bir aşılama başarısız)
82. hamişşimiz---ozlem82do---16-mart-2010---Hareket---Tüp bebek tedavisi---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
83.hamişşimiz---aymes---20-mart-2010---sayı ve hareket---tüp bebek tedavisiyle---(1. tüp bebek başarısız
84.hamişşimiz---nergis55---21 mart-2010---morfoloji---tüp bebek tedavisiyle---(3 başarısız aşılama)
85.hamişşimiz---zelal81---23-mart-2010---hareket ve morfoloji---doğal yoldan---2 aşılama başarısız(bu tarihte 16+4 hamile)
86.hamişimiz---vesta---31-mart-2010---sayı ve hareket---tüp bebek(bu tarihte 8 haftalık)
87.hamişşimiz---cerenduru---8-nisan-2010---hareket ve morfoloji---tüp bebek tedavisi
88.hamişimiz---dilem--15-nisan-2010---Morf.,varikosel (dilem de PKO var)---doğal y.--(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız,tüp bebeğin 2'si düşük)
89.hamişşimiz---bengusu---8 mayıs-2010---varikosel(eşi ameliyat olmuştu)---doğal yoldan---(doğal yoldan 1 düşük)
90. hamişşimiz---aa1---17-mayıs-2010---hareket ve morfoloji---tüp bebek tedavisi---(2 başarısız tüp bebek)
91.hamişşimiz---nimes---17-mayıs-2010---sayı v e morfoloji(7 ekim 2009 da eşi ameliyat oldu)---doğal yoldan
92.hamişşimiz---boncukboncuk---26-mayıs-2010---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1 başarısız tüp bebek)
93.hamişşimiz---begum---29-mayıs-2010---tüp bebek tedavisi---sayı ve morfoloji
94.maviumutolsun---hamişimiz---29-mayıs-2010---doğal yoldan---Hareket 24 06-2009 da ameliyat oldu---(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
95. hamişimiz---MONO ROSA---14-haziran-2010---tüp bebek tedavisi---sayı hareket ve morfoloji(0)---(2 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)
96.hamişşimiz---ecemnurr---14-haziran-2010---tüp bebek tedavisi---sayı ve hareket
97.hamişşimiz---esinte---19-haziran---2010---doğal yoldan---sayı-2 kere varikosel ameliyatı oldu---(1 aşılama başarısız)
98.hamişşimiz---eskisehirli2626---20-haziran-2010---doğal yoldan---sayı ve hareket---(3 aşılama başarısız)
99. hamişşimiz---Enikazya---9-temmuz-2010---aşılama tedavisiyle---???---
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ecemnurr ve MONO ROSA arkadaşalrımız tüp bebek tedavisiyle hamile kaldılar:teytey:
esinte ve eskisehirli2626 arkaşalarımız da doğal yoldan hamile kaldılar:teytey:
Enikazya arkadaşımız aşılama tedavisiyle bebişine kavuştu:teytey:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:
latifeelif---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
nurcan35---tüp bebek tedaviisnde:Saruboceq:
________________________________________________________________________________________________
TOPıĞıMıZE YENı GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSıNE HOŞGELDıNıZ DıYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LıSTEMıZE GıRMEK ıSTEYENLER VARSA BıLGıLERıNı
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERıP
BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM DıYE BELıRTMELERıNı ıSTıYORUM...
İyi geceler melankolik topik ....
Hastaneye girerken bile cok heyecanlandım, sanki hamileymişimde kontrole gidiyormuşum gibi hissettim... hatta odaların önünden gecerken ( hani yeni doğan odalarında kapılara mavi-pembe süsler asılıyorlar ya ) eşime ben bunun pembesinden istiyorum unutma sakın dedim :kedi: ama kesinlikle düşünmeden aniden agzımdan cıktı, cok fena kaptırmışım kendimi, sonra da içim sızladı sadece %30-40 hamile kalabilme ihtimalimin olduugnu düşünüp.... Hayırlısı bakalım, ilk ve kesin adımı attık bugun... RABBİM yardımcımız olsun ohaoldumsmile eyvahedigeldismile[/QUOTE
sen bize diyosun ama seninde bizden farkın yok canım nasıl olucak bu böylebilmiyorumkismile tedavin hayırlı olsun allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?