[sıze="2"]slm kızlar nasılsınızz
bugün güzel bihaber veriyim size
arkadaşımız nesrinsavaşın eşinin çalıştıgı gemi kaçırılmıştı biliyorsunuzz
busabah habertürkte nesrin arkadaşımız tlf.la katıldııı
ne güzelkiii artık bırakıyorlarmışşş
yani arkadaşımız eşine kavuşacakk ve 4aylık ayrılık son bulacakk
allah birdaha ayırmasınn onlarııııı:saruboceq:[/sıze]
evet evet 2 gündür herşeye ağlıyorum filme sizin yazdıklarınıza allah allahhh ağlatmayın beni artıkk
bizde bir hafta sonra 7. yılımıza gireceğiz...
ne zaman geçmiş nasıl geçmiş....
artık bu meseleyle ilgili birşey hissetmiyorum...
ne olur ne olmaz diyebiliyorum...
bunun için göz yaşı dökmeyeli çok olmuştu...
akıyor şimdi damlalar gözlerimden...
üzüntü değilde, bir yanında bir kırıklık kalıyor insanın asla iyileşmeyen...
sızlıyor bazen bir anlığına....
ayyy fena oldum....
offfff....
casperım inş sonuna kadar sağlıkla devam eder..
bir bebeğiniz daha yolda demek..
kuzeninde tatmış bu mutluluğu Allah bozmasın..
canim basiniz sag olsun,mekani cennet olsun dedenin insallah..
insanlar maalesef cok anlayissiz..en aci gününde bile yaralamaktan zevk alanlar vardir mutlaka..
Rabbim en kisa zamanda herkesin yüzünü güldürsün,sag salim evlatlarinizi göndersin insallah...hepsi bir gün dünde kalicak insallah :Saruboceq:
]
canım başın sağolsun
mekanı cenet olsun
inşşş
bebk konusana gelinince
bir söz vardır
yaramdan ölmeyeceğim sorandan öleceğim diye
ne desen boş
üzme kendini
inşş rabbim bizleride güldürecek
]
nermin tatlım başın sağolsun mekanı cennet olsun inş.yeterimin yazdığıda ne kadar doğru.rabbim yardımcımız olsun inş
.
canım başın sagolsun mekanı cennet olsun dedeciğinin nur içinde yatsın.
...
NErmincim başın sağolsun, mekanı cennet olsun...
O söylediğinden bizlerde cok muzdaribiz...
Ben hiç kimseye sormam mesela, ne zaman evlenicen, cocuk yok mu daha, 2. ne zaman yapacaksınız... sorana da içten içe kızıp bişey diyememek cok sinir bozucu...
]
canim basin sagolsun
mekani cennet olsun dedenin insallah
selam kızlar..
topiği ilerletmişsiniz ama silkelenin kendinize gelin..
bu sıcak havalarda kendinizi daha da sıkmaya gerek var mı?
herşey olacağına varıyor..
hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler gerisi boş..
ben artık çok rahatım ve düşünmüyorum..
nermin başın sağolsun canım..
Allah mekanını cennet eylesin..
[]
arkadaşlar çok teşekkür ederim allahım hepinizden razı olsun...günlerdir ağlıyordum ,sizlerle paylaşınca iyice rahatladım..iyiki sizler varsınız ,sizler olmasanız napardım bilmem.rabbim bu mübarek ayların hürmetine inş bizlerede en kısa zamanda anneliği tattırır.rabbim kucaklarımızı boş koymasın ,ellere imrendirmesin inş...
günaydın kızlarrrr....yaban gülüm canım ne güzel yazmışsın yaşadıklarını....kızlar ne olursa olsun umutsuzluga düşmeyelim ltf,hem kendimiz hemde mucizelerimiz için güçlü olmalıyız ne olursa olsun.eşim tahlil verdi sonuç sıfır ameliyatla alacaklar o kadar kullandığımız kürler boşaymış bende ağustosta tedaviye başlıyayım diyordum durum böyle olunca eşimin morali daha da bozuldu,sperm sayımız 700 bin ,400 bin 200 bin derken biz sıfırladık.ama içim de garip tuhaf bir duygu var üzülmem gerekli eşim gibi ama hiç üzülmüyorum belkide rabbim veriyor serinliği ama ben inanıyorum bu tedavide rabbim mucizemi gönderecek bana.mevlananın bir sözünü okudum dün sizlerlede paylaşmak istiyorum.''Hayat sana ardı ardına dikenlerini gösteriyorsa üzülme,aksine sevin çok yakında gülünüde gösterecektir.'sevgiyle ve umutla kalın inş
dün eşyalrımı karıştırıken
evlenirken yüzüme örtülen kırmızı örtüye rastladım
ben onu doğduğunda bebğimin yüzüne örtmek için saklamıştım
ama tam 7 oldu katladığım yerleri iz yapmış
ve bir kart buldum ilk doğum günümde eşim bana bana gönderdiği çiçeğin üzererine iliştirmiş oğlumuz (şu ana kadar gelmeyen küçük mucizemiz )ve kendi adına yazmış olduğu kart(onlara kıyamadım)
evlenirken yapılmış bebk bataniyleri yorgan yastıkları
çok ağladım yine ben bunları ne yapacağım diye ve çocuğu olan birisine verdim artık onları görmeye dayanamıyorum
acaba daha kaç bayrama yeni yıla yeni yaşa onsuz gireceğim bilmiyorum bir tarafım evet gelecek derken bir tarafım gelmeye bilir diyor
yeniden tedaviye başlayacağımama
acaba yine aynı şeymi olacak sorusuna cevap bulamıyorum
allahım artık çilemiz dolsun
rabbim bizleri yalnız bırakma
çaresiz bırakma
evlerimize neşe yeni bir soluk ver
ellerimizi boş çevirme allahım
yüzlerimizi güldür
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bugün topiği hüzün sarmış herkes duygusal. insan sabrediyo sabreddiyo ama arada böyle patlamalar oluyo normal taş değilizki bizimde sabrımızın bir sınırı var. kendimizi bırakmaklada ele bişey geçmiyo toparlanıp yola devam etmek gerekiyo tabiki insan her zaman aynı gücü kendinde bulamıyo. sidelyamın sözü çok hoşuma gitti doğruda. lütfen bırakmayn kendinizi arkadaşlar biraz değişik şeyler yapmaya çalışın kendinize eşinize vakit ayırın kafanızı toparlayın tekrar mücadele etmeye başlayın. aynı hüzünleri bende yaşadım bu duygularıda yaşamayan bilemez anlamaz rabbim mücadele gücü ve hırsı versin hayırlısı ile kucaklarınızı doldursun bir an önce
bu arada
benim kuzenimde ankarada tüpbebek yaptırdı 3. denemesiydi şimdilik pozitif sonucu aldık değeri 300 lere çıktı hayırlısı ile cuma tekrarlanacak testi tekrar katlanır inşallah bir tedavi daha pozitifle sonuçlanmış olacak inşallah. her pozitif sonuçta çok seviniyorum çok mutlu oluyorum ya. darısı diğer tüm arkadaşlarımıza
yeteercim rabbim önce sizlerin yüzünüzü güldürsün sonra benim yüzümü güldürsün.çünkü sizler daha uzun zamandır bekliyosunuz.canım ya içim yandı yazdıklarını okuyunca.gerçekten dayanması çok zor bi hasret.rabbim sabır versin.bende bu gidişle ördüğüm örgüleri verecem.rabbimden umudumu kesinlikle kesmiyorum ama onlarıda gördükçe içim eriyo..rabbimize sığınmaktan başka elden bişey gelmiyo...rabbim büyük elbet birgün olcak inş....
çok sevindim allah bir daha yaşatmasın.Slm kızlar nasılsınızz
bugün güzel bihaber veriyim size
arkadaşımız nesrinsavaşın eşinin çalıştıgı gemi kaçırılmıştı biliyorsunuzz
busabah habertürkte nesrin arkadaşımız tlf.la katıldııı
ne güzelkiii artık bırakıyorlarmışşş
yani arkadaşımız eşine kavuşacakk ve 4aylık ayrılık son bulacakk
allah birdaha ayırmasınn onlarııııı:Saruboceq:
bizde bir hafta sonra 7. yılımıza gireceğiz...
ne zaman geçmiş nasıl geçmiş....
artık bu meseleyle ilgili birşey hissetmiyorum...
ne olur ne olmaz diyebiliyorum...
bunun için göz yaşı dökmeyeli çok olmuştu...
akıyor şimdi damlalar gözlerimden...
üzüntü değilde, bir yanında bir kırıklık kalıyor insanın asla iyileşmeyen...
sızlıyor bazen bir anlığına....
ayyy fena oldum....
offfff....
hayırlısı canım...
allah yardımcınız olsun....
inşallah canım allah yardımcınız olsun:Saruboceq:
amin canım...
AMİN CANIM AMA
BU İŞTE EN ÖNEMLİ ŞEY UMUT ETMEK MORALİNİ YÜKSEK TUTMAK
VE İNANARAK DUA ETMEK
İNŞŞŞŞŞŞŞŞ
RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?