- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
canlarım ya üzülmeyin elbet gelecek bebişler.rabbim ol diyince olacak valla benim 7 yıl boyunca içmediğim ilaç kalmadı pko var bende yumurtalarım büyümüyordu.düşük dozlarda banamısın demiyordu.iğneyle ise aşırı uyarılma ile yumurtalar büyüyüp çatlamadan kiste düşünüyordu.hatta ilk gittiğim doktor artık baktı olacak gibi değil kendilinden olur diyip attı başından dünya bir paramızı yiyip.2.doktorum ise gülü seven dikenine katlanır diyip 4 tane iğne olupta aşırı uyarıldığım halde 10 taneye çıkardı.panik atak,hipertroid hepsi üst üste geldi.artık ümidim yoktu normal yolla hiç aklımın ucundan geçmezdi.çok şükür beklemediğimiz bir anda rabbim nasip etti bebişimizi.bende patikler örmüştüm saklıyordum sandıkta.baktım boşuna duruyor hediye ettim hamile olanlara.şimdi kendi bebişime örecem.ümitsizlik yok,ümidim yok diyerek ne kadar cahillik etmişim allaha karşı pişmanlık duyuyorum.ama o biliyor içimi işallah affetmiştir beni.rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bu sevinci işallah.
kizlar bozmayin moralinizi lutfen
su an ne diyecegimi bilmiyorum
benimde bebek istiyeli 8 sene olucak :gitme:
rabbim ol deyince olacak
inşşşşş
ama bazan öle kötü oluyoruzki hepimiz yaşıyoruz bunu
ne bileyim bir çelişki var eğer evet gelecek melekleriniz diyen ses belkide hiç gelmez diyen sesi sustursa her şey daha kolay olacak