Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun arkadaşım...
RABBİM kimsenin kucagını boş bırakmasın...
Aslında düşünüyorum bazen 3 günlük dünyada herşeyi kuralına göre mi oynamak zorundayız diye...
Yani oku- üniversite kazan- sınavı kazanamazsan evlen- kazandın önce iş bul yine evlen- cocuk yap- ( biz bu aşamadayız gerisini yazıp kafa şişirmeyeyim )
hani diyorum evlenmek zorunda bir kız.. hayırr... kafasına uygun birini bulamazsa evlenmesin , millet laf etcek evlenilmezki, mutsuz ve huzursuz bir hayat konu komşu laf etmesin diye cekilmez ki....
Evlendik cocuk... hani olması gereekn bu...
ama düşünüyorum da ben kendimi biliyorum, hiç öyle herkes soruyor yapalım artık diye istemiyorum ben bebegimi, bambaşka bi özlem bu, insanın tatmadığı bilmeidği bir duyguyu özlemesi cok tuhaf ama gerekli diye değil sahiden istenip özlendiği için yapılan tek sey galiba bebeklerimiz.....
Nasip eder inşALLAH RABBİM gönülden isteyen herkese...
yaaaaaaaaaaa
topik ne kadar sesiz
hep bölei burası
sabahtan beri öyle herkes tatilde galibaaa...
evet herkes tatlide galiba
bu gün pazr onun içinde sakn sanırım
mrh kızlar iyi pazarlar hepinize
iyi pazarlarrrrr:sinifsinif:
mrh canım nasılsın
sağol cnm sen nasılsın
çok şükür canım bende bir topiğimize bakim dedim ama yine kimsecikler yok yeterimede yetişememişim hayırlısı bakalım...
kızlar topiği çok takip edemiyorum şu sıralar çok yogun iş yeri ama yakında izne ayrılcam o zaman daha sık buralarda olurum inş.tedavide olan tüm canlara rabbim yardımcınız olsun inş bende agustosta başlıcam tedaviye rabbim hayırlara vesile kılar inş.
bu arada kızlar berat kandiliniz şimdiden mübarek olsun inş rabbim açılan ellerinizi boşa çıkarmasın inş... biraz erken oldu ama yarın giremem büyük ihtimal olmamasından sa erken olması iyidir sanırım...yerimseniben yerimseniben yerimseniben
çok şükür canım bende bir topiğimize bakim dedim ama yine kimsecikler yok yeterimede yetişememişim hayırlısı bakalım...
kızlar topiği çok takip edemiyorum şu sıralar çok yogun iş yeri ama yakında izne ayrılcam o zaman daha sık buralarda olurum inş.tedavide olan tüm canlara rabbim yardımcınız olsun inş bende agustosta başlıcam tedaviye rabbim hayırlara vesile kılar inş.
bu arada kızlar berat kandiliniz şimdiden mübarek olsun inş rabbim açılan ellerinizi boşa çıkarmasın inş... biraz erken oldu ama yarın giremem büyük ihtimal olmamasından sa erken olması iyidir sanırım...yerimseniben yerimseniben yerimseniben
akşamdan sabaha bir tane kuru incir hakiki zeytin yağına bekletilip sabah yeniyor canım...merhaba arkadaşlar
erkeğe uygulanan incir kürü nasıl yapılıyor yazarsanız sevinirim
hoşgeldin yetercima.s.yaaaaaaaaaaa
topik ne kadar sesiz
hep bölei burası
maşallah canım...çok mutluyum yaa şimdi hastaneden aradılar 15 tane yumurta döllenmiş çok iyi dedi allah dualarımı kabul ediyo galibaaa.....
tamam şekera.s.Fadikcim benim yeni adet tarihim 20 agustos eklersin canım..
hayırlı olsun canım...kızlarrr benn geldimmmmmm
tüp bebek tedavisine başladık eşimde sperm azlığı var benimde tüplerim kapalıydı hatırlarsanız... çok fazla giremiyorum internete ama dualarınızı şimdiden hisseder gibiyim...
borç harç bi ekilde başladık tedaviye sadece alyanslarımız kaldı parmağımızda .. inşallah kavuşurum meleğimede geçer bu günler....dua edin nolurrr...
1 hafta sonra yumurtalarım toplancak inş.
akşamdan sabaha bir tane kuru incir hakiki zeytin yağına bekletilip sabah yeniyor canım...
hoşgeldin yetercima.s.
evet artık hep böyle topiğimiz:çok üzgünüm:
maşallah canım...
hayırlısıyla trasferde olacak inş...
tamam şekera.s.
hayırlı olsun canım...
rabbim yüzünüzü güldürsün...
tedavi maddiyat olarakta çok zor...
allah yardımcınız olsun canım...