- 24 Temmuz 2009
- 618
- 1
- 36
hoşgeldin canım bizde seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledik.:asigim: opuyorumnanaktan
hoşgeldinnnnnnkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım bizde seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledik.:asigim: opuyorumnanaktan
15 gün sonra alacagız güzel haberi inşALLAH Nurcan di mi....
topiğin 100. hamişi sen oalcaksın :))
herkese günaydın iyi pazarlar a.s.opuyorumnanaktan
Günaydın , mutlu pazarlar....
nurcannnn....
cok mu sıcak kız hava bugun...
Ben oturdugum yerde terlemekle birlikte , terim vücudumu terketmeyip yapışmayı ve beni bunaltmayı tercih ediyor...
Ay bu memleketin sıcagı bitirdi beni, duşa gir cık ferahlayamıyorsun bile...
Balkonları yıkayıp yorganları atcam balkona güneş görsünler diye ama vantilatörü bırakıp gidemiyorum....
tutulcak sağım solum yine ....
Erteliyorum hep, hiç canım istemiyor bu sıcaklarda...
Sıcakta güvelenecekler diye korkuyorum yün bide ipek yorganlar...
Çeyizde olanlardan... Sanki doğuya gelin gittim ( doğuya tayin gidicem o ayrı )
annem adettir bulunsun dedi işi bana düşüyor.
Gel yap bilmem ben dedim , hep benmi olcam yanında öğren dedi, ögrencez bakalım yorganları, ceyizleri günletmeyi....
Uffff
:umursamaz: fisfisfis
yok Nurcancım yorganların içinden nasıl cıkacak yünler....
balkon demirlerine sercem akşamda eşime alıver kaldıralım yerine diycem hepsi bu... :))
tembelim ben tembelimmmm... sıcaklar böyle yaptı beni...
Sen hasta değilsin... anne aday adayısın , 15 gün sonra anne adayı olacaksın, 10 ay sonrada ANNE ...
Olsun o kadar, yardımcı olacak sana tabi eşin... tadını cıkar yerimseniben
çok mutluyum yaa şimdi hastaneden aradılar 15 tane yumurta döllenmiş çok iyi dedi allah dualarımı kabul ediyo galibaaa.....
çok mutluyum yaa şimdi hastaneden aradılar 15 tane yumurta döllenmiş çok iyi dedi allah dualarımı kabul ediyo galibaaa.....
Hersey yolunda gidiyor .... MAŞALLAH
salı gün transfer değil mi... ALLAH gönlüne göre versin arkadaşım