Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin yeterrrrrr
yyyaaaaaaaaaaaaaaaaa
millet neredesiniz
allah yardımcın olsun arkadaşımkızlarrr benn geldimmmmmm
tüp bebek tedavisine başladık eşimde sperm azlığı var benimde tüplerim kapalıydı hatırlarsanız... çok fazla giremiyorum internete ama dualarınızı şimdiden hisseder gibiyim...
borç harç bi ekilde başladık tedaviye sadece alyanslarımız kaldı parmağımızda .. inşallah kavuşurum meleğimede geçer bu günler....dua edin nolurrr...
1 hafta sonra yumurtalarım toplancak inş.
benn geldimmm korkulacak bişey yokmuş yaaa ilk ameliyathaneye girdiğimde kalbim durcak sandım ama gözümü açtığımda odaya gelmişim 22 tane yumurta toplanmış çok iyi dedi doktorum pazartesi haber vercek bakalım ne olucak şuan biraz ağrım var amaolsun bebiş için değmezmiiii:))))))
allah yardımcın olsun arkadaşım
hadi hayırlısı inşallah hamile haberini alırız ..
hoşgeldin bacım nerelerdesin yahu gözümüz yollarda kaldı şükür kavuşturana anlat bakem nerelerdesinklava:biz burdayız aynıyız vallahikaydirigubbakcemile3
canım iyiyim ya ama benim pc yok şimdi annemlerdeyim onlardan giriyom pc
kızlrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim ne hebersiniz turkbayragiturkbayragi
alsancakta irenbe tüp bebek merkezi canım çok güzel bir hastane ....olumunekankayizsmile
Hoşgeldin Yeter...
Özlettin kendini...
Nasıl gidiyor hayat? iş bakıyordun en son, başladın mı?
[ı]deli :)))
verir verir.... Senin gibi azimli çalışanı nerden bulacaklar...
Bizde ki sabır kimde var, di mi ama,,, farkedememişlerdir içindeki cevheri ...[/ı]
[ı]öyle malesef işverenler için....
Cocuk hele hamilelik hiç istemedikleri seyler....
Bak ben dersane de calıştığım yıllarda evli arkdaşlara dermişki dersane sahibi " bu sene hamile kalmak yok en azından mart-nisana kadar" doktoruydu, iziydi, bide kilo alınca güzel görünmezsen hiç istemiyorlar...
Ki ben dersaneden bahsediyorum, öğretmenlik yani mesleğimiz....
Ama mankenlerle yapılan sözleşme maddeleriyle kaşılasıyorsun .....
Allah vicdan versin içlerine....[/ı]
YAAAAAAAAAAAA BENturkbayragi GELDİM DİYORUM ÖZLEDİM SİZLERİ DİYORUM ohaoldumsmileKİMSE DUYMUYORMU BENİbilmiyorumkismile:umursamaz:NEREDESİNİZ YAAAAAAAAkötükedihüsoBİR YAKALARSAM SİZLERİİİklava::roflol:
Hayırlı olsun,
PAzartesi transfer günün heralde...
ALLAH ım yardımcın olsun, yardımcımız olsun :))