Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

walla fadiğim eşim hiç korunmak istemiyo bende belli bir süre düşünmediğim için hemen kalkıp wc ye gidiyorum ben hap kullanmak istemiyorum cunku doktor hormon ilacı verdi ikisi bir arada olmaz diye düşünüyorum ama sanırım ağrılarım üşütmeden kaynaklanıyor buralar iyi sıcakladı ve ben üstümü farkında olmadan acıyorum geceleri cok sıcak oluyo diyeee tabii ceryanda kalıyoruz birde balkon ne yıkıyorum ondan sanırım walla adetimde öle 10 gun ne sürmedi normal 7 gun sürdü ve bitti belkide hormon ilacı yapıyor ağrıyı birde tekrar sinüzit ilaçlarına başladım başımda ağrı oluyo banyodan sonra kurutuyorum ama çok sıcak olduğundan devamlı terliyo saçlar ve devamlı ıslak dipleri ve gunlük ağrı kesici kullanıyorum yoksa göz kapaklarımın ağırlığından gözlerimi açamıyorum neyse canım hakkımızda hayırlısı demii

selam kızlar dün bugarı yaptım ama bende akıntı olmadı

aşürelik bugday 1 tane maydonoz 1 bardak zeytinyag kaynattım 1 saate yakın buharında oturdum

ıNŞALLAH dogru yapmışımdır dün 12. günümdü 13 14 15 günleri üst üste yapıcam ALLAH ıZıN VERıRSE

DOGRU YAPMIŞMIYIM KIZLAR

hoş geldin canım burdaki arkadaşlıklar cok guzel ne zaman is
tersenn sana yardım edecek birini bulabilirsin cunku herkes birbirinin aynı sıkıntılarını yaşıyor rabbim tez zamnada sanada bir bebiş nasip etsin inşallah
[/QUOTE]
hoşbulduk canım.güzel dileklerin için sağol.görüşmek üzerekaydirigubbakcemile3

doğru yapmışsın canım...ama buhara biraz daha fazla otursaydın daha iyi olur..

anladım canım...geçmiş olsunopuyorumnanaktandikkat et kendineopuyorumnanaktan

canım benim allah razı olsun.en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün.işallah en kısa zamanda haberini alırız yeniden.

slm,
fadiginde dedigi gibi biraz daha oturmalisin, ben uc gece boyunca nerdeyse 3saat oturdum, benim karisimi kazanda yapmistik, kenarlarina tahta koyup oturdum icinede bi cubuk koyduk(tam bacaklarimin arasina) buhar azaldikca karistirdim, ve karistirdikcada buhar cogalmisti, akinitya gelincede benimde gun gectikce akintim fazlalasti hatta 1hafta filan gectikten sonra acayip derecede daha once hic olmadigi kadar akintim oldu ve simdi allaha sukur hamileyim, asilama ve tup bebek denemelerimin yapamadigini buhar yapti...

bu yolda ilerleyen herkese allah sabir versin ve en yakin zamanda bebislerine gondersin...

doğru yapmışsın canım...ama buhara biraz daha fazla otursaydın daha iyi olur..

anladım canım...geçmiş olsunopuyorumnanaktandikkat et kendineopuyorumnanaktan

kızlar sagolun

evet geliba biraz daha oturmalıyım

İNŞALLAH bende senin gib başarılı olurum

selamlar kızlar..
hepinize hayırlı cumalar...
benim tarnsfer olalı bügün 3. gün..
içim bir tuhaf nedense tutmadı mı nedir...
sürekli içimdeki ses tutmadı boşuna uğraşma ümitlenme diyor nedense...
halbuki o kadar ümitle başladım ki
ne olduysa transfer günü oldu içimdeki bütün heyecan çıktı gitti anlamadım...
mutsuzum anlayacağınız...
:gitme::gitme:

Delimaicim hayırlı olsun transferin. Bence öyle düşünme ccanım etkilenme o sözlerden inşallah tutacak de. Hayırlısıyla tutsun canım.
Test günüme 3 gün kala biraz koyu renkli kanama olmuştu bende. Ogün wc ye 15 kez gittim geliyormu diye. Kendimi yemekten başka birşey değildi. Sonra dayanamadım arkadaşımın yanına gittim gezdik sohbet ettik. Unutmaya çalıştım daha rahattımm en azından. Sen de öyle yap şeker. Alışveriş yap seni mutlu eden şeylerle uğraş opuyorumnanaktan

kızlar yeterrrrrrrr nerde ben hıc goremıorum
yeterin neti yok canım yiğeninkinden giriyordu sanırım oda gidince giremiyor.

canım öyle düşünme iyi düşün iyi olsun.işallah yanılıyorsundur.:Saruboceq:

sağol canım. teşekkür ederim..
inşaallah hayırlı olur tutar..
bende şuan kendimi yiyorum offf...

canım ltf kendini umutsuzluga itme içindeki o sese ragmen,tedavi sonunda pozitif alan biri değilim ama olumlu düşünmek umutlu olmak mucizenin yerleşmesi içinde lazım nevromuz derdi pozitif düşünün pozitif olsun diye inş mucizen seninle beraberdir ve sende böyle düşündüğün için inş mucizen seni şaşırtır canım....
kızlar bu arada nevromuzuda çok özledim inş bir gün gelir.nesrinim canım arkadaşım ltf sende gel ve eşinle ilgili güzel haberler ver canım bizlere..yetercim yazdıklarımı okuyamıyacaksın belkide ama senide çok özledik ltf sende arayı fazla açma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…