- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
kızlar merhabalar..
bugun asılamam oldu.korktugum kadar degelmıs.yalnız kasıklarımda agrılar var hala.hayırlısı artık.sperm sonucunuda verdıler yarın yazarım onu.yorumlarsanız sevınırım..
enıkazya senınde asılaman hayırlı olsun canım.cok streslıyız dogal olarak.esınıde mazur gor onunda canı sıkkındır sımdı.oluyor boyle seyler malesef...
ıyı geceler kızlar.yarın yıne gorusuruz ınsaallah..
ilaçtan dolayı belki erkekn gelmiştir canım...fatıma hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alacağız burdan canım benim
herkese iyi gunler arkadaşlar
fadikçim walla normal adete döndü kanamam napalım listeye yazalımmı dun 25 inde yanii başladı adet oluyorum resmen cok sukur ne ağrı ne bişe var bende anlamadım walla yada bu bitsin normal adetimi olayım ölemi yazalım bu adet kanamasımı şimdi akannehirbilmiyorumkismile neyse napalım şimdi
iyi haberlerle gel inş canım...kızlar bu arada bizde randevu alıp emre bakırcıoğluna gitmeye karar verdik.acaba ne diyecek:sm_confused:
hadi hayrılı olsun canım....merhabalar Fadik Fatma zehra cok sagolun guzel dualarınız ıcın aşılamam saat 11 de yapıldı ıyı gectı cok sukur fatma senınde kasıkların agrımıs bende aynı durumdayım kasıklarım bıraz agrıyor yuruyunce ve halsızlık var hıc korkulcak bırsey degılmıs aşılma yanlız spermler dısarı akmaya calıstıkları ıcın onlarıılerı ıtmek ıcın hava ufurduler ondamı kasklarım agrıyor bılmıyorum ınsallah hepımız meleklerımıze kavusuruz fatma zehra fadık butun arkadasların tedavısı ınsallah hayırlı olsun
kızlar guzel temennılerınız ıcın coook tesekkurler canım arkadaslarım benım.agzınızdan bal damlıyor.hepımız sırayla ınsaallah tadıcaz bu duyguyu...[
esımın sperm sonucunu yazıyorum.ben hıc bısey anlamadım ya.morfolojıyede bakılmamıs ayrıca of..
yıkama sonrası;sperm sayısı ml:22 carpı 10
motılıte %78
progresyon %20+4 &58+3
total sperm sayısı 17 carpı 10..kızlar bu 10 ların uzerınde 6 rakamı var kucuk yazıyla..
vallahı bısey anladıysam ne olayım..anlayanınız oldumu arkadaslar../COLOR]
merhaba arkadslar..
gecmıse donemıyorum.ve buraya yazmayalı o kadr uzun zamn oldukı..
kımler neler yaptı tedavılerı.yenı hamıslerımız..
herseyı merak edıyorum...
ben hazıranın 10 da dogum yaptım bılgınız vardır mutlaka saolsun tulın o gun aradı benı..
oglum dogumdan sonra bbenı bıraz uzdu ve korkuttu..
bır hafta kadr yogun bakımda yattı.
sımdıdıe yenı toparladık kendımızı..
rabbım herkese versın..
doguma gıderken aklıma geln herkesın tum ısımlerını soyledım.ınsallah teker teker hamıs kalırsınız..sızlerde yasarsınız..
tesekkur ederım arkadasım ınsallah bu sefer our guclubacismileFatima ve enikazya hayırlı olsun tedaviniz...
Yarın sabah yola cıkıyoruz, izinden döndüğğümüzde hamile haberinizi okurum inşALLAH...
Selametle kalın....
merhaba arkadslar..
ben hazıranın 10 da dogum yaptım bılgınız vardır mutlaka saolsun tulın o gun aradı benı..
rabbım herkese versın..
doguma gıderken aklıma geln herkesın tum ısımlerını soyledım.ınsallah teker teker hamıs kalırsınız..sızlerde yasarsınız..
merhabalar Fadik Fatma zehra cok sagolun guzel dualarınız ıcın aşılamam saat 11 de yapıldı ıyı gectı cok sukur fatma senınde kasıkların agrımıs bende aynı durumdayım kasıklarım bıraz agrıyor yuruyunce ve halsızlık var hıc korkulcak bırsey degılmıs aşılma yanlız spermler dısarı akmaya calıstıkları ıcın onlarıılerı ıtmek ıcın hava ufurduler ondamı kasklarım agrıyor bılmıyorum ınsallah hepımız meleklerımıze kavusuruz fatma zehra fadık butun arkadasların tedavısı ınsallah hayırlı olsun
kızlar guzel temennılerınız ıcın coook tesekkurler canım arkadaslarım benım.agzınızdan bal damlıyor.hepımız sırayla ınsaallah tadıcaz bu duyguyu...[
esımın sperm sonucunu yazıyorum.ben hıc bısey anlamadım ya.morfolojıyede bakılmamıs ayrıca of..
yıkama sonrası;sperm sayısı ml:22 carpı 10
motılıte %78
progresyon %20+4 &58+3
total sperm sayısı 17 carpı 10..kızlar bu 10 ların uzerınde 6 rakamı var kucuk yazıyla..
vallahı bısey anladıysam ne olayım..anlayanınız oldumu arkadaslar../COLOR]
merhaba arkadslar..
rabbım herkese versın..
kızlar merhabalar..
bugun asılamam oldu.korktugum kadar degelmıs.yalnız kasıklarımda agrılar var hala.hayırlısı artık.sperm sonucunuda verdıler yarın yazarım onu.yorumlarsanız sevınırım..
enıkazya senınde asılaman hayırlı olsun canım.cok streslıyız dogal olarak.esınıde mazur gor onunda canı sıkkındır sımdı.oluyor boyle seyler malesef...
ıyı geceler kızlar.yarın yıne gorusuruz ınsaallah..
merhabalar Fadik Fatma zehra cok sagolun guzel dualarınız ıcın aşılamam saat 11 de yapıldı ıyı gectı cok sukur fatma senınde kasıkların agrımıs bende aynı durumdayım kasıklarım bıraz agrıyor yuruyunce ve halsızlık var hıc korkulcak bırsey degılmıs aşılma yanlız spermler dısarı akmaya calıstıkları ıcın onlarıılerı ıtmek ıcın hava ufurduler ondamı kasklarım agrıyor bılmıyorum ınsallah hepımız meleklerımıze kavusuruz fatma zehra fadık butun arkadasların tedavısı ınsallah hayırlı olsun