Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı olsun canım.rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin inş...:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

fatıma hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alacağız burdan canım benim

herkese iyi gunler arkadaşlar

fadikçim walla normal adete döndü kanamam napalım listeye yazalımmı dun 25 inde yanii başladı adet oluyorum resmen cok sukur ne ağrı ne bişe var bende anlamadım walla yada bu bitsin normal adetimi olayım ölemi yazalım bu adet kanamasımı şimdi akannehirbilmiyorumkismile neyse napalım şimdi

ilaçtan dolayı belki erkekn gelmiştir canım...
hayırlısı yaa...
şimdilik yazmayalım ilerde bakarı canım...

kızlar bu arada bizde randevu alıp emre bakırcıoğluna gitmeye karar verdik.acaba ne diyecek:sm_confused:
iyi haberlerle gel inş canım...

kızlar guzel temennılerınız ıcın coook tesekkurler canım arkadaslarım benım.agzınızdan bal damlıyor.hepımız sırayla ınsaallah tadıcaz bu duyguyu...[
esımın sperm sonucunu yazıyorum.ben hıc bısey anlamadım ya.morfolojıyede bakılmamıs ayrıca of..
yıkama sonrası;sperm sayısı ml:22 carpı 10
motılıte %78
progresyon %20+4 &58+3
total sperm sayısı 17 carpı 10..kızlar bu 10 ların uzerınde 6 rakamı var kucuk yazıyla..
vallahı bısey anladıysam ne olayım..anlayanınız oldumu arkadaslar../COLOR]

merhabalar Fadik Fatma zehra cok sagolun guzel dualarınız ıcın aşılamam saat 11 de yapıldı ıyı gectı cok sukur fatma senınde kasıkların agrımıs bende aynı durumdayım kasıklarım bıraz agrıyor yuruyunce ve halsızlık var hıc korkulcak bırsey degılmıs aşılma yanlız spermler dısarı akmaya calıstıkları ıcın onlarıılerı ıtmek ıcın hava ufurduler ondamı kasklarım agrıyor bılmıyorum ınsallah hepımız meleklerımıze kavusuruz fatma zehra fadık butun arkadasların tedavısı ınsallah hayırlı olsun

hadi hayrılı olsun canım....
rabbim yüzünüzü güldürsün...

fatımacım doğrusu bende anlamadım...
yani çarpılar ne oluyorfisfisfis

fatima ve enkizya transferileriniz hayirli olsun insallah guzel sonuclarla donersiniz bizlere

fadıkcım carpı ısaretle yazılı ben yazıyla yazmısım..of bende bısey anlayamadım ya.esım dıyor sen anlarsın bak mal mal bakıyorum kagıda afedersınız.neyse hayırlısı olsun artık ne dıyeyım..
enıkazya doktor sana ılıskı verdımı bana uc gun ılıskı dedı.hala yumurtlama belırtısı gıbı akıntım ve sancılarım var.bakalım neler olacak..

fatıma enikezya hayırlısı olsun kızlar..
inş güzel haberi verirsiniz..
fatımacım valla bende anlamadım 10 üssü 6 ları bilmem neleri..
ama hareket %78 toplamda gayet iyi..
sayıyı da 17 milyon olarak değerlendirsek sonuçlar oldukça iyi..
morfolojiye neden bakılmamış anlamadım sayı az değil ki..
neyse hayırlısı artık inş zamanı gelmiştir..

dilemcim, tulıny, fadık ,ve dıger kader arkadaslarım hepınız sag olun bır umıtle basladık hayırlısı olur ınsallah fatmacım bana doktor ılıskı onermedı pazartesıye kadar bugunluk verılen sperm yeterlı bunda sonra gun asırı dedı progestan verdı gece uyurken kullanacam bırde benım anlamadıgım asılama yapılırken spermler gerı gelıyor dedı doktor neden acaba zorla ıcerı koydular benı sevmedıler galıbakaydirigubbakcemile

merhaba arkadslar..
gecmıse donemıyorum.ve buraya yazmayalı o kadr uzun zamn oldukı..
kımler neler yaptı tedavılerı.yenı hamıslerımız..
herseyı merak edıyorum...
ben hazıranın 10 da dogum yaptım bılgınız vardır mutlaka saolsun tulın o gun aradı benı..
oglum dogumdan sonra bbenı bıraz uzdu ve korkuttu..
bır hafta kadr yogun bakımda yattı.
sımdıdıe yenı toparladık kendımızı..
rabbım herkese versın..
doguma gıderken aklıma geln herkesın tum ısımlerını soyledım.ınsallah teker teker hamıs kalırsınız..sızlerde yasarsınız..

Şimdi mesajını gördüm canım tesadüfen hayırlı olsun bebişin Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Neyse ki zor günler geride kalmış inşallah bundan sonra çok güzel olur sizin için her şey.

Fatima ve enikazya hayırlı olsun tedaviniz...
Yarın sabah yola cıkıyoruz, izinden döndüğğümüzde hamile haberinizi okurum inşALLAH...
Selametle kalın....

hoşgeldin rapumopuyorumnanaktan
evet sağolsun tülin haber etti bize...
oğluğuna tekrar geçmiş olsun...
düzelmesine sevindim canım...

hayırlı olsun canım..inşallah güzel haberi alırız senden..:Saruboceq:

canım 10 üssü 6 ise milyon demektir.yani yıkama sonrası sperm sayısı 22 milyon demek oluyor.
sen şimdi bunları takma kafaya canım.olacağı varsa rabbimin izniyle zaten olur biliyorsun..

haberimiz var canım..
tekrar geçmiş olsun..allah analı babalı büyütsün..
darısı bizim başımıza inşallah..

ikinizede hayırlı olsun kızlar..
Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın...
buradan güzel haberlerinizi duyarız..

slm kızlar
pc buldum bır tane sızlere bakım dedım herkes ıyıdır
ınŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…