Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar mrh lar herkeze......herkeze diyorum ama kimsecikler de yok ortada....hayırlısı bakalım umudunukaybetme canım rabbim bizlerede yaşatacak inş o duyguyu ltf rahat ol inan, inancını kaybetme olur mu...zor bir durum ama buradaki çogu can da yaşadı aynı duyguları atlatacaksın ama sonunda rabbim seninde isteyen herkezinde mucizesini gönderecek ben inanıyorum ltf sende ve diger kızlar hepinizde unutmayın.
kızlar bu arada nesrinimiz ne yapıyor acaba bu gün bir gazeteden okudum kaçırılan gemiden hala sen seda yokmuş inş arkadaşımız gelirde güzel haber verir bizlerede.

ıkı gun mu var ozaman aramızda eger doruysa tabı:dance:hihoyyyt

eskişehirlim bizlere hayırlı olsun derken meğer sende hamileymişsin de haberin yokmuşş. Düşünsene hem benden 2 gün önce kaydirigubbakcemile3
Randevuyu aldım bakalım görecek mi cumaya görmezse haftaya giderizz artık bebişimi görmeye :CüvCüv:

hoşgeldin jale..
eşinin kontrolleri ürolojide olucak evet..
ilk testinizse doktor 2 kez daha tekrarlamanızı söyler..
bu arada varikosel olup olmadığını anlamak için renkli dopler usg çekilmesini söyler..
kendin içinde kadın doğumcuya adetinin 2. günü gidiceksin..
rahim filmi falan çekerler gerek görürlerse..
daha aklında takılan varsa sorabilirsin..

umudunukaybetme üzülme canım geçiyor merak etme..
çoğumuz negatifleri gördük hem de çok umutlandığımız anlarda bile..
ama emin ol unutulmasa da yara kapanıyor..

fatımacım hayırlısı olsun..
inş güzel haberi vermen nasip olur bu kez..

saolun canım arkadaslarım..esım dalga gecıp duruyor ya.dorduz olcakmıs yok salonu onlara besık odası yaparmısız.anca sıgarlarmıs.falan fılan..saka bı yana cok umutlu ya.dıyorum bak asılamada sans cok az.yok adam hayaller kurup duruyor.hayırlısı artık..
kızlar bıde bısey sorcam sızlere.bu asılama olmazsa hemen ıkıncıye gecebılırmıyım acaba.ara vermem gerekıyormu yoksa..

valla canim ben pes pese yapmistim normalde oluyo ama tabii doktor daha bilir senin durumuna gore karar verir, bi sonrakini dusunme, insallah bu sefer olur...

sağol canım iyiiym şüküropuyorumnanaktan
sen nasılsın toparlanabildinmi biraz...

şimdiden hayırlı olsun canım...rabbim yüzünü güldürsün...

canım kist filan oluşmazsa yapıyorlar.

Herkeze iyi günler kızlar size bişey sormak istiyorum ben ayın 20 sinde adet olmam gerekiyodu 3 gün gecti fakat dünden beri ara ara acık kahverengi seklinte akıntım oluyo bacaklarım cok agrıyo bide acaba yumurtlamada bi sorun falanmı oldu anlamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

ben 3 senelik evliyim.1 sene önce çocuk düşünmeye başladık. 6 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik. tesa ve tese yapıldı. ancak sperm bulunamadı.anlıycağınız sperm üretimi hiçyok. doktorum mikrotesenin yapıldığı zaman şansın pek değişmeyeceğini söyledi.ancak başka bir doktor ise önerdi.tekrar umutlanıp tekrar yıkılmak istemiyorum.sizler ne önerirsiniz.benzer durum yaşayanınız varmı.birde tavsiye ediceğiniz istanbul yada kocaelinde bir doktor yada hastane varmı?şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

geçmiş olsun canım.üşütmüş idrar yolu enfeksiyonu geçirmişsin çok kötü allah kimseye vermesin.demek oda her yere ulaştı dikkat et bol bol su iç.
teşekkür ederim canım çok sağol evet çok kötü enfeksiyon geçirdim bol bol su içiyorum.

yok canım halı yıkadıktan sonra üşüttüm diye buhara oturmuştum biraz faydası olmuştu..zaten bende çok sık oluyo bu idrar yolu enfeksiyonu

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun....

allah razı olsun canım.sana da çok geçmiş olsun,rabbim sabır versin ,canım rabbim birdaha yaşatmasın inş.
slm kızlar ben geldım uzun zamandır yoktum
tup bebk tedavım basarısız oldu cok mutsuzum ne yapacagımı bılmıyorum kendımı ok adar gucsuz hıssedıyorum kı kızlar yardım edın cok yalnızım

hoş geldin canım ,özlettin kendi.canım hiç öyle şeyler söyleme lütfen bak burda bizler varız ,senin gibi ne yapacağımızı çoğumuz bilmiyoruz.bu yüzden burda birbirimize destek oluyoruz.gitme bir daha ,kapatma kendini yalnızlığa olar mıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

hale henüz kanaman sökülmediyse test yapsan iyi olur..
umutlandırmak istemem ama yerleşme kanaması da olabilir..
inş hamilesindir haberini bekliyorum.. delikafadulden delikafadulden

allah yardımcınız olsun yeliz..
ümidini yitirme kaderinizde bebek varsa hiçbir şey engel değil unutma..
hakkınızda hayırlısı olsun..
ben istanbulda değilim hastane konusunda fikrim yok..

evet canım bebegım benımleymıs haberım yokmus ALLAHIN MUCIZESI HALA INANAMIYORUM INS SAGLIKLI BIR SEKILDE ALIRIZ BEBEKLERIMIZI KUCAGIMIZA INS CANIM BENDE BU HAFTA DEGERLERIM DOKTORUN ISTEDIGI GIBI KATLANIRSA BIR HAFTA SONRA GIDICEM ULTRASONAkaydirigubbakcemile3

sağol fatıma.. teşekkür ederim..
inş.müjdeli haber vermeyi bende çok istiyorum..
seninde hakkında hayırlısı olsun inşaallah..
Rabbim gönlünüze göre versin..

canım hakkında hayırlısı olsun..
Rabbim nasip edecekse bebeği yoktan var edendir o canını sıkma...
istanbulda benim sana tavsiye edebileceğim hastane memorial..prof.semra kahraman...

erkek infertilitesi tedavisinde ilerlemiş bi merkez..
Allah yardımcınız olsun..
:Saruboceq:

hoşgeldin yeliza.s.
benim azosper konusunda çok bilgim yok tedavi görmediğim için hastanede öneremiyeceğim ama bazı arkadaşlar kaan aydos hacaya mesaj attılar...
galiba hereksin mesajına cevap veriyor...
durumunuzu ve şimdiye kadar geçirdiğiniz oparasyonları yazarsan belki sizede bir yol gösterir...
canım birde azo sperm topiğinde bu konu hakkında daha fazla bilgi bulabilirsin...
allah yardımcınız olsun...

canım bazen benim adet böyle olur...2-3 gün kahve rengi sonra sökülür...
eskiden hemen olurdum ama işte bazen böyle değişiklikler olabiliyor...
ama tülinin dediği gibi de olabilir...
inş öğledir...

günaydın kızlar nasılsınız bakem ben artık tatildeyim son günlerde biraz işlerim vardı uğrayamadım, şimdi eşimi işe gönderdim rahat rahat kahvaltı keyfi yapıyorum pek özlemişim uzun uzun yemek masasında oturmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…