ıkı gun mu var ozaman aramızda eger doruysa tabı:dance:hihoyyyt
Kızlar size bi sorum olcak.eşimin sperm testi için ürolağa gittik ve sonuçlara göre hareketli sperm sayısı az dedi dr.
eşim sadece ürolağamı gidecek muayene için kızlar nasıl bi yol izleyecez aceba,daha yeni başladık drkontrolüne neyapcaz bilmiyorm şimdi
sağol canım iyiiym şüküropuyorumnanaktanumudunu kaybetme canım arkadışım bak nickin gibi sende umudunu kaybetme sakın ne olur mutsuz olma geçicek bak hepimiz neler yaşadık o acıda kalmıyo insanda rabbim ol dediği zamanı beklicez ne olur mutsuuz olma eşinle geçirdiğin güzel günlerin değerini bil inan onlar ele bir daha hiç gelmiyo bebek konusunuda sil at kafandan olursa rabbim verirse yaşıcaz hepimiz böle yapıp günümüzü hayatımızı karartmayalım ben sonunda öğrendim sanırım ye iç gez dolaş boşver bidaha mı gelcez anamız bizi bir kere doğurdu allah bilir biz kaçkere doğurcaz görde bak hiç sakın umudunu kaybetme mutsuzluğada düşme sakın
fadiğim canım sen napıyosun nasılsın
dilemcim bebiş napıyo buhar bebek
şimdiden hayırlı olsun canım...rabbim yüzünü güldürsün...kızlar merhabalar..
nermın cok gecmıs olsun canım..allah bırdaha yasatmasın..
delımaı ınsaallah sıkıca tutunur embrıyolar.mujdelı haberı verırsın burdan..
papatya herserde mutlaka bır hayır gızlıdır.bundan sonrakı gebelıgın sonuna kadar gıder ınsaallah..
kızlar benımde cuma gunu asılamam yapılacak.dort tane yumurtam olustu.dua edın olurmu.belkıde mevlam ol demıstır artık oluverır..gorusmek uzere kızlar..
saolun canım arkadaslarım..esım dalga gecıp duruyor ya.dorduz olcakmıs yok salonu onlara besık odası yaparmısız.anca sıgarlarmıs.falan fılan..saka bı yana cok umutlu ya.dıyorum bak asılamada sans cok az.yok adam hayaller kurup duruyor.hayırlısı artık..
kızlar bıde bısey sorcam sızlere.bu asılama olmazsa hemen ıkıncıye gecebılırmıyım acaba.ara vermem gerekıyormu yoksa..
teşekkür ederim canım çok sağol evet çok kötü enfeksiyon geçirdim bol bol su içiyorum.geçmiş olsun canım.üşütmüş idrar yolu enfeksiyonu geçirmişsin çok kötü allah kimseye vermesin.demek oda her yere ulaştı dikkat et bol bol su iç.
yok canım halı yıkadıktan sonra üşüttüm diye buhara oturmuştum biraz faydası olmuştu..zaten bende çok sık oluyo bu idrar yolu enfeksiyonu
nermincim halıları buhardan sonramı yıkadın yoksa...
kızlar amn ha buhar yaptıktan sonra kendimize çok dikkat ediyoruz...
havaalrın sıcaklığınada güvenmeyin...
hiç soğuğa verilmemesi lazım...
allah korusun çok ciddi rahatsızlıklar doğurabilir...
...
kızlar merhabalar..
papatya herserde mutlaka bır hayır gızlıdır.bundan sonrakı gebelıgın sonuna kadar gıder ınsaallah..
kızlar benımde cuma gunu asılamam yapılacak.dort tane yumurtam olustu.dua edın olurmu.belkıde mevlam ol demıstır artık oluverır..gorusmek uzere kızlar..
]
canım çok geçmiş olsun.dikkatet kendine..desteğin için çok sağol..iyiyim bugün biraz daha sanki..düşün düşün sebepleri kafayı yiyor insan bir yerde..düşünmemeye çalışıyorum..
slm kızlar ben geldım uzun zamandır yoktum
tup bebk tedavım basarısız oldu cok mutsuzum ne yapacagımı bılmıyorum kendımı ok adar gucsuz hıssedıyorum kı kızlar yardım edın cok yalnızım
Herkeze iyi günler kızlar size bişey sormak istiyorum ben ayın 20 sinde adet olmam gerekiyodu 3 gün gecti fakat dünden beri ara ara acık kahverengi seklinte akıntım oluyo bacaklarım cok agrıyo bide acaba yumurtlamada bi sorun falanmı oldu anlamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
ben 3 senelik evliyim.1 sene önce çocuk düşünmeye başladık. 6 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik. tesa ve tese yapıldı. ancak sperm bulunamadı.anlıycağınız sperm üretimi hiçyok. doktorum mikrotesenin yapıldığı zaman şansın pek değişmeyeceğini söyledi.ancak başka bir doktor ise önerdi.tekrar umutlanıp tekrar yıkılmak istemiyorum.sizler ne önerirsiniz.benzer durum yaşayanınız varmı.birde tavsiye ediceğiniz istanbul yada kocaelinde bir doktor yada hastane varmı?şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
eskişehirlim bizlere hayırlı olsun derken meğer sende hamileymişsin de haberin yokmuşş. Düşünsene hem benden 2 gün önce kaydirigubbakcemile3
Randevuyu aldım bakalım görecek mi cumaya görmezse haftaya giderizz artık bebişimi görmeye :CüvCüv:
kızlar merhabalar..
ben 3 senelik evliyim.1 sene önce çocuk düşünmeye başladık. 6 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik. tesa ve tese yapıldı. ancak sperm bulunamadı.anlıycağınız sperm üretimi hiçyok. doktorum mikrotesenin yapıldığı zaman şansın pek değişmeyeceğini söyledi.ancak başka bir doktor ise önerdi.tekrar umutlanıp tekrar yıkılmak istemiyorum.sizler ne önerirsiniz.benzer durum yaşayanınız varmı.birde tavsiye ediceğiniz istanbul yada kocaelinde bir doktor yada hastane varmı?şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
hoşgeldin yeliza.s.ben 3 senelik evliyim.1 sene önce çocuk düşünmeye başladık. 6 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik. tesa ve tese yapıldı. ancak sperm bulunamadı.anlıycağınız sperm üretimi hiçyok. doktorum mikrotesenin yapıldığı zaman şansın pek değişmeyeceğini söyledi.ancak başka bir doktor ise önerdi.tekrar umutlanıp tekrar yıkılmak istemiyorum.sizler ne önerirsiniz.benzer durum yaşayanınız varmı.birde tavsiye ediceğiniz istanbul yada kocaelinde bir doktor yada hastane varmı?şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
canım bazen benim adet böyle olur...2-3 gün kahve rengi sonra sökülür...Herkeze iyi günler kızlar size bişey sormak istiyorum ben ayın 20 sinde adet olmam gerekiyodu 3 gün gecti fakat dünden beri ara ara acık kahverengi seklinte akıntım oluyo bacaklarım cok agrıyo bide acaba yumurtlamada bi sorun falanmı oldu anlamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?