canim benim 14 hafta bitecek, normalde kese gorunur herhalde benim ilk gittigimde yuzuk gibiydi ikinciye gittigimde fasulye olmustu ve ucunce gidisimde bebis seklini almaya baslamisti hatta hareket bile ediyodu...
su ana kadar 5-6kez gittim ve her seferinde vajinal bakildi, bebege zararli degil korkma, zararli olsaydi hicbi doktor yapmazdi, ve ustelik vajinalde daha net goruluyomus, benim bi dahaki randevumda belki vajinal olmaz 20haftaya yakin olcaz o zaman insallah...
Günaydın arkadaşlar
haletrn inşallah yerleşme kanamasıdır benimde aklıma ilk bu geldi
hakkında hayırlısı olsun
sagol melonycim buhar bebek iyi allahu sukur buyuo iste...
sen daha iyi oldun dimi?
kızlar merhabalar..
nermın cok gecmıs olsun canım..allah bırdaha yasatmasın..
delımaı ınsaallah sıkıca tutunur embrıyolar.mujdelı haberı verırsın burdan..
papatya herserde mutlaka bır hayır gızlıdır.bundan sonrakı gebelıgın sonuna kadar gıder ınsaallah..
kızlar benımde cuma gunu asılamam yapılacak.dort tane yumurtam olustu.dua edın olurmu.belkıde mevlam ol demıstır artık oluverır..gorusmek uzere kızlar..
fadiğim daha iyiyim cok sukur atlattım ama bişe sorcam sana normal düşükten sonra benim sap kasığımda hafif ağrılar var hatta dun akşam koltuktan kalkarken sanırım hızlı kalktım kramp girdi kasığıma hareket edemedim hemen olduğum yere otıurdum cok surmedi bir iki saniye felan sürdü sendede böle bişe olmuşmuydu aman aman bir de hamiş olurmuşum yine cünkü göğüslerimde ara ara yanıyo korkuyorum haa öle bişe varmı acaba diye istemiyorum cunku çok erken daha olmasın yaa yeni bişeyin içinden cıktım
sağol canım iyiiym şüküropuyorumnanaktan
sen nasılsın toparlanabildinmi biraz...
şimdiden hayırlı olsun canım...rabbim yüzünü güldürsün...
günaydın kızlar hayırlı günler inş hepinize...
kızlar aranıza daha dün katıldım.ancak pek çok arkadaştan cevap gelmesi beni çok mutlu etti.hepinize teşekkürler.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hoşgeldin jale..
eşinin kontrolleri ürolojide olucak evet..
ilk testinizse doktor 2 kez daha tekrarlamanızı söyler..
bu arada varikosel olup olmadığını anlamak için renkli dopler usg çekilmesini söyler..
kendin içinde kadın doğumcuya adetinin 2. günü gidiceksin..
rahim filmi falan çekerler gerek görürlerse..
daha aklında takılan varsa sorabilirsin..
Canım varikosel varmı diye ultrason çekip bi bakalım dedi ürolog ama renklimi nesıl hiç bilmiyorum ya,çok tecrübesizim bu konuda.daha ilk muayenelerimiz çnk,bir yıldır korunmuyoruz ve olmadı.
canım bişey daha sorayım rahim filmini hemenmi çekiyolar yoksa yumurta takibi flan yapıp en sonmu onu istiyolar aceba.
maşallah canım....çok sevindimopuyorumnanaktanARKADASLAR DEGERIM ARTMIS ALLAHIMA SUKUR IYI GIDIYOR DEDI DOKTORUM HAFTAYA CARSAMBA KESEYI GORECEGIM INS ALLAHIM BU DUYGUYU INS BUTUN ISTEYENLERE YASATSIN:Saruboceq::CüvCüv:
hayırlısı canımopuyorumnanaktanHerkeze selamlar kızlar ben bugun itibariyle adet oldum malesefkiAma bekliyodum zaten hiç umudum yoktu bu ay hayırlısı olsun en önemlisi o benim basıma hiç böyle bişey gelmedigi için sormustum neyse önümüzdeki ay adet tarihim 20 temmuz degistirirsen sevinirim fadikcim..Hepinizi cok öpüyorum saglıklı,huzurlu,bol bebişli günler
hoşgeldin margarithaa.s.merhabalar bende 3 üncü tüp denememde tutu ama nasıp degılmış düşük yaptım eşimde morfoloji %0 biraz hareket problemi bendede prolaktin sorunumuz var hayırlısı
canım ben böyle bir ağrı yaşamadım benim hamileliklerimde ve düşüklerde çok bel ağrım oldu...fadiğim daha iyiyim cok sukur atlattım ama bişe sorcam sana normal düşükten sonra benim sap kasığımda hafif ağrılar var hatta dun akşam koltuktan kalkarken sanırım hızlı kalktım kramp girdi kasığıma hareket edemedim hemen olduğum yere otıurdum cok surmedi bir iki saniye felan sürdü sendede böle bişe olmuşmuydu aman aman bir de hamiş olurmuşum yine cünkü göğüslerimde ara ara yanıyo korkuyorum haa öle bişe varmı acaba diye istemiyorum cunku çok erken daha olmasın yaa yeni bişeyin içinden cıktım
evet evet iyiyim canım atlattım walla artık nedeninide sorgulamıyorum daha iyiyim büyüsün bakalım annesinin karnında rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin sende az seyler yaşmadın rabbim senin gibi bizide mukafatlandırsın inşllah
hadi hayırlısı fatıma rabbim bu sefer seninde yüzünü güldürür inşallah
fadiğim daha iyiyim cok sukur atlattım ama bişe sorcam sana normal düşükten sonra benim sap kasığımda hafif ağrılar var hatta dun akşam koltuktan kalkarken sanırım hızlı kalktım kramp girdi kasığıma hareket edemedim hemen olduğum yere otıurdum cok surmedi bir iki saniye felan sürdü sendede böle bişe olmuşmuydu aman aman bir de hamiş olurmuşum yine cünkü göğüslerimde ara ara yanıyo korkuyorum haa öle bişe varmı acaba diye istemiyorum cunku çok erken daha olmasın yaa yeni bişeyin içinden cıktım
sanada gunaydın hayırlı günler sidelyacım nesrini bende merak ediyorum rabbim sıkıntısından tez zamanda hayırlısı ile kurtarsın
hoş geldin canım burdaki arkadaşlıklar cok guzel ne zaman is
tersenn sana yardım edecek birini bulabilirsin cunku herkes birbirinin aynı sıkıntılarını yaşıyor rabbim tez zamnada sanada bir bebiş nasip etsin inşallah
melony canım geçenlerde seni rüyamda gördüm.bebeğime melony teyzene dua et diyordum:)