KIZLAR 58 OLAN DEGERIM BUGUN 228 YUKSELMIS DOKTOR GAYET IYI DEDI INS BOYLE DEVAM EDER PERSEMBE YINE KAN VERICEM COK ENDISELIYDIM BIRAZ OLSUN RAHATLADIN SIMDI ALLAHIMA SUKURLER OLSUN MUCIZEM BIRAKMAMIS BENI ALLAHIM OLMAYANLARADA NASIP ETSIN INS:Saruboceq:
esinte ve eskişehirli arkadaşlarım hayırlı olsun.allah sağ salim miniklerinize kavuştursun sizi..
kızlar benim moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..
kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.
nerminn canım çok geçmiş olsun a.s.
hoşgeldin ve geçmiş olsun canım
daha iyisindir inşallah
geçmiş olsun nermin hayırdır..
çok geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan
hayırdır nasıl hastalandın....
kızlar gunaydın
nermin cim geçmiş olsun hayırdır ne oldu neden hastalandın
papatya üzülme canım bugun bende şöle bir düşündüm haberim yokken kullandığım ilaçları aferin 2 kutu antibiyotik asist şurub burun spreyi daha iltahap kurutucu bir ilaç daha antihistamilk galiba sinüzit için vermişti haberim yok ama tabii daha sonra rontgen cekindim adet olmamama 8 9 gun varken başka bide bitkisel bir ilaç kullanmıştım hormonları düzenleyici göğüslerim ağrıdığı için vermişti tabii ben hiç kondurmadım hamile olabilirim mi diye işte canım böle üzülme elden gelen bişey yok hayırlısı böleymiş bugun eczacıya da anlattım yuksek ihtimal dedi kullandığın ilaçlar yapabilir dedi anamoliye neden olabiir dedi bişe diyemiyorum herzaman hadi hamileysem diye ilaç içmeyen ben gecen ay içdim bu saydığım ilaçların hepsini içtim canım ama ne olur kendini suçlama bir kere oldu bir daha olur rabbim vericek inşallah
çok teşekkür ederim canım allahım razı olsun....halıları yıkamıştım canım ondan dolayı heryerim iltahaplamış ,şimdi çok şükür iyiyim.
papatyaya yazdıklarını okudumda canım gerçekten çok zor ya ,rabbim sizlere sabır versin dayanma gücü versin.sen nasılsın canım napıyosun ,nasıl gidiyo hayat
gözün aydın allah tamamına erdirsin.
canım yaaaaa:teselli: ne diyeceğimi bilmiyorum allah sabır versin.nasipte yokmuş demekki işallah böyle bişey yaşamadan bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bi dahakine.rabbim en kısa zamanda karnını doldursun işallah.
papatyacım kısmet canım..
yiyecek ekmeği yokmuş.. en azından genetik probleminiz yokmuş bu da iyi tarafı..
pıhtılaşma için ilaç kullanıyordun zaten bundan sonrasını da ona göre ayarlarsınız..
Allah yardımcın olsun.
bir kez oldu yine olur canım..
güle güle canımopuyorumnanaktan
özleyeceğiz seniŞeniz
çok şükür canımopuyorumnanaktan
papatyacım dünyada yiyecek ekmeği yokmuş...
ne olur kendini üzme...anlıyorum çok zor ama elden birşey gelmez...
çok sevindim canım...
hayırlı olsun canım....9 ay hep seninle olur inş...
cinsiyetinidemi söyledi demek erkekmiş bunları düşünüp üzme kendini
inşallah bi sonraki için daha iyi tedbirler alıp sağlıkla doğuracaksın
Allahım yardımcın olsun ne söylesek boş ama yinede çok yıpratma kendini
kızlar günaydın....papatya10 canım çok üzüldüm adınıza rabbim inş başka mucizesini göstersin sana da...elitu canım ne kadar da duyarlısın arkadaşlarımın adına tşk ediyorum sana, şeker seninde dediğin gibi rabbim bütün bebeklere sağlık sıhhat versin inş,nermincim çok geçmiş olsun....
kızlar dün yeterimle konuştum iyi çok şükür genetik test yaptırmayı düşünüyor rabbim onunda yardımcısı olur inş.veeee inş hepimizinde........mucizelerimizi en kısa zamanda gönderir inşşşşşşşşşşşşşşşşş.........
allahım sana bı daha bu acıyı yasatmasın ıns bır dahakı sefere sag saglım kavusursun bebegıne canım allahım herseyın en ıyısını bılır
Papatyacım üzülme canım tekrar anne olacaksın buna inan canım. Sadece kötü bir şansızlık yaşadın ama elden birşey gelmez canım. Kendinide suçlama lütfen pıhtılaşma problemini sen yaratmadın sadece doktorunun tedbir alması ve seni doğru yönlendirmesi gerekiyordu. Allah sana ve eşine sağlık sıhat versin bir an öncede kucağınızı doldursun.
hayırlı olsun.. ne güzel değerlerin yükseliyor bebeğin her geçen gün sana daha sıkı tutunuyor...
canım çok çok geçmiş olsun..
rabbim sabır versin.. vardır bunda da bi hayır... kendini üzme...Allah yardımcın olsun..
kızlar gunaydın
nermin cim geçmiş olsun hayırdır ne oldu neden hastalandın
papatya üzülme canım bugun bende şöle bir düşündüm haberim yokken kullandığım ilaçları aferin 2 kutu antibiyotik asist şurub burun spreyi daha iltahap kurutucu bir ilaç daha antihistamilk galiba sinüzit için vermişti haberim yok ama tabii daha sonra rontgen cekindim adet olmamama 8 9 gun varken başka bide bitkisel bir ilaç kullanmıştım hormonları düzenleyici göğüslerim ağrıdığı için vermişti tabii ben hiç kondurmadım hamile olabilirim mi diye işte canım böle üzülme elden gelen bişey yok hayırlısı böleymiş bugun eczacıya da anlattım yuksek ihtimal dedi kullandığın ilaçlar yapabilir dedi anamoliye neden olabiir dedi bişe diyemiyorum herzaman hadi hamileysem diye ilaç içmeyen ben gecen ay içdim bu saydığım ilaçların hepsini içtim canım ama ne olur kendini suçlama bir kere oldu bir daha olur rabbim vericek inşallah
çok teşekkür ederim canım allahım razı olsun....halıları yıkamıştım canım ondan dolayı heryerim iltahaplamış ,şimdi çok şükür iyiyim.
papatyaya yazdıklarını okudumda canım gerçekten çok zor ya ,rabbim sizlere sabır versin dayanma gücü versin.sen nasılsın canım napıyosun ,nasıl gidiyo hayat
nermincim halıları buhardan sonramı yıkadın yoksa...çok teşekkür ederim canım allahım razı olsun....halıları yıkamıştım canım ondan dolayı heryerim iltahaplamış ,şimdi çok şükür iyiyim.
yeterin genetik test yaptırmaya karar vermesi çok iyi olmuş...kızlar günaydın....papatya10 canım çok üzüldüm adınıza rabbim inş başka mucizesini göstersin sana da...elitu canım ne kadar da duyarlısın arkadaşlarımın adına tşk ediyorum sana, şeker seninde dediğin gibi rabbim bütün bebeklere sağlık sıhhat versin inş,nermincim çok geçmiş olsun....
kızlar dün yeterimle konuştum iyi çok şükür genetik test yaptırmayı düşünüyor rabbim onunda yardımcısı olur inş.veeee inş hepimizinde........mucizelerimizi en kısa zamanda gönderir inşşşşşşşşşşşşşşşşş.........
slm kızlar ben geldım uzun zamandır yoktum
tup bebk tedavım basarısız oldu cok mutsuzum ne yapacagımı bılmıyorum kendımı ok adar gucsuz hıssedıyorum kı kızlar yardım edın cok yalnızım
Dilemcim ne kadarlık oldu senin bebiş ? Ben de Cuma günü kese için gidecem İnternetten baktım 5 hafta 4 günlük yazıyordu bugün. Cumaya 5 hafta 6 günlük olacak o zaman görülür mü ki? Vajinal bakıyorlarmış ne bileyim tırsıyorum alttan baktırmak bebek için zararlı olur mu?:kedi:
Dilemcim ne kadarlık oldu senin bebiş ? Ben de Cuma günü kese için gidecem İnternetten baktım 5 hafta 4 günlük yazıyordu bugün. Cumaya 5 hafta 6 günlük olacak o zaman görülür mü ki? Vajinal bakıyorlarmış ne bileyim tırsıyorum alttan baktırmak bebek için zararlı olur mu?:kedi: