Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı olsun.. ne güzel değerlerin yükseliyor bebeğin her geçen gün sana daha sıkı tutunuyor...

canım çok çok geçmiş olsun..
rabbim sabır versin.. vardır bunda da bi hayır... kendini üzme...Allah yardımcın olsun..

kızlar gunaydın

nermin cim geçmiş olsun hayırdır ne oldu neden hastalandın

papatya üzülme canım bugun bende şöle bir düşündüm haberim yokken kullandığım ilaçları aferin 2 kutu antibiyotik asist şurub burun spreyi daha iltahap kurutucu bir ilaç daha antihistamilk galiba sinüzit için vermişti haberim yok ama tabii daha sonra rontgen cekindim adet olmamama 8 9 gun varken başka bide bitkisel bir ilaç kullanmıştım hormonları düzenleyici göğüslerim ağrıdığı için vermişti tabii ben hiç kondurmadım hamile olabilirim mi diye işte canım böle üzülme elden gelen bişey yok hayırlısı böleymiş bugun eczacıya da anlattım yuksek ihtimal dedi kullandığın ilaçlar yapabilir dedi anamoliye neden olabiir dedi bişe diyemiyorum herzaman hadi hamileysem diye ilaç içmeyen ben gecen ay içdim bu saydığım ilaçların hepsini içtim canım ama ne olur kendini suçlama bir kere oldu bir daha olur rabbim vericek inşallah

nerminn canım çok geçmiş olsun a.s.

hoşgeldin ve geçmiş olsun canım
daha iyisindir inşallah

geçmiş olsun nermin hayırdır..

çok geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan
hayırdır nasıl hastalandın....

çok teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun hepinizden.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile.gezmeye çıkmadan önce halıları yıkamıştım ve idrarda yanma başlamıştı,burda yazmıştım zeytinyağlı buhara oturmuştum yanma falan kalmamıştı...kaynanamlarda yatarken bir iki kaşık soğuk yoğurt yemiştim sabaha kadar istifa istifa dr a zor yetiştik.dr hastaneye yatıracaktı ama ben yatmadım.kanda çok yüksek iltahap çıkmıştı..çok şükür şimdi biraz daha iyiyyim.. ha bu arada kızlar benim tatil dediğim kaynana ve annemlere gidip birkaç gün kalmaktan ibaret.. .malesef tatil köylerine falan gidemiyoruz...
sizler nasılsınız ,herşey yolundadır inş.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım allahım razı olsun....halıları yıkamıştım canım ondan dolayı heryerim iltahaplamış ,şimdi çok şükür iyiyim.
papatyaya yazdıklarını okudumda canım gerçekten çok zor ya ,rabbim sizlere sabır versin dayanma gücü versin.sen nasılsın canım napıyosun ,nasıl gidiyo hayat

geçmiş olsun canım.üşütmüş idrar yolu enfeksiyonu geçirmişsin çok kötü allah kimseye vermesin.demek oda her yere ulaştı dikkat et bol bol su iç.

kızlar selam.. umarım hepınız ıyısınızdır.. ben bayadır gıremıyordum kk ne.. ben yokken bazı arkadaslarım gebe kalmıs.. onlara hayırlısı olsun darısı ısteyenlere..
kızlar ben bılıyorsunuz hastanede calısıyorum.. burada yaptırmayı dusunen olursa yardımcı olurum(tup bebek).. ama gorusmeye gelip sonra benım ındırım konusunda yardımcı olacagımı okuyan oluyor..mumkunse gorusmeye gıtmeden once bana haber verırsenız ben ona gore yardımcı olabilirim. diger turlu hos bir durum olmaz kızlar..

çok sağol canım.ben de öyle diyerek kendi kendime teselli vermeye çalışıyorum.rabbim hakkımızda hayırlısını bilir.

evet canım.herşey nasip kısmet..biz kendimize eşimle genetik test yaptırmıştık zaten .sorun olmadığını biliyorduk.tabii yine buna da şükür..allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebekler verir inşallah..

arkadaşım çok sağol..kısmett..inşallah bu kayıplar son kayıplarımız olur..:Saruboceq:

bugün daha iyiyim canım..mutlaka geçecek..geçmek zorunda..
çok sağoll..

amin canım..hepimize inşallah..
allahım sana bı daha bu acıyı yasatmasın ıns bır dahakı sefere sag saglım kavusursun bebegıne canım allahım herseyın en ıyısını bılır

sağol canım.inşallah sen de ben de isteyen herkes de sağ salim kucaklar meleğini..

duan için sağol canımcım..doktorum pıhtılaşma sorunumu biliyordu.gebelikten önce belliydi yanii..ama gebelikte hep lekelenmelerim ve ara kanamalarım old.için dr sulandırıcı veremedi bana.böyle durumlarda verilmiyormuş..istesem de kullanamadım anlayacağın..nasip iştee..
inşallah allahım yeniden o mucizeyi bana gönderir..
işin ilginç tarafı,yıllarca hamile kalamıyorum diye dert ettim durdum.sorunum buydu.şimdi ise hamile kalmaktan değil,devam ettirememekten korkuyorum artık..

çok sağol canım..senin de transferin hayırlı olsun.inşallah minğin sana sımsıkı tutunur ve 9 ay boyunca hiç bırakmaz canımm..

canım herşey kısmet..ben 2 ay boyunca dışarı çıkmadım düşük tehlikesinden dolayı evdev dışarı adımımı atmadım.ama yinede düştü işte.nasipten çıkmış artık.biz ne desek boş biliyorum.allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

canım çok geçmiş olsun.dikkatet kendine..desteğin için çok sağol..iyiyim bugün biraz daha sanki..düşün düşün sebepleri kafayı yiyor insan bir yerde..düşünmemeye çalışıyorum..

slm kızlar ben geldım uzun zamandır yoktum
tup bebk tedavım basarısız oldu cok mutsuzum ne yapacagımı bılmıyorum kendımı ok adar gucsuz hıssedıyorum kı kızlar yardım edın cok yalnızım

nermincim halıları buhardan sonramı yıkadın yoksa...

kızlar amn ha buhar yaptıktan sonra kendimize çok dikkat ediyoruz...
havaalrın sıcaklığınada güvenmeyin...
hiç soğuğa verilmemesi lazım...
allah korusun çok ciddi rahatsızlıklar doğurabilir...

yeterin genetik test yaptırmaya karar vermesi çok iyi olmuş...
inş kıza zamanda halleder...

slm kızlar ben geldım uzun zamandır yoktum
tup bebk tedavım basarısız oldu cok mutsuzum ne yapacagımı bılmıyorum kendımı ok adar gucsuz hıssedıyorum kı kızlar yardım edın cok yalnızım

hoşgeldin canıma.s.
özledik seni...
canım şükür spermde bulundu ne olur bu kadar umutsuz olma...
bir kere döllenme olmadı diye hiç olmayacak değil....
ozaman kısmet değilmiş...
inş bir dahaki tedavi çok iyi geçer...

slm arkadadaslar nasilsiniz?
bizden iyilik allaha sukur...

papatyacim canim insallah acini dindirecek bir bebek gonderir sana rabbim...

umudunu kaybetme insallah bi sonraki deneme daha basarili olur fadik hakli...

umudunu kaybetme canım arkadışım bak nickin gibi sende umudunu kaybetme sakın ne olur mutsuz olma geçicek bak hepimiz neler yaşadık o acıda kalmıyo insanda rabbim ol dediği zamanı beklicez ne olur mutsuuz olma eşinle geçirdiğin güzel günlerin değerini bil inan onlar ele bir daha hiç gelmiyo bebek konusunuda sil at kafandan olursa rabbim verirse yaşıcaz hepimiz böle yapıp günümüzü hayatımızı karartmayalım ben sonunda öğrendim sanırım ye iç gez dolaş boşver bidaha mı gelcez anamız bizi bir kere doğurdu allah bilir biz kaçkere doğurcaz görde bak hiç sakın umudunu kaybetme mutsuzluğada düşme sakın

fadiğim canım sen napıyosun nasılsın

dilemcim bebiş napıyo buhar bebek

sagol melonycim buhar bebek iyi allahu sukur buyuo iste...

sen daha iyi oldun dimi?

Dilemcim ne kadarlık oldu senin bebiş ? Ben de Cuma günü kese için gidecem ınternetten baktım 5 hafta 4 günlük yazıyordu bugün. Cumaya 5 hafta 6 günlük olacak o zaman görülür mü ki? Vajinal bakıyorlarmış ne bileyim tırsıyorum alttan baktırmak bebek için zararlı olur mu?:kedi:

canım bende ınternetten en son adet tarıhımı gırıyorum 5 hafta 6 gun dıyo ama doktor daha kese olmaz dedı bılmıyorum gec dollenme oldu herhalde:CüvCüv:

ıkı gun mu var ozaman aramızda eger doruysa tabı:dance:hihoyyyt

Kızlar size bi sorum olcak.eşimin sperm testi için ürolağa gittik ve sonuçlara göre hareketli sperm sayısı az dedi dr.

eşim sadece ürolağamı gidecek muayene için kızlar nasıl bi yol izleyecez aceba,daha yeni başladık drkontrolüne neyapcaz bilmiyorm şimdi

canim benim 14 hafta bitecek, normalde kese gorunur herhalde benim ilk gittigimde yuzuk gibiydi ikinciye gittigimde fasulye olmustu ve ucunce gidisimde bebis seklini almaya baslamisti hatta hareket bile ediyodu...
su ana kadar 5-6kez gittim ve her seferinde vajinal bakildi, bebege zararli degil korkma, zararli olsaydi hicbi doktor yapmazdi, ve ustelik vajinalde daha net goruluyomus, benim bi dahaki randevumda belki vajinal olmaz 20haftaya yakin olcaz o zaman insallah...

kızlar merhabalar..
nermın cok gecmıs olsun canım..allah bırdaha yasatmasın..
delımaı ınsaallah sıkıca tutunur embrıyolar.mujdelı haberı verırsın burdan..
papatya herserde mutlaka bır hayır gızlıdır.bundan sonrakı gebelıgın sonuna kadar gıder ınsaallah..
kızlar benımde cuma gunu asılamam yapılacak.dort tane yumurtam olustu.dua edın olurmu.belkıde mevlam ol demıstır artık oluverır..gorusmek uzere kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…