Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
papatyacım kısmet canım..
yiyecek ekmeği yokmuş.. en azından genetik probleminiz yokmuş bu da iyi tarafı..
pıhtılaşma için ilaç kullanıyordun zaten bundan sonrasını da ona göre ayarlarsınız..
Allah yardımcın olsun.
bir kez oldu yine olur canım..

enikezya hayırlısı olsun canım..
inş sonu güzel biter..

aleyna rica ederim canım ben denk geliyorum demek..
Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin..

tulıny fadık Allah razı olsun ınsallah ıyı olur dun kontrole gıttım gunde bır tane klomen kullanıyordum 4 tane yumurta olmus acaba ıyımı kotumu bılmıyorum sol tarafımdada vardı onları saymadık doktorumu degıstırdım aslında baska bır hastanede yapılcaktı doktor cok kotu davrandı esımde hemen tedavıyı baska bır hastane ıle devam edecegız dedı bızde baska bır doktorla konustuk derdımızı anlatttık baslıyacagız asılamaya aslında ben ılacsız baslıyacaktım oncekı doktordan sebep klomene devam ettım hayırlısı

neyse canlarım ben ıkıyorum akşam 7de gideceğim fırsat bulursam oradanda girerim nete öpüyorum allaha emanet olun hoşçakalın...
güle güle canımopuyorumnanaktan
özleyeceğiz seniŞeniz

KIZLAR 58 OLAN DEGERIM BUGUN 228 YUKSELMIS DOKTOR GAYET IYI DEDI INS BOYLE DEVAM EDER PERSEMBE YINE KAN VERICEM COK ENDISELIYDIM BIRAZ OLSUN RAHATLADIN SIMDI ALLAHIMA SUKURLER OLSUN MUCIZEM BIRAKMAMIS BENI ALLAHIM OLMAYANLARADA NASIP ETSIN INS:Saruboceq:
çok şükür canımopuyorumnanaktan
esinte ve eskişehirli arkadaşlarım hayırlı olsun.allah sağ salim miniklerinize kavuştursun sizi..

kızlar benim moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..

kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.
papatyacım dünyada yiyecek ekmeği yokmuş...
ne olur kendini üzme...anlıyorum çok zor ama elden birşey gelmez...

Yaptırdım aymesimm opuyorumnanaktan.2840 a kadar yükselmiş. Cuma günü kese için gideceğim Allahın izniyle inşallah keseyi de görürüm. :CüvCüv:
çok sevindim canım...
günaydın arkadaşlar..
nasılsınız?
bugün benim transfer günüm yerimde duramıyorum :))
Rabbim inşaallah hayırlı bir sonuç verir..
sizde dua edereniz çok mutlu olurum...
Allaha emanet olun...
hayırlı olsun canım....9 ay hep seninle olur inş...

selam kızlar ben geldim.1 haftalık tatile çıkmıştık.o da zehir zıkkım oldu...hastalandım geberiyodum az kalsın...5tane serum yedim anca kendime geldim...

yeni hamiş arkadaşlar varmış hepsini tebrik ederim.rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inş. ....

selam kızlar ben geldim.1 haftalık tatile çıkmıştık.o da zehir zıkkım oldu...hastalandım geberiyodum az kalsın...5tane serum yedim anca kendime geldim...

yeni hamiş arkadaşlar varmış hepsini tebrik ederim.rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inş. ....

çok geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan
hayırdır nasıl hastalandın....

esinte ve eskişehirli arkadaşlarım hayırlı olsun.allah sağ salim miniklerinize kavuştursun sizi..

kızlar benim moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..

kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.

canım arkadaşım gerçekten zor bi durum seni çok iyi anlıyorum
ama elden bişey gelmiyo işte Allahın takdiri böyleymiş
cinsiyetinidemi söyledi demek erkekmiş bunları düşünüp üzme kendini
inşallah bi sonraki için daha iyi tedbirler alıp sağlıkla doğuracaksın
Allahım yardımcın olsun ne söylesek boş ama yinede çok yıpratma kendini

hoşgeldin ve geçmiş olsun canım
daha iyisindir inşallah

kızlar günaydın....papatya10 canım çok üzüldüm adınıza rabbim inş başka mucizesini göstersin sana da...elitu canım ne kadar da duyarlısın arkadaşlarımın adına tşk ediyorum sana, şeker seninde dediğin gibi rabbim bütün bebeklere sağlık sıhhat versin inş,nermincim çok geçmiş olsun....
kızlar dün yeterimle konuştum iyi çok şükür genetik test yaptırmayı düşünüyor rabbim onunda yardımcısı olur inş.veeee inş hepimizinde........mucizelerimizi en kısa zamanda gönderir inşşşşşşşşşşşşşşşşş.........

GÜNAYDIN KIZLAR COK TESEKKUR EDERIM DUALARINIZ DESTEKLERINIZ ICIN YANIMDA OLDUGUNUZ ICIN ALLAHIM INS OLMAYANLARADA NASIP ETSIN BU DUYGUYU YARIN GENE KAN VERICEM INS DEGERIM YUKSELIR SAGLIKLI BIR SEKILDE ZAMANINDA KUCAGIMA ALIRIM MUCIZEMI INS:emir_bebek:

[ı][sıze="2"]esinte ve eskişehirli arkadaşlarım hayırlı olsun.allah sağ salim miniklerinize kavuştursun sizi..

Kızlar benim moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
Ve bebeğim erkekmiş..

Kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.
[/sıze]
[/ı]

allahım sana bı daha bu acıyı yasatmasın ıns bır dahakı sefere sag saglım kavusursun bebegıne canım allahım herseyın en ıyısını bılır

yaptırdım aymesimm opuyorumnanaktan.2840 a kadar yükselmiş. Cuma günü kese için gideceğim allahın izniyle inşallah keseyi de görürüm. :cüvcüv:

canım senın cok guzel katlanmıs benımde bu sayılara cıkar ıns persembede ıyı katlanırsa 1 haffta beklıcez ole dedı doktorum daha sonra 3000 bulunca mı kese gozukuyor galıba

selam kızlar
transferim oldu
artık bekliyoruz bakalım..
hepinize teşekkür ederimm..
güzel dilekleriniz için..

Papatyacım üzülme canım tekrar anne olacaksın buna inan canım. Sadece kötü bir şansızlık yaşadın ama elden birşey gelmez canım. Kendinide suçlama lütfen pıhtılaşma problemini sen yaratmadın sadece doktorunun tedbir alması ve seni doğru yönlendirmesi gerekiyordu. Allah sana ve eşine sağlık sıhat versin bir an öncede kucağınızı doldursun.

X