Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
enikezya hayırlısı olsun canım..
inş sonu güzel biter..
aleyna rica ederim canım ben denk geliyorum demek..
Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin..
güle güle canımopuyorumnanaktanneyse canlarım ben ıkıyorum akşam 7de gideceğim fırsat bulursam oradanda girerim nete öpüyorum allaha emanet olun hoşçakalın...
çok şükür canımopuyorumnanaktanKIZLAR 58 OLAN DEGERIM BUGUN 228 YUKSELMIS DOKTOR GAYET IYI DEDI INS BOYLE DEVAM EDER PERSEMBE YINE KAN VERICEM COK ENDISELIYDIM BIRAZ OLSUN RAHATLADIN SIMDI ALLAHIMA SUKURLER OLSUN MUCIZEM BIRAKMAMIS BENI ALLAHIM OLMAYANLARADA NASIP ETSIN INS:Saruboceq:
papatyacım dünyada yiyecek ekmeği yokmuş...esinte ve eskişehirli arkadaşlarım hayırlı olsun.allah sağ salim miniklerinize kavuştursun sizi..
kızlar benim moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..
kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.
çok sevindim canım...Yaptırdım aymesimm opuyorumnanaktan.2840 a kadar yükselmiş. Cuma günü kese için gideceğim Allahın izniyle inşallah keseyi de görürüm. :CüvCüv:
hayırlı olsun canım....9 ay hep seninle olur inş...günaydın arkadaşlar..
nasılsınız?
bugün benim transfer günüm yerimde duramıyorum :))
Rabbim inşaallah hayırlı bir sonuç verir..
sizde dua edereniz çok mutlu olurum...
Allaha emanet olun...
selam kızlar ben geldim.1 haftalık tatile çıkmıştık.o da zehir zıkkım oldu...hastalandım geberiyodum az kalsın...5tane serum yedim anca kendime geldim...
yeni hamiş arkadaşlar varmış hepsini tebrik ederim.rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inş. ....
Yaptırdım aymesimm opuyorumnanaktan.2840 a kadar yükselmiş. Cuma günü kese için gideceğim Allahın izniyle inşallah keseyi de görürüm. :CüvCüv:
esinte ve eskişehirli arkadaşlarım hayırlı olsun.allah sağ salim miniklerinize kavuştursun sizi..
kızlar benim moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..
kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.
selam kızlar ben geldim.1 haftalık tatile çıkmıştık.o da zehir zıkkım oldu...hastalandım geberiyodum az kalsın...5tane serum yedim anca kendime geldim...
yeni hamiş arkadaşlar varmış hepsini tebrik ederim.rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inş. ....
[ı][sıze="2"]esinte ve eskişehirli arkadaşlarım hayırlı olsun.allah sağ salim miniklerinize kavuştursun sizi..
Kızlar benim moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
Ve bebeğim erkekmiş..
Kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim. [/sıze][/ı]
yaptırdım aymesimm opuyorumnanaktan.2840 a kadar yükselmiş. Cuma günü kese için gideceğim allahın izniyle inşallah keseyi de görürüm. :cüvcüv:
selam kızlar
transferim oldu
artık bekliyoruz bakalım..
hepinize teşekkür ederimm..
güzel dilekleriniz için..