Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım sen nasılsın?iyi bebişte teyzesi 5.ayımızdayız.rabbim en kısa zamanda sizede tattırsın bu duyguyu işallah.
sağol canım bende iyiyim.maşallah maşallah zman ne kadar da çabuk geçiyor.hamile haberini aldığım günü dün gibi hatırlıyorum.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.duaların için de sağol eksik olma.inşallah bizda en kısa zamanda yaşarız.amin
merhaba kizlar
iki tane daha hamisimiz varmis tebrik ederim
Allah sagsaglim kucaginiza almanizi nasib etsin insallah
fadik canim ben dun adet oldum
yeni tarih 20 temmuz yazarmisin canim
tamam kızlar bir ara güncelelyeceğim...selam kızlar..
iyi haftalar..
fadiğim yeni tarihim 19 temmuz..
bugün söküldü sonunda..
hadi hayırlısı canım...herşey yolunda gider inş...herkese merhaba ınsallah cumartesı gunu asılamam yapılacak bugun doktorla gorustum cumartesı yaparız dedı ınsallah bu sefer olur eger olmazsada kendımı tesellı edıyorum uzulmuyecem dıye takdır ı ılahı ne yapalım hakkımda hayırlı olan bu ımıs dıye bıraz beklerım yılmayacam ınsallah
inş kısa zmanda sende annelik duygusunu tadarsın canım...kızlar merhabalar dilerim herkez iyidir.....iyi haftalar hepinize.......geçmişi okuyamadım bizim iş yerinde inşaat var odamdan oldum bakalım inş hafta içinde biterde yerleşirim tam olarak....bu arada fadiğim yeni tarihim 20 temmuz canım benimkiler tam zamanında geldiler,inş dilemimin buhar banyosunu denicem kısmet olursa inş bende sevinen taraftan olurum sonunda o kadar çok istiyorum ki anlatamam.bu arada kızlar evimin karşı apartmanda bebek var her sesini duydugumda ağlamaya başladım eşime belli etmemeye çalışıyroum ama sanırım ben de artık son noktalardayım dayanamıyorum inş diyorum her seferinde ağlayarak rabbim bizlerede yaşatır bu duyguları yemek yapıyorum şimdi olsaydı ayak ucumda dolannırdı diyorum yada ağlar yanından ayrılmama izin vermezdi falan işte az çok hepinizin hayal ettiği şeyler,inşşşşşşşşşşşş rabbim en kısa zamanda bizlerde yaşarız bu duyguları ve bu arada 4 gün yoktum pazar dahil hepinizi çok özledim yetercim,dilemcim,yabangülüm,monarosam,tulinim casperim belginim fadiğim ve adını şuan hatırlamadım dostlar hepinizi çok özledim
allah yardımcınız olsun canım...hakkınızda hayırlısı nasılsa öğle olur inş...İyiyim Belgincim Sağol...
Bİliyor musun bilmem ama Eşim Polis benim...
Mardine tayini cıktı, bizde istiyoruz ki Tüp bebk tedavisini burda olayım da ALLAH hamile kalmamı isterse eger Hamile olarak gideyimŞArka Dİyroum...
Durdurmaya calışıyor dilekçe verdi amirleriyle görüştü falan,, olumlu gibi sanki kalacagız inşALLAH biraz daha en fazla 1 yıl kalabilirz tabi...
Bende hızlandırdım tüp bebek araştırmalarımı.
Sabah akşa internettyim,
İyi bir hastane bulup yıllık izin dönüşü başlamayı düşünüyorum ilk tüp bebek denememe...
Eşim bugun gitti hastaneye 3 aydır hap ve kür kullanıyor ( sperm sayısı 1 milyon civarı, morfolojiyi hiç bilmiyoruz ölçülemiyor ) ama coksıra varmış bekleymememiş gelmiş (
,Sabır yok ki kocamda benim, cok üzdü beni yine ((
Neyse Belgincim cok uzattım lafı,
Sonucta bi kaç gündür sürekli buralardayım, ama kimsecikler yok ((
her şeyin yolunda olmasına sevindim canım....esinte ve eskişehirli arkadaşlar tebrik ederim sizi.Allah kucağınıza almayı da göstersin.:lepi::lepi::lepi:
kızlar benim değerlerim düzenli kontrol edildi,her şey yolunda.ay sonunda yani önümüzdeki hafta kese görmeye gideceğiz.bu arada ben tatile ,ailemin yanına gideceğim.bu haftasonundan itibaren bir süre yokum.sizi seviyorum.
hoşgeldin busea.s.arkadaşlar merhaba. ben uzun süredir bilerek girmiyordum foruma. benimde eşim varikosel ameliyatı oldu. neredeyse 2,5 yıl oldu ama hala hamile kalamadım. nasip, kısmet Rabbim ne zaman isterse o zaman olucak biliyorum. İnşallah tüm isteyenler hayırlısı ile en kısa zamanda evlatlarına kavuşurlar. şu mübarek günlerde çok dua edelim inşallah.
hoşgeldin canıma.s.Merhaba kızlar uzun zamandır yazmadım buraya arada gelip bakıyorum ..
Eşim ameliyat oldu çocuk çok hastalandı derkenn zaman geçti........
Şimdide birsürü hamiş gördüm maşallahhh darısı diğer arkaşlarımın başına..
Çok arkadaş gelmişş yeni tanımadığım arkdşlarda hamiş kalmış gözünüz aydın adım atar atmaz sanırım :)
Oğluşta büyüyor yavaş yavaş kızlar bi canavar olduk çıktık :)) eee dersiniz olsun büyür falan sizinde olcak görürsünz evde canavarla uğraşmayı.Çocuk değil ahtopot büyütüyoruz bazen sinirler çığrından çıkıyor aradığım günleri unutup :)) tabir her seferinde Rabbime şükretmeyi de unutmuyorum..EEE zor bulduk diyede hiç af söylemicek bağırmıcak değiliz di mi :))))))))
iyi şeyler düşün canım...inş iyi olacak....doktor canım 40 dan sonrası ıyı dedı 58 cıktı ıdrarda 7 gunu cıkmadı bugun net cıktı ıkıncı cızgı ama koyu renklı degıl salı gunu gıdecegım ıns degerım katlanır cok korkuyorum bıde bıde doktorum asılama olmustum subat ayında ılac kullandım tabı onun etkısıde ola bılır dedı ama anotolıadakı doktor kese gozukuyor dedı kucuk kafam karıstı bebegımı kaybetmek ıstemıyorum bu mutlulugu yasadıktan sonra bana dua edın arkadaslar cok tedırgınım:Saruboceq:
aleyna kızlar 15. güne kadar yapmışlar..
ve buharda da oturabildiğin kadar oturacakmışsın.
ayşe 3 saat oturdum demişti..
tabi şimdi bu sıcaklarda bu kadarı mümkün olamaz gibi
hadi hayırlısı güzel haberi verirsin inş..
hoşbuldukk kızlar sağol tüliyncm fadikçmm
ayşe sen nasılsın cnm naısl gidiyor bakalım :))
Aymescim görürsün cnm zaman öyle çabuk geçiyorki ama bu günlerin tadını çıkarsın hamişler o dönemi özlüyorum keşke daa güzel yaşasaydım korkudan hiç bişey yapamadım ne güzeldi
günaydın arkadaşlar..
nasılsınız?
bugün benim transfer günüm yerimde duramıyorum :))
Rabbim inşaallah hayırlı bir sonuç verir..
sizde dua edereniz çok mutlu olurum...
Allaha emanet olun...
Günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan
Canım bende şu an korkudan tadını çıkaramıyorum açıkçası
hep endişeliyim bebeğim iyimi napıyo nasıl gidiyo diye
sorular beynimde dolanıyo keşke daha rahat olabilseydimde
bu günlerin tadını çıkarabilseydim
ama bizim gibi zor bulan herkes için bu böyle galiba
endişelerden kurtulamıyoruz bunada şükür demekten başka bişey gelmiyo elimden
Ama söz verdim kendime ve eşime artık çok evhamlanmak yok
elimden geleni yapıyorum bunun için
günaydın canım büyük gün geldi demek