Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugun teyzemın kızının 3 haftalık hamıle oldugunu ögrendım burdada yazmıştım geçen yıl hamileydı sakat oldugu için almışlardı eşi askerdeydı 1.5ay oldu gelelı sevındım kandıl gecesı onun için de dua etmiştım
ve hepımız için dua ettım
canım çok sevindim gözünüz aydın duaların kabul oldu demekki...
ARKADASLAR BEN HAMİLEYİİİİİİİİİİMMM HEMDE DOGAL YOLDAN HAMILE OLDUGUMU TUP BEBEK MERKEZINE GORUSMEYE GITTIK TEMMUZDA BASLAYACAKTIK ORDA OGRENDIM SOK OLDUM COK MUTLUYUM ALLAHIMA SUKURLER OLSUN INS SAG SAGLIM BIR SEKILDE BEBEGIME KAVUSURUM BIZIM 3 ASILAMA NEGATIFTI IMKANSIZ GIBI BISEYDI DOGAL HAMILE KALMAM TEDAVIYE BASLAYACAGIMI ANLADI BEBEGIM SÜPRİZ TAPTI BIZE MUCIZE BU RUYADA GIBIYIM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SIZEDE YASATSIN BU DUYGUYU INS BENIDE YAVRUMA KAVUSTURSUN BI GUN BURAYA HAMILE OLDUGUMU YAZACAGIM HAYALDI AMA GERCEK OLDU UMUDUNUZU YITIRMEYIN BITKISEL KURLERI UYGULAYIN BU ARADA ESIMIN DEGERLERI DUSUKTU HAREKET VE SAYI COK MUTLUYUM ENDISELIYIM BI OKADAR INS KALP ATISINI KESEYI GORURUM DEGERIM ARTAR DUALARINIZI BEKLIYORUM ARKADASLAR TSK:emir_bebek::Saruboceq:hihoyyyt

delikafadulden:teytey:canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin saglıklı sıhatli inşallah

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmadım buraya arada gelip bakıyorum ..
Eşim ameliyat oldu çocuk çok hastalandı derkenn zaman geçti........
Şimdide birsürü hamiş gördüm maşallahhh darısı diğer arkaşlarımın başına..
Çok arkadaş gelmişş yeni tanımadığım arkdşlarda hamiş kalmış gözünüz aydın adım atar atmaz sanırım :)
Oğluşta büyüyor yavaş yavaş kızlar bi canavar olduk çıktık :)) eee dersiniz olsun büyür falan sizinde olcak görürsünz evde canavarla uğraşmayı.Çocuk değil ahtopot büyütüyoruz bazen sinirler çığrından çıkıyor aradığım günleri unutup :)) tabir her seferinde Rabbime şükretmeyi de unutmuyorum..EEE zor bulduk diyede hiç af söylemicek bağırmıcak değiliz di mi :))))))))

Canım hoşgeldin çokkkkkkk geçmiş olsun
eşinde oğluşunda daha iyilerdir inşallah
bazen sinirler boşalabilir tabiki gayet normal bence
insanın her anı birbirini tutmazki

esinte ve eskişehirli arkadaşlar tebrik ederim sizi.Allah kucağınıza almayı da göstersin.:lepi::lepi::lepi:
kızlar benim değerlerim düzenli kontrol edildi,her şey yolunda.ay sonunda yani önümüzdeki hafta kese görmeye gideceğiz.bu arada ben tatile ,ailemin yanına gideceğim.bu haftasonundan itibaren bir süre yokum.sizi seviyorum.

Canım hoşgeldin çokkkkkkk geçmiş olsun
eşinde oğluşunda daha iyilerdir inşallah
bazen sinirler boşalabilir tabiki gayet normal bence
insanın her anı birbirini tutmazki
hoşbulduk cnmm bebişşş nasıl cinsiyet ?? gelmişsin bile 18 haftaya o kadar çok hamile varki eskilerden karışyırıyorum hepsini birbirleriyle maşallahhhhh maşallahh.. umarım herşey yolundadır sıkıntı yoktur

yagmurcan hosgeldın canım.evet uzun zamandır yoktun.hatta bırkere sordum ben yagmurcan yok dıye.dedım buda bızı bıraktı heralde..esıne cok gecmıs olsun canım.ınsaallah onemlı bıseyı yoktur.rabbım tez zamanda acıl sıfa ıhsan etsın..
yavrucunada masaallah.aman saglıklı olsunlarda kırsın doksunler evı..
esımde dıyor bı gelsın o sıpa poposunu haslıcam.aman dıyorum tokat yok.o bızım nazlı bebısımız olucak..tabı arada kasları catmak lazım..
yıne gorusuruz canım.arada ugra..kaydirigubbakcemile2
evt cnm uzun zamandır yoktum ama her girdiğimde nete haberlere bakıyorum yavaş yavaş herkessin bebişi geliyor ee tabi mutu oluyoruz Rabbim siteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
Eşim şuan da iyi belkii çooooookk eski arkadaşlarım bilir bi kist çıkmıştı o büyüyünce ameliyat olmak zorunda kaldı yavaş yavaş düzeliyoruz çokta iyileşti hayatım normale dönmeye başladı şükürler olsunn ...
Ekim annelerine takılıyorum sadece ordaki buluşmalara vs. bir kaç arkadaşım oldu öylelikle zaman geçiyo eskisi gibi kk da değilim ama artık olmak istiyorum tekrardan sizin yanınızda taşınma olaylarımda var neyse takibimdesiniz onu bilin yeterr kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
özlemişimm galiba ben bu sayfayı tabi eskiyi değil sayfayı -tatlicadiarzu-

EE NE DİYODUK HER- ŞEY ÇO- CUK İ- ÇİN :lepi:
öyküde gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş :dance:
maşallahh maşallahhhh topicimizeee

esinte ve eskişehirli arkadaşlar tebrik ederim sizi.Allah kucağınıza almayı da göstersin.:lepi::lepi::lepi:
kızlar benim değerlerim düzenli kontrol edildi,her şey yolunda.ay sonunda yani önümüzdeki hafta kese görmeye gideceğiz.bu arada ben tatile ,ailemin yanına gideceğim.bu haftasonundan itibaren bir süre yokum.sizi seviyorum.

İyi tatiller monarosa. Herşeyin yolunda olmasına sevindim şeker. Biz de 1 hafta sonra keseyi görmek için gideceğiz. Yarın tekrar kan tahlili yaptıracağım içim rahat olsun diye belki muayenede edebilir dr. kaydirigubbakcemile5

bu çok güzel bir haber Rabbim dualarını boşa çıkarmadı inş. hayırlısıyla keseyide görürsün...daha da büyüdüğünü ve kucağına aldığın günleride görürsün.. iyi tatiller..

İyi tatiller monarosa. Herşeyin yolunda olmasına sevindim şeker. Biz de 1 hafta sonra keseyi görmek için gideceğiz. Yarın tekrar kan tahlili yaptıracağım içim rahat olsun diye belki muayenede edebilir dr. kaydirigubbakcemile5[/QU

sende bebeğinin güzel haberlerini alırsın inş.. herşey yolunda gider..sağlıklı kucağına alman duasıyla..

arkadaşlar merhaba. ben uzun süredir bilerek girmiyordum foruma. benimde eşim varikosel ameliyatı oldu. neredeyse 2,5 yıl oldu ama hala hamile kalamadım. nasip, kısmet Rabbim ne zaman isterse o zaman olucak biliyorum. ınşallah tüm isteyenler hayırlısı ile en kısa zamanda evlatlarına kavuşurlar. şu mübarek günlerde çok dua edelim inşallah.

Herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım
şimdiden iyi tatiller sana

hoşbulduk cnmm bebişşş nasıl cinsiyet ?? gelmişsin bile 18 haftaya o kadar çok hamile varki eskilerden karışyırıyorum hepsini birbirleriyle maşallahhhhh maşallahh.. umarım herşey yolundadır sıkıntı yoktur

evt cnm uzun zamandır yoktum ama her girdiğimde nete haberlere bakıyorum yavaş yavaş herkessin bebişi geliyor ee tabi mutu oluyoruz Rabbim siteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
Eşim şuan da iyi belkii çooooookk eski arkadaşlarım bilir bi kist çıkmıştı o büyüyünce ameliyat olmak zorunda kaldı yavaş yavaş düzeliyoruz çokta iyileşti hayatım normale dönmeye başladı şükürler olsunn ...
Ekim annelerine takılıyorum sadece ordaki buluşmalara vs. bir kaç arkadaşım oldu öylelikle zaman geçiyo eskisi gibi kk da değilim ama artık olmak istiyorum tekrardan sizin yanınızda taşınma olaylarımda var neyse takibimdesiniz onu bilin yeterr kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
özlemişimm galiba ben bu sayfayı tabi eskiyi değil sayfayı -tatlicadiarzu-

EE NE DİYODUK HER- ŞEY ÇO- CUK İ- ÇİN :lepi:
öyküde gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş :dance:
maşallahh maşallahhhh topicimizeee

canım allaha çok şükür bebiş iyi cinsiyeti hala öğrenemedik
göstermiyo benimki annem biraz daha merak etsin dio
maşallah büyüdü bebişim inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm

Topic kaç gündür böyle Belgincim...
Herkes Yaz aylarının tadını cıkarıyor galiba...
Bende hep bakıyroum ama sakin işte :KK43:(

Sevtap Hoşgeldin...
Ege Üniversitesi hastanesinde tüp bebek annesisin değil mi sen de....
doktorunu sen mi sectin, bana ne tavsiye edersin ilk hastaneye gittiğimde napmalıyım?

Biz cok kalabalık değiliz ızmirli olarak topiğimizde...
Bı Tüincim var, o ege doğumda olacak tedavisini, ege Doğum hastanesinin işleyişini ögrendim ondan, ege Tıp Fak. Senden ögrenirsem izin dönüşü başlayacagım tedaviye inşALLAH...
bi DE Şark tayini var biizim tabi, eşim durdurabilirse onu :KK43:(

hoşbulduk canım
sanda anlattığım gibi ege üniversitesinde yaptırdım oğlumu
dr ben seçmedim rafuel bey tesadüf oldu
2. denememde tuttu benimki ilk denememide ege hanım yapmıştı
ben memnundum yani
mevsimlere gelincede yaz aylarında yaptırmanı tavsiye etemm
sen iztesende zaten yaz dönemine randevu vermeyecekler çünkü yazın kapatıyorlar ağustos gibi
nedenide vücut ısısı yükseldiği için yapmıyorlar canım tüp bebek
ben kasımda yaptırmıştım bizim grupda 18 de 17 tutmuştu

kızlar merhabalar dilerim herkez iyidir.....iyi haftalar hepinize.......geçmişi okuyamadım bizim iş yerinde inşaat var odamdan oldum bakalım inş hafta içinde biterde yerleşirim tam olarak....bu arada fadiğim yeni tarihim 20 temmuz canım benimkiler tam zamanında geldiler,inş dilemimin buhar banyosunu denicem kısmet olursa inş bende sevinen taraftan olurum sonunda o kadar çok istiyorum ki anlatamam.bu arada kızlar evimin karşı apartmanda bebek var her sesini duydugumda ağlamaya başladım eşime belli etmemeye çalışıyroum ama sanırım ben de artık son noktalardayım dayanamıyorum inş diyorum her seferinde ağlayarak rabbim bizlerede yaşatır bu duyguları yemek yapıyorum şimdi olsaydı ayak ucumda dolannırdı diyorum yada ağlar yanından ayrılmama izin vermezdi falan işte az çok hepinizin hayal ettiği şeyler,inşşşşşşşşşşşş rabbim en kısa zamanda bizlerde yaşarız bu duyguları ve bu arada 4 gün yoktum pazar dahil hepinizi çok özledim yetercim,dilemcim,yabangülüm,monarosam,tulinim casperim belginim fadiğim ve adını şuan hatırlamadım dostlar hepinizi çok özledim

ıyiyim Belgincim Sağol...
Bıliyor musun bilmem ama Eşim Polis benim...
Mardine tayini cıktı, bizde istiyoruz ki Tüp bebk tedavisini burda olayım da ALLAH hamile kalmamı isterse eger Hamile olarak gideyimŞArka Dıyroum...
Durdurmaya calışıyor dilekçe verdi amirleriyle görüştü falan,, olumlu gibi sanki kalacagız inşALLAH biraz daha en fazla 1 yıl kalabilirz tabi...
Bende hızlandırdım tüp bebek araştırmalarımı.
Sabah akşa internettyim,
ıyi bir hastane bulup yıllık izin dönüşü başlamayı düşünüyorum ilk tüp bebek denememe...
Eşim bugun gitti hastaneye 3 aydır hap ve kür kullanıyor ( sperm sayısı 1 milyon civarı, morfolojiyi hiç bilmiyoruz ölçülemiyor ) ama coksıra varmış bekleymememiş gelmiş :KK43:(
,Sabır yok ki kocamda benim, cok üzdü beni yine :KK43:((
Neyse Belgincim cok uzattım lafı,
Sonucta bi kaç gündür sürekli buralardayım, ama kimsecikler yok :KK43:((

X