Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
buhari deneyen herkes insallah guzel sonuclar alir...
aleynacim demin gozumden kacmis, ben 3gun yaptim, 2. ve 3. gece iliski oldu, ve yattigim yerden kalkmadim....

birde kizlar bana buhari yapan komsumuz anneme demis eger olmasaydi bi sonraki ay yine yapacaktik diye..
yani bi kere olmadi diye pes etmeyin, allah buyuktur insallah sizlerde benim gibi hamile kalirsiniz...
AMİN
sagol canım gözünden kacmış olabilir tülincim hep cevap verdi bana

ama sanada cok teşekkür ederim cvap verdiyin için bide sen adetin kacıncı günü yaptın

ALLAHIM evladını kucagına almayı nasip etsin İNŞALLAH

canım çok sağol..Allah razı olsun..
sende inş. hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini..

aminn canım inşallah

Arkadaşlar bugün anneme gidiyorum 10 12 gün yokum net bulabilirsem girerim ben gelene kadar inşallah güzel güzel haberler verilmiş olur buradan .Ya kızlar kociş gelmiyecek ben onu çok özleyeceğimsenağlama

güle güle canım iyi tatiller
arada bi özlem iyi oluyo canım be kavuşunşa acısını çıkarırsınyerimseniben

SELAM kızlarr :ecrin_bebek: Nasılsınızz ? Yaz gelince herkes tatile çıktı sanırımmm opuyorumnanaktan

mrh kızlar nasılsınız geçmişi fazla okumadan bu güne bişeyler yazim istedim.dilerim herkez iyidir,

belgincim iyi yolculuklar güle güle git ve güle güle gel canım.birde bu gün transferi olan bir arkadaşımız var rabbim yardımcısı olsun inş herşey yolunda gider.

esinte ve eskişehirli yeni okudum canlar rabbim tamamına erdirsin inş.ne güzel ya olmadığım zamanda 2 tane yepyeni hamiş haberi rabbim hergün buraya hamileyim diye yazanlardan eylesin herbirimizi teker teker inş

belgincim iyi yolculuklar güle güle git ve güle güle gel canım.birde bu gün transferi olan bir arkadaşımız var rabbim yardımcısı olsun inş herşey yolunda gider.

aminn canım inşallah

güle güle canım iyi tatiller
arada bi özlem iyi oluyo canım be kavuşunşa acısını çıkarırsınyerimseniben

sagolun kızlar aslında eşimi özlemekten ziyade ben kayınvalidemlerle yaşıyorum geçen gün biraz kavga tartışma oldu ve yüzüme bakmıyor kayınvalide akşam giderken allahaısmarladık demem lazım ama yüzüme bakmıyor ne olcak bilmiyorum buna moralim bozuk eşimide benim yokluğumda sözleriyle üzerler diye korkuyorum morali bozulsun istemiyorum hiç...

sagolun kızlar aslında eşimi özlemekten ziyade ben kayınvalidemlerle yaşıyorum geçen gün biraz kavga tartışma oldu ve yüzüme bakmıyor kayınvalide akşam giderken allahaısmarladık demem lazım ama yüzüme bakmıyor ne olcak bilmiyorum buna moralim bozuk eşimide benim yokluğumda sözleriyle üzerler diye korkuyorum morali bozulsun istemiyorum hiç...

oooo allah sabır versin.eşin arkandaysa boşver kaynanayı eline uzan verirse versin yoksa kendisi bilir.kötükedihüso

oooo allah sabır versin.eşin arkandaysa boşver kaynanayı eline uzan verirse versin yoksa kendisi bilir.kötükedihüso

sagol canım bende öyle yapcam artık eşim allaha şükür gayet iyi benle onunlada tartıştılar zaten aslında onunla tartıştılar bende eşimden taraf oldum bütün derdi o ...

neyse canlarım ben ıkıyorum akşam 7de gideceğim fırsat bulursam oradanda girerim nete öpüyorum allaha emanet olun hoşçakalın...

iyi yolculuklar Belgincim..
takma kafana boşver..
Eşin yanında olduktan sonra kim ne derse desin..

transferi olan arkadaşımıza da hayırlısı olsun diyorum..
ismini unuttum kusura bakma..

KIZLAR 58 OLAN DEGERIM BUGUN 228 YUKSELMIS DOKTOR GAYET IYI DEDI INS BOYLE DEVAM EDER PERSEMBE YINE KAN VERICEM COK ENDISELIYDIM BIRAZ OLSUN RAHATLADIN SIMDI ALLAHIMA SUKURLER OLSUN MUCIZEM BIRAKMAMIS BENI ALLAHIM OLMAYANLARADA NASIP ETSIN INS:Saruboceq:

esinte ve eskişehirli arkadaşlarım hayırlı olsun.allah sağ salim miniklerinize kavuştursun sizi..

kızlar benim moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..

kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.

KIZLAR 58 OLAN DEGERIM BUGUN 228 YUKSELMIS DOKTOR GAYET IYI DEDI INS BOYLE DEVAM EDER PERSEMBE YINE KAN VERICEM COK ENDISELIYDIM BIRAZ OLSUN RAHATLADIN SIMDI ALLAHIMA SUKURLER OLSUN MUCIZEM BIRAKMAMIS BENI ALLAHIM OLMAYANLARADA NASIP ETSIN INS:Saruboceq:
gözün aydın allah tamamına erdirsin.
esinte ve eskişehirli arkadaşlarım hayırlı olsun.allah sağ salim miniklerinize kavuştursun sizi..

kızlar benim moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..

kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.

canım yaaaaa:teselli: ne diyeceğimi bilmiyorum allah sabır versin.nasipte yokmuş demekki işallah böyle bişey yaşamadan bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bi dahakine.rabbim en kısa zamanda karnını doldursun işallah.

Eskişehirlim çok güzel yaaa :))) Çok sevindim canımm İnşalah böle devam ederr. :CüvCüv::CüvCüv:

X