Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşbulduk canım
sanda anlattığım gibi ege üniversitesinde yaptırdım oğlumu
dr ben seçmedim rafuel bey tesadüf oldu
2. denememde tuttu benimki ilk denememide ege hanım yapmıştı
ben memnundum yani
mevsimlere gelincede yaz aylarında yaptırmanı tavsiye etemm
sen iztesende zaten yaz dönemine randevu vermeyecekler çünkü yazın kapatıyorlar ağustos gibi
nedenide vücut ısısı yükseldiği için yapmıyorlar canım tüp bebek
ben kasımda yaptırmıştım bizim grupda 18 de 17 tutmuştu

Kasımda mı yaptırdın...
Bende duydum yaz aylarında yumurtalar salıyormuş kendini, tavsiye etmiyormuş doktorlar pek... Ama ''Temmuzda kimler tüp bebek yaptıracak '' diye bi topic var forumda,, umarım bilgileri vardır bu konudan oradaki arkadşların :uhm:

Rapor 1 ay mı gecerli Sevtap ege Üni.de de??
Rapor işini halletsem yazın eylül-ekim gibi başlasam tedaviye olur mu acaba??

Sevtap birde ne kadara mal olmuştu sana tedavin ilaçlar dahil ?
farketmiştir tabi ilaç fiyatlarıi devletin katkı payı falan ama ortalama ne kadar ayarlayalım biz tedavi için??

Son düzenleme:

Kasımda mı yaptırdın...
Bende duydum yaz aylarında yumurtalar salıyormuş kendini, tavsiye etmiyormuş doktorlar pek... Ama ''Temmuzda kimler tüp bebek yaptıracak '' diye bi topic var forumda,, umarım bilgileri vardır bu konudan oradaki arkadşların :uhm:

Rapor 1 ay mı gecerli Sevtap ege Üni.de de??
Rapor işini halletsem yazın eylül-ekim gibi başlasam tedaviye olur mu acaba??

canım zaten sen karar vermiyorsun tarihine bence şimdiden ara eylül ekime alırsın randevuyu zaten onlar ellerindeki doluluğa göre veriyorlar sırayı
raporuda canım orda seni yönlendiriyorlar ordan çıkartıyorsun raporu rapor 1 yıl geçerli canım
ayrıca sen bence şimdi bi görüş onlarla
gidiyorsun önce eşinde sende muayene oluyorsun rahim filmi tahliller derken zaten kafadan 1,5 ay geçiyor bence git şimdi görüş yakınlardaysan yüzyüze görüşmeye git
bu yaz döneminde o prosüdürleri hallet
rapor işi kolay ordan çıkartılıyor raporda zaten

anladım Arkadaşım...
O zaman izin dönüşü şark işi netleşir inşALLAH...
Gıdip görüşelim, gerisi akar yolunu bulur dediğin gibi
Teşekkür ederim...

Son olarak, Bırde ne kadara mal olmuştu sana tedavin ilaçlar dahil ?
farketmiştir tabi ilaç fiyatlarıi devletin katkı payı falan ama ortalama ne kadar ayarlayalım biz tedavi için??

canım yaklaşık 3.000 tl yi buldu 1400 tl hastaneye bağış :) gerisi ilaçlar
önceleri %20 sini ödüyorduk 1. denemede yani
2. denemede yeni yasa çıktı % 50 sini ödemeye başladık şansımız yani :)
ama tatil dönüşü bu işin peşine düş
ancak kışa yapılır zaten seninde ekim gibi bence

anladım...
Smyrna da 5000 civarı fiyat vermişti...
ege doğum 600 civarıydı sanırım...
Cok sağol bilgilerin için Sevtapcım...
ALLAH Yaşar Kemalinin bahtını güzel yapsın, hayırlı evlat olsun sana inşALLAH.... opuyorumnanaktan

Anladım...
erkek infertiletiisnde tüp bebek tutunma şansının daha yüksek oldugunu düşünüyorum ben...
Tabi ki önce zamanı gelmesi gerekiyor o ayrı...
Sonucta yumurta sayısı kadr sperm yeterli ve transferden sonrası anne rahimiyle ilgli...
Ama tabi sperminde kalites önemli...
Ufff düşündükçe cıkamıyorum içimden.. en iyisi tedaviye başlayıp gerisini ALLAH a bırakmak...

Sevtappp...
Bloğunda Can Yüzelin bi şiirini paylaşmışsın...
bir anlamı var mı yaşantınla ilgili...
Oğluşun seninle değilmi?

bak bi tavsiye sana bende tecrübe koşuyor burda kaydirigubbakcemile3
tedavi için ilk adımları at hiç düşünme aklına takma sende eşinde
normal yaşantınıza dönün tedaviniz boyuncada stres yaparsan yumurtalar gelişmiyor kaliteside düşük oluyor sonra aklına takmayacaksın Allah izin verdiyse zaten olucak hep bunu düşün bol bol dua et ben transfer masasında bile dua etmiştim
yumurta toplanırken bile dua ederk narkoz yemiştim dua ederken uyuyup kalmışım yani :)
Allah isterse senin olucak bebek yiyecek ekmeği varsa zaten gelicek bu dünyaya bunları düşün hep

can yücelin şiirine gelince canım
ben o yazıyı çok sevdiğim için koydum bloga yoksa yaşamımla bi alakası yok canım
oğluşum kocaman teyzesi 9 temmuzda 1 yaşına basıcak benimle çok şükür
Allah seneye senide hamile yapsın inşallah bu zamanlarda ve tüm isteyenleri tabikide
daha yeni başlıyorsun mücadeleye sen sakın pes etme çok zorlukların olucak belki ama yılmamaı umarım

bak bi tavsiye sana bende tecrübe koşuyor burda kaydirigubbakcemile3
tedavi için ilk adımları at hiç düşünme aklına takma sende eşinde
normal yaşantınıza dönün tedaviniz boyuncada stres yaparsan yumurtalar gelişmiyor kaliteside düşük oluyor sonra aklına takmayacaksın Allah izin verdiyse zaten olucak hep bunu düşün bol bol dua et ben transfer masasında bile dua etmiştim
yumurta toplanırken bile dua ederk narkoz yemiştim dua ederken uyuyup kalmışım yani :)
Allah isterse senin olucak bebek yiyecek ekmeği varsa zaten gelicek bu dünyaya bunları düşün hep

buyrunnnnnnnnn

Rahatım zaten ben, inanılmaz bi rahatlık var, şu Şark işi cıkmasa bu kadar hızlandırmazdım belki de...Sanki ilk denemem de tutunacak gibi hissediyorum...ama forumdan ögrendim ki ilk kez deneynlerde bu rahatlık ve umut hep oluyormuş...
Hayırlısı artık. Bilidğimiz gibi rızkı hazırsa 1 yıl sonrasına geleek, dğeilse daha fazla dua, daha fazla umut, daha fazla caba isteyecek....

ben o yazıyı çok sevdiğim için koydum bloga yoksa yaşamımla bi alakası yok canım
Allah seneye senide hamile yapsın inşallah bu zamanlarda ve tüm isteyenleri tabikide
daha yeni başlıyorsun mücadeleye sen sakın pes etme çok zorlukların olucak belki ama yılmamaı umarım

anladım sevtap...
aman öyle olsun...
ALLAh ayrımasın kimseleri yavrusundan... bilmiyorumkismile
Ben şu masamın işleirnibi toparlayayım çıkış vakti geliyor...
Yoksa uzuyor işler 6 ya 7 ye...
cok sağol verdiğin bilgiler için...
Görüşürüz yine umarım...
Hoşcakal Sevtap.... opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

kızlar merhabalar dilerim herkez iyidir.....iyi haftalar hepinize.......geçmişi okuyamadım bizim iş yerinde inşaat var odamdan oldum bakalım inş hafta içinde biterde yerleşirim tam olarak....bu arada fadiğim yeni tarihim 20 temmuz canım benimkiler tam zamanında geldiler,inş dilemimin buhar banyosunu denicem kısmet olursa inş bende sevinen taraftan olurum sonunda o kadar çok istiyorum ki anlatamam.bu arada kızlar evimin karşı apartmanda bebek var her sesini duydugumda ağlamaya başladım eşime belli etmemeye çalışıyroum ama sanırım ben de artık son noktalardayım dayanamıyorum inş diyorum her seferinde ağlayarak rabbim bizlerede yaşatır bu duyguları yemek yapıyorum şimdi olsaydı ayak ucumda dolannırdı diyorum yada ağlar yanından ayrılmama izin vermezdi falan işte az çok hepinizin hayal ettiği şeyler,inşşşşşşşşşşşş rabbim en kısa zamanda bizlerde yaşarız bu duyguları ve bu arada 4 gün yoktum pazar dahil hepinizi çok özledim yetercim,dilemcim,yabangülüm,monarosam,tulinim casperim belginim fadiğim ve adını şuan hatırlamadım dostlar hepinizi çok özledim

canımsın bizde seni özledik.üzülme bir gün bebiş gelecek işallah.hep kendimi örnek veriyorum ama 7 yıl sonra kendiliğinden geldi.o kadar tedavi gördüm hatta en son doktor tüp bebek yaptır dedi.eve ağlayarak gelmiştim çok şükür rabbim nasip etti.sabır ve tevekkül ettim rabbimde karşılığını gönderdi.olmaz diye bişey yok ben utanıyorum kendimden şimdi rabbim ol dedimi oluyormuş.

buyrunnnnnnnnn

Rahatım zaten ben, inanılmaz bi rahatlık var, şu Şark işi cıkmasa bu kadar hızlandırmazdım belki de...Sanki ilk denemem de tutunacak gibi hissediyorum...ama forumdan ögrendim ki ilk kez deneynlerde bu rahatlık ve umut hep oluyormuş...
Hayırlısı artık. Bilidğimiz gibi rızkı hazırsa 1 yıl sonrasına geleek, dğeilse daha fazla dua, daha fazla umut, daha fazla caba isteyecek....

canım önemli olan ümidini kaybetmemek,vakti zamanı gelmedimi olmuyor.rabbim bekletmesin fazla işallah.

İyiyim Belgincim Sağol...
Bİliyor musun bilmem ama Eşim Polis benim...
Mardine tayini cıktı, bizde istiyoruz ki Tüp bebk tedavisini burda olayım da ALLAH hamile kalmamı isterse eger Hamile olarak gideyimŞArka Dİyroum...
Durdurmaya calışıyor dilekçe verdi amirleriyle görüştü falan,, olumlu gibi sanki kalacagız inşALLAH biraz daha en fazla 1 yıl kalabilirz tabi...
Bende hızlandırdım tüp bebek araştırmalarımı.
Sabah akşa internettyim,
İyi bir hastane bulup yıllık izin dönüşü başlamayı düşünüyorum ilk tüp bebek denememe...
Eşim bugun gitti hastaneye 3 aydır hap ve kür kullanıyor ( sperm sayısı 1 milyon civarı, morfolojiyi hiç bilmiyoruz ölçülemiyor ) ama coksıra varmış bekleymememiş gelmiş :KK43:(
,Sabır yok ki kocamda benim, cok üzdü beni yine :KK43:((
Neyse Belgincim cok uzattım lafı,
Sonucta bi kaç gündür sürekli buralardayım, ama kimsecikler yok :KK43:((
canım öncelikle allahım eşini ve seni kötlüklerden korusun bu aralar vatanımızın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor allahım kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah bu görevi sağlıklı bir şekilde atlatıp daha güzel bir yere taininiz çıkar..bebek konusundada allahım en iyi merkez neresiyse seni oraya yönlendirsin sonundada bebeğine kavuşursun ben olsam bende çok kızardım biz olsak bekleriz neyse canım hakkınızda hayırlısı..
kızlar merhabalar dilerim herkez iyidir.....iyi haftalar hepinize.......geçmişi okuyamadım bizim iş yerinde inşaat var odamdan oldum bakalım inş hafta içinde biterde yerleşirim tam olarak....bu arada fadiğim yeni tarihim 20 temmuz canım benimkiler tam zamanında geldiler,inş dilemimin buhar banyosunu denicem kısmet olursa inş bende sevinen taraftan olurum sonunda o kadar çok istiyorum ki anlatamam.bu arada kızlar evimin karşı apartmanda bebek var her sesini duydugumda ağlamaya başladım eşime belli etmemeye çalışıyroum ama sanırım ben de artık son noktalardayım dayanamıyorum inş diyorum her seferinde ağlayarak rabbim bizlerede yaşatır bu duyguları yemek yapıyorum şimdi olsaydı ayak ucumda dolannırdı diyorum yada ağlar yanından ayrılmama izin vermezdi falan işte az çok hepinizin hayal ettiği şeyler,inşşşşşşşşşşşş rabbim en kısa zamanda bizlerde yaşarız bu duyguları ve bu arada 4 gün yoktum pazar dahil hepinizi çok özledim yetercim,dilemcim,yabangülüm,monarosam,tulinim casperim belginim fadiğim ve adını şuan hatırlamadım dostlar hepinizi çok özledim

canım bizde seni çoook özledik aynı duyguları bende yaşıyorum canım allahım hepimize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

canım allahım uzun mutlu ömürler nasip etsin oğluşuna ve sizlere...darısı da bizlere inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

X