Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar zemuszemus. Regaip kandiliniz mübarek olsun. zemuszemus
Dün tekrar kan tahlili yaptırdım 72 olan değerim 2 ye katlamamış. 114 olmuş. bilmiyorumkismileDoktor cuma günkü değere göre hareket edecek. Dış gebelikten şüpheleniyorlar. Bu mübrark kandil günü bana dua edin canlarımm.

günaydın.seninde kandilin mübarek olsun..hakkında hayırlısı olsun inş. Rabbim yardımcın olsun

hayırlı günler kızlar
regaib kandilimiz mübarek olsun inş.
bol bol dua edelim dualara cevap verilen bir gecedeyiz
ne istiyorsak Rabbimizden isteyelim
şüphesiz o vakti geldiğinde dualarımızın hepsine cevap verecek olandır.
size bu ayda okunacak bir dua yazayım;

Allahümme barik lena fi recebe ve şaban ve belliğna ramazan (peygamber efendimizin(s.a.v.) receb ayında yaptığı dua)
sübhanallahi vebi hamdihi sübhanallahil azimi estağfirullah bu da tesbih
subhanel Hayyul Kayyum bu da receb ayının ilk on günü çekilen tesbih
bu günlerde bunları yapalım ve bol bol dua edip Rabbimizden isteyelim..
dualarımızın kabul olması dileğiyle
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlarrrrrr hayırlı handiller herkeze rabbim açılan ellerinizi boş çevirmesin inş....niyetliyim ben bu gün sabah kur'anı'mıda okudum rabbim kabul eylesin inş hepinize dua ediceğim.rabbim bu günün hayrına hepimizin mucizelerini en kısa zamanda gönderir inş

günaydın.. amin inş. dualarımız kabul olur hayırlı kandiller.
.Allah kabul etsin..

günaydın kızlar
kandiliniz mübarek olsun rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin
ecemnur arkadaşım dualarımız seninle

günaydın..hayırlı kandiller..inş. dualarımız kabul olur

günaydin kizlar,kandiliniz mübarek,dualariniz kabul olsun

günaydın. seninde kandilin mübarek olsun

Kandiliniz mübarek olsun kızlar..
Allah hepimizin gönlüne göre versin..

ecemnur inş değerin artar canım..
sağlıklı bir gebeliktir..

seninde kandilin mübarek olsun.
amin inş. gönüllerimizdeki dualarımız kabul olur.

arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim eşimde morfoloji bozukluluğu var 2 düşük ve 1 kimyasal gebelik geçiridim benim gibi olupta sonradan bebeğini kucağına alan varmı doktorlar eşinden dolayı bebeğin gelişmeyip ölüyor dedi çok kafam karışık hep böylemi olacak ne olur yardım edin tüpbebek bende mi yaptırsam

hayirli kandiller kizlar
Allah dualarimizi kabul etsin insallah
butun istiyenlere iclerindede bizlere hayirli saglikli evlatlar nasib etsin
hamile arkadaslar saglikla yavrularini kucaklasin
evimizden huzur,mutluluk,saglik eksik olmasin agzimizin tadi hic bozulmasin
bir de Allah sevdiklerimizi basimizdan ayirmasin saglikla insallah

ecemnur canim insallah saglikli bir gebeliktir bir dahaki tahlilin guzel cikar arkadasim

Günaydın kızlar zemuszemus. Regaip kandiliniz mübarek olsun. zemuszemus
Dün tekrar kan tahlili yaptırdım 72 olan değerim 2 ye katlamamış. 114 olmuş. bilmiyorumkismileDoktor cuma günkü değere göre hareket edecek. Dış gebelikten şüpheleniyorlar. Bu mübrark kandil günü bana dua edin canlarımm.

günaydın kızlarrrrrr hayırlı handiller herkeze rabbim açılan ellerinizi boş çevirmesin inş....niyetliyim ben bu gün sabah kur'anı'mıda okudum rabbim kabul eylesin inş hepinize dua ediceğim.rabbim bu günün hayrına hepimizin mucizelerini en kısa zamanda gönderir inş

günaydin kizlar,kandiliniz mübarek,dualariniz kabul olsun

Kandiliniz mübarek olsun kızlar..
Allah hepimizin gönlüne göre versin..

ecemnur inş değerin artar canım..
sağlıklı bir gebeliktir..

hayırlı günler kızlar
regaib kandilimiz mübarek olsun inş.
bol bol dua edelim dualara cevap verilen bir gecedeyiz
ne istiyorsak Rabbimizden isteyelim
şüphesiz o vakti geldiğinde dualarımızın hepsine cevap verecek olandır.
size bu ayda okunacak bir dua yazayım;

Allahümme barik lena fi recebe ve şaban ve belliğna ramazan (peygamber efendimizin(s.a.v.) receb ayında yaptığı dua)
sübhanallahi vebi hamdihi sübhanallahil azimi estağfirullah bu da tesbih
subhanel Hayyul Kayyum bu da receb ayının ilk on günü çekilen tesbih
bu günlerde bunları yapalım ve bol bol dua edip Rabbimizden isteyelim..
dualarımızın kabul olması dileğiyle
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayirli kandiller kizlar
Allah dualarimizi kabul etsin insallah
bir de Allah sevdiklerimizi basimizdan ayirmasin saglikla insallah

ecemnur canim insallah saglikli bir gebeliktir bir dahaki tahlilin guzel cikar arkadasim

slm kizlar
hayirli kandiller herkese allahim dualarimizi kabul etsin

Nervosky, arkadaşım lütfen beni de ekleyin bu bölüme. Ben bu sorunla yeni karşılaşan birisi olarak sizlerin desteğine ihtiyacım var. Benimle de bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Benim de eşimde bu problemler çıktı. Sizlerden gelen yorumlara bir göz attım. Bazı yorumlar çok umut verici, bazıları ise çok yıkıcı. Umudum var, çünkü eşimde en azından şimdilik 4.400.000 sperm var, bir ilaç da kullanıyoruz; ancak hareketlilik de ileri hızlı hiç yok, orta hızlı da çok az. Her şey bizim için çok yeni yani. Diğer tüm arkadaşlara da sesleniyorum. Bu konuda bilgisi olan tüm arkadaşlardan yorumları bekliyorum, lütfen bana yardım edinnn...mafoldumben

Yarın kandil, herkesi hepimiz için dua etmeye davet ediyorum. Sadece kendimiz değil, unutmayın hepimiz için...

amn canlarım allahım hepimişzin bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin kandiliniz mübarek olsun canlarım..

canlarım bugün bu mübarek günde türbeye gidip hepimiz için dua ettim allahım bizlere hayırlı evlatlar nasip et dedim inşallah dualarım kabul olur amin....

kızlar merhabalar herkese..ben dun cokkotu bır gece gecırdım.anı sancıyla acıle gıttık.rontgen tahlıl derken meger gaz sancısıymıs.afedersınız lagman yaptım bıraz rahatım.ama sancılar devam edıyor.acaba bu asılama ıgnelerı boyle sıddetlı sancı yapabılırmı.yarın kontrolum var ama sızede sorayım dedım..cok kotuydu ya.tas dusuruyorum fılan sandım.ılk defa boyle bır sancı yasadım.sızın basınızada boyle bırsey geldımı kızlar...
bu arada kandılınız mubarek olsun..duaların kabul oldugu..sevapların selale gıbı sırılsırıl aktıgı..gunahlarında cokca sılındıgı bır gun bugun.rabbım ıstıfade edenlerden eylesın ınsaallah..

Teşekkürler belgincim, senin ve de tüm arkadaşlarımın kandilin mübarek olsun, Allah bizlerin de yüzünü güldürsün İnşallah!

hoşgeldin greends;reama.s. tamam senide ekleriz listeye...
bizlere takıldıkça hem birşeyler öğrenirsin hemde sıkıntın biraz azalır...
hepimiz ilk öğrendiğimizde çok zorlandık ama alıştık artık....
rabbim beterinden korusun şükürki hiç çaresiz değiliz...

geçmiş olsun canım...rabbim bir daha göstermesin...

Sağol Fadikçim, bu aralar bana çok destek oluyorsun ve gerçekten de desteğinize ihtiyacım var. Çiçek için de çok teşekkür ederim. a.s.Bu aralar kasıklarım çok ağrıdı tam da yumurtlama dönemi her ay böyle oluyor, üşütüyor muyum acaba, çok üşütecek bişeyler de yapmıyorum, ne dersin? Değişik öerilerini,tavsiyelerini ve yapmam gerekenler hakkında bilgileri senden bekliyorum,öpüyorum.

slm canim arkadaslarim, kandiliniz mubarek olsun, allahim hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin

hayırlı kandiller
rabbim bu mübarek kandil gecesinin ve gününün hürmetine dualrımızı kabul etsin
inşş
en çok isteneni göndersin
beklenen yoları kısaltsın inşşş
sağlık huzur versin
hepimize anne olmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşş
anne olanlara sağlıcaka çocuklarını büyütmeyi nasip etsin
yanan yüreklerimize su serpisin rabbim
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

slm canim arkadaslarim, kandiliniz mubarek olsun, allahim hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin

Teşekkürler belgincim, senin ve de tüm arkadaşlarımın kandilin mübarek olsun, Allah bizlerin de yüzünü güldürsün İnşallah!

kızlar merhabalar herkese..ben dun cokkotu bır gece gecırdım.anı sancıyla acıle gıttık.rontgen tahlıl derken meger gaz sancısıymıs.afedersınız lagman yaptım bıraz rahatım.ama sancılar devam edıyor.acaba bu asılama ıgnelerı boyle sıddetlı sancı yapabılırmı.yarın kontrolum var ama sızede sorayım dedım..cok kotuydu ya.tas dusuruyorum fılan sandım.ılk defa boyle bır sancı yasadım.sızın basınızada boyle bırsey geldımı kızlar...
bu arada kandılınız mubarek olsun..duaların kabul oldugu..sevapların selale gıbı sırılsırıl aktıgı..gunahlarında cokca sılındıgı bır gun bugun.rabbım ıstıfade edenlerden eylesın ınsaallah..

canlarım bugün bu mübarek günde türbeye gidip hepimiz için dua ettim allahım bizlere hayırlı evlatlar nasip et dedim inşallah dualarım kabul olur amin....

HAYIRLI KANDİLER ,,KIZLAR
AMİNNNNNNNNN:Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq:
RABBİM SONSUZ HAZİNESİNDEN BİZLERİDE GÜLDÜRSÜN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq:

FATMAZEFRA
CANIM GEÇMİŞ OLSUN:teselli:

amn canlarım allahım hepimişzin bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin kandiliniz mübarek olsun canlarım..

slm kizlar
hayirli kandiller herkese allahim dualarimizi kabul etsin

hayirli kandiller kizlar
allah dualarimizi kabul etsin insallah
bir de allah sevdiklerimizi basimizdan ayirmasin saglikla insallah

amin amin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kandilde yapılan tüm dualrı rabbim kabul etsin

X