Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yetercim evet iyi olacaksın ama cok acıtacak içini suan benim içimin acıdığı gibi hep kafamda tek soru neden neden neden cok zoruma gidiyo içim cok acıyo nası atlatacağım ben bunu bilemiyorum canım yanıyo biliyorum hayatta daha acı şeylerde var ama buda zormuşş geç bulup cabuk kaybetmek neden yaaa nedennnn soruyorum ama korkuyorum asilik yapmak istemiyorum ama kızlar içim çokk acıyoo

melonycim yapma boyle, biliyorum elde degil ama gercekten kendine zarar verirsin, ben oyle oldum, hep kaseti geriye sardim hareketlerimi tek tek dusundum nedenini bulmaya calistim eve kapandim herkesten uzaklastim, muhabbet kusu gibi olan ben sustum kimseyle konusmaz hale gelmistim evde sokakta magzada heryerde aklimdan cikmayan bebegime aglaadim ve sonunda kendimi psikologta buldum....
allahim insallah biran once gonderir bebeginide azicik yuregin sogur, cok zor allah yardimcin olsun

biiyorum dilemcim bende saten antidepresan kullanıyorum dilem cok zoruma gidiyor düşündükçe elime geldiği gelio aklıma canım acıyo hala gebelik hormonu kanmıda dolaşıyo ama hamile değilim 2 gun öncesine kadar butun kokuları alıyorum midem bulanıyor yorgunluk herşeyi yaşıyosun ama bebek yokk rabbım sabır versin diycek bişeyim yok canımm

neler yaşadığını içinin nasıl yandığını biliyorum canım...seni çokta iyi anlıyorum ama elden birşey gelmiyor...
birşey diyemeyiz canım hele isyan hiç edemeyiz...herşeyin bir sebebi var...herkesin farklı kederi var...
rabbim beterinden korusun...
kısa zamnda toparlanırsın inşallah...

kaynananın yerinde olmak istemem canımkaydirigubbakcemile3
onlar içinde hayırlısı olsun....hayırlı sağlıklı bir evlat olur inş...

kızlar inş iyi olacağım atlatacağım (bakada çarem yok )bakalım
kaderde daha neler var yaşayıp göreceğiz
rabbim bu günlarimizi aratmasın
inşşş
hoşgeldin canıma.s.
özledik seniopuyorumnanaktan
rabbim sabır versin...kısa zamnda toparlanırsın inşallah...
yeterin ne yapalım elimizden birşey gelmiyor...vkti gelmediği müddetçe ne yapsak ne kadar istesek boşa...
rabbim hepimiizn hakkında hayırlısını versin...

tülinim öğle her saat sıcaklık ölçülmez canım...
hergün belirli bir saatte ve yataktan kalkmadan olacak...
yoksa gün içinde insanın ateşi çok değişken oluyor...
bitanem hakkında hayırlısı olsun...
eğer bebek yoksada inş kist yokturdur...

aslında olmamış olduğu daha kesin bir tahmin her zaman ama umut ediyor insan gecikince..
hala gelmedi de sinir şey..
yarında gelmezse cuma günü kan testine giderim artık..
hayırlısı ne diyelim..
Allah şimdi sana bağışlasın bebeğini sağ salimde gelsin inş..

canım çok haklısın hissettiklerinde ama sorgulamaktan vazgeç..
takdir-i ilahi..
hepimiz yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz..
kendine ediyorsun okullar da tatile girmeden unutmaya çalış oyala kendini..
Allah hayırlısını nasip etsin..
tez zamanda sağlıkla gelsin mucizen inş..

biliyorum fadiğim sadece sabah kalkmadan ölçüyordum zaten de..
2 gündür sapıttım aklıma geldikçe bakıyorum manyak gibi

harzem darısı senin başına canım..
mucizeler sonsuz sana da biri denk gelsin inş.. opuyorumnanaktan

evet fadikçim bişe gelmiyor zoruma gitsede alışmak zorundayım napalım rabbim ne zaman kısmet ettiyse ozaman belkide hiç bir zaman anne olamayacağım bunuda unutmamalıyım rabbim böle bişeyi yaşatmasın hiçbirimize

yarın regaip kandiliymiş kızlar bol bol dua edelim şimdiden kandiliniz mübarek olsun

evet takdir-i ilahi bende bişe diyemiyorum saten ama aklıma geldikçe içim acıyo ama suan sizle konuştum daha iyiyim bazen böle depreşiyor napalım bununda sabrını göndersin rabbim

tülincim bende hep ölçerim ve adet olacağım gun 36.8 den hemen 36.3 e felan düşer ogun bitmeden olurum ama bu sefer hiç düşmedim hatta 40 bile bulduğum oldu ama bellimii olur olsun sen adet olacakmış gibi düşün gelirse süpriz olur canım benimm

Melonyy :gitme:
Ama üzülme artık, sne elinden geleni yaptın ama o gelmek istemedi demek ki, yiyecek ekmeği yokmuş ki fani dünyada henüz, Rabbim daha kötüsünden korusun... Şimdiden sonraki üüzntün, kederin, karamsarlığın ne bebegini geri getirecek ne de yeniden hamile kalabilmene yardım edecek... Toparlan ve akıl sağlığına dikkat et, o depresan ilaçların etkisi hiç de kolay atılmıyor vücuttan....
Bol dua ile üstesinden geleceksin inşALLAH... a.s.

Tülincim....
sen 100 ü kap, sinema mı istersin- kahvaltı mı akşam yemegimi...
hemde benimle birlikte ha kaydirigubbakcemile3 :içelim:

bide bebk patiği, yteleği falan öğrencelikl yaparım hiç örmedim daha :) annaştık? :CüvCüv:

canım inan o soruları ben de hep sordum.halen daha zaman zaman sormuyor değilim.kader üzerine bu kadar düşünüp kafa yorduğumu hatırlamıyorum.bazen geçti diyorum bazen en ufak şeylerde bile gözlerim doluveriyor hemen.
canım biz elimizden geleni yaptık ama Rabbimin varmış bir bildiği.bizim aklımız ermiyor işte.sadece soruyoruz neden böyle oldu diye.ama bir hayır mutlaka ama mutlaka var.düşünsene Allah neden küçücük bir meleği yanına alıp geride ağlayan kahrolan bir anne bırakmak isterki?sakın isyan etme tatlım.bunların hepsi bizim için bir imtihan.bak bunları yazarken bile ağlıyorum yine..biz hep allahtan sağlıklı hayırlı evlatlar dilemedikmi?demek ki bu beişler ya sağlıksızdı ya da hayırlı değildi.ya da bizim düşünemediğimiz ,erişemediğimiz başka bir sebep vardı.bu sebepleri ,nedenleri,niçinleri fazla düşünmemeye çalış derim canım.içinden çıkamazsın çünkü,düşündükçe de daha beter olursun.kafanı başka şeylere vermeye çalış.Allaha sığın ve ondan yardım dile.Rabbim bizim için bunu uygun gördüyse mükafatını da mutlaka verecektir.bu dünyada olmasa bile ahirette bebişinle sonsuza dek birlikte olacağını düşün ve hayalet.bu dünya neki?asıl önemli olan ve sonsuz olan ahiret..selam ve dua ile canımm..

iyiyim canım dahada iyi olacağım
inşşş

kizlar cok zor biliyorum..ama Allah hepimiz icin en dogru zamani biliyor..bundanda süphe etmiyoruz..
inaniyorum ki en yakin zamanlarda sizelerede bebeklerinizi gönderecek..
hepinize ayri ayri dualar ediyorum..
tüm bu acilar insallah en kisa zamanda dünde kalmis olacak..

papatyacım çok güzel anlatmışsın...düşüncelerine katılıyorum...

ben 3 düşük yaptım ama maşallah hiç bir zamn tam kendimi kaybetmedim...
debresyon ilacı da içmedim ama şu varki o zamnlar bu kadar bebiş yolu beklememiştim...
şimdi daha fazla etkilenaceğimi biliyorum...
bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum...

ben düşüklerimde hep benden daha fazla acı çeken insanları düşündüm...
insanlar nelerini yitiriyorlar...
hele tv de izlediğim bir haberi hiç unutmam gözlerimin önünden hiç gitmez...
hangi debrem olduğunu hatırlamıyorum ama bir baba ve yıkılmış evinin önüne yatırılmış 5 tane evlatsenağlama baş uclarında öğlece oturuyordu...hangi yürek dayanır senağlamabeşini birden...hemde büyütmiş belirli bir yaşa getirmiş...

rabbim her zamn beterinden korusun...
bütün isteyen kardeşlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
unutmayalımki hayatımızda neyin hayırlı olduğunu hiçbir zamn bilemeyiz...

canım üzülme artık yıpratma kendini demekki henüz zamanı gelmedi allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...
iyiyim canım dahada iyi olacağım
inşşş

canım arkadaşım iyi olacaksın bugünlerde geçecek hayırlı zaman ne zamansa sende bende ve bütün isteyen arkadaşlarımız tek tek anne olacagız inşallah:Saruboceq:

evet canım haklısın ya hergün verdiğimiz şehitler allahım kimseye evlat acısı vermesin...bizlerede hayırlı evlatlar nası:Saruboceq etsin...

canlarım hepinize iyi akşamlar yarın umut dolu birgünde görüşürüz...

amin canım derdi veren Allah dermanı da verir..
ki sen mucizeni yaşadın tekrarı da olucak inş..

benimde ateş dediğin gibi olurdu canım..
sabah eşim giderken ölçtüm 36,2 di..
tekrar yattım kalkınca yine ölçtüm 36,8 di..
anlamadım gitti.. hayırlısı artık..
gelmezse cumaya gidicem zaten..

hepsinden isterim
patiği unuttum ama yelek ceket gösteririm

Nervosky, arkadaşım lütfen beni de ekleyin bu bölüme. Ben bu sorunla yeni karşılaşan birisi olarak sizlerin desteğine ihtiyacım var. Benimle de bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Benim de eşimde bu problemler çıktı. Sizlerden gelen yorumlara bir göz attım. Bazı yorumlar çok umut verici, bazıları ise çok yıkıcı. Umudum var, çünkü eşimde en azından şimdilik 4.400.000 sperm var, bir ilaç da kullanıyoruz; ancak hareketlilik de ileri hızlı hiç yok, orta hızlı da çok az. Her şey bizim için çok yeni yani. Diğer tüm arkadaşlara da sesleniyorum. Bu konuda bilgisi olan tüm arkadaşlardan yorumları bekliyorum, lütfen bana yardım edinnn...mafoldumben

Yarın kandil, herkesi hepimiz için dua etmeye davet ediyorum. Sadece kendimiz değil, unutmayın hepimiz için...

greendreams hoşgeldin..
içine girdikçe tanıyıp anlıyacaksın bizleri..
bizler zaten hepimiz için istiyoruz hepimiz için dua ediyoruz..
yeni öğrenince olan şok kolay atlatılamıyor haklısıın..
Ama yalnız değilsiniz alışmaya ve kabullenmeye çalışın böylesi daha kolay atlatmanıza yardımcı olur..
kaç kez test yaptırdınız ve krugere göre mi bakıldı?
ızmirdesin sanırım Ege doğumevi krugere göre inceleme yapıyor..
hakkınızda hayırlısı olsun üzülme..

melony geçmiş olsun kardeşim.seni anlıyorum bende 5. 5aylık bir kaybım olmuştu hiç unutamam zannediyordum hatta o olmayınca hayal bile kuramıyordum ne anlamı var heyecan beklenti yok diyordum ama hepsi yava yavaş yerine geliyor.tabi daha çok ümit ediyorsun olacak tekrar diye.zamanher şeyin ilacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…