Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:Saruboceq:
canım inşlallah transverinde sende kavuşur ve hiç ayrılmazsın bebeğinden..

canım fsh biraz düşük eşin ilaç felan kullanıyomu..

canım nasılsın inşallah hepimizin yüzü güler yakında.

hayırlısı canımopuyorumnanaktan
bende boş verdim:dilcikar:
bune yaa takmaktan kafayı yiyeceğiz...

evet canım bedeğerlere göre artış olmuş...
maşallah sayı baya artmış...sınırda sayılır..
ileri hareketliniz hiç yokmuş şükür oda var artık...
harekettinizde sınırda sayılır...
işte morfoloji biraz düşük ama tülinin dediği gibi % 0 olmadan çok iyi ve bence doğal yolla bile var şansınız...
tabi değerler süper olmadığı için hemen olmaya bilir...
bence biraz deneyin derim...
eğer ilerde yine olmassa o zamn yine test yaparsınız ve duruma göre değerlendirirsiniz...

AY CNM BENI VE KOCISI COK MUTLU ETTINIZ YAAAAAAAAAAAAAAAAA ALLAHIMDA SIZIN YUZUNUZU YULDURSUN

KUCUCUKDE OLSA ARTIS BIZI COK MUTLU ETTI MOTIVE OLDUM COK SUKUR

AY CNM BENI VE KOCISI COK MUTLU ETTINIZ YAAAAAAAAAAAAAAAAA ALLAHIMDA SIZIN YUZUNUZU YULDURSUN

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inş daha da artar canım....
başkaları için bu değerler az gözükebilir ama bizler için baya iyi...
dr a sorsan bu değerlerle olmaz der..
banada demişti:dilcikar:
ama ben 16 milyonla hamile kalmıştım hareketlilikte biraz düşüktü...
sizin birazda morfoloji düşük oda % 4-5 falan olsa baya iyi olur...
ama hayırlısı rabbim beterinden korusun değilmi...

kızlar ben geldim,tulinim hemen koyverme o testlerde hemen çıkmaz hepimiz biliyoruz şeker onun için hala umutyok değil ltf sende umudunu yitirme...
aşkmelegim canım arkadaşım nasılsın görüşemiyoruz,tatlım bizdeki en son değişiklik agustosta başlıcaz rabbimin izniyle inş canım,
belginim sen nasılsın canım ben hep aynı iş temposu yogun gidiyoruz bakalım,
aa1 sen nasılsın mucize annesi :)))
fadikim inş herşey çok güzel olcak senin adına inanıyorum ben tatlım.

teyzeleri avatarımdaki benim uğurböceğim küçük mucizem öyküm

Casperr ALLAH bağışlasın meleğini, meleklere gülmeye başlamış bile...
RABBİM bahtını güzel,tüm hayatını siiznle birlikte sağlıklı ve huzurlu eylesin...
MAŞAALLAH MAŞAALLAHHHH..... :nazar:

selam kızlar..
sabah ateş düşük çıkınca kan için gitmedim..
idrarda negatif çıktı tabi..
bu sıcakta da gidip hastaneyle uğraşmak istemedim..
kan veririm gelir çünkü..
beni geçiyoruz inş fadiğim güzel haber verir..

Tülincim topiğin 100. hamilesi olacaksın sen 97. olmasan da inşALLAH...
Tüp bebek denemen olumlu olacak öyle hissediyorum ben...
aşılamadan ümitli değildin, doğal yoldan da olmadı herhalde, 3.sünde gelecek inşALLAH... Canım arkadaşım...

kızlar ben geldim,tulinim hemen koyverme o testlerde hemen çıkmaz hepimiz biliyoruz şeker onun için hala umutyok değil ltf sende umudunu yitirme...
aşkmelegim canım arkadaşım nasılsın görüşemiyoruz,tatlım bizdeki en son değişiklik agustosta başlıcaz rabbimin izniyle inş canım,

sidelya beni sormayı unutmuşsun ama bebn söyleyyeim...kaydirigubbakcemile3
iiyim ben de , sıcaklarla boğuşuyoruz ...

sağol canımopuyorumnanaktanŞeniz

casperım sağol canım inş..
öykü'müze maşallah çok tatlı fıstık Şeniz
Allah bahtını açık etsin sağlıkla büyüsün inş..
Size bağışlasın canım çok tatlı Allah nazarlardan saklasın.. :nazar: :nazar: :nazar:

maşallah allah analı babalı büyütsün çok tatlı gülüyoŞeniz:nazar:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
oyyyy maşallah çok tatlı allah bağışlasın,analı babalı büyütsün.:Saruboceq:

fadikçim ovulasyon testlerinde şöyle bir durum var biliyormusun bilmiyorum.ovulasyonda salgılanan hormonlarla gebelikte salgılanan hormonlar birbirine benzediği için bu ovulasyon testleri gebe kaldıktan sonra sürekli koyu çizgi çıkıyor.bir arkadaşım böyle öğrenmişti hamileliğini.ilk koyu çıktığında ilişkiye girdiler.1 hafta sonra tekrar yaptığında yeniden çift çizgi çıktı.hatta 1 ayda 2.ye yumurtladığını sandı arkadaş.meğer bebişmiş.
canım innnnnnnnnşallllahhhhhh seninki de öyledir Rabbimden dileğim.inşallah bebişin seninledir.çok da ümitlendirmek istemem ama bebişinin olmaması için bir sebep yok artık,ameliyatını da oldun.sıra bebişe geldi.takip ediyorum seni.ikidir testin çift çizgi çıkıyor.inşallah düşündüğüm gibidir.:Saruboceq:

tülişim inşallah senin de bebeğin seninledir.denk gelmiştir inşallah.bak ateşinn de düşmemiş.hadi hayırlısı canım.bir güzel halaylar çekeriz burda.inşallah hiç gelmez adetin.:Saruboceq:

caspercım öykün çok tatlı maşallah..:nazar:
Allahım nazarlardan saklasın.
bize de böyle baldan tatlı bebişler versin inşallah..
Allahım analı babalı büyütsün.

maşallah maşallah:asigim:ay ne tatlı şey öyleŞeniz
rabbim analı babalı büyütsün canım...

öncelikla güzel dileklerin için çok sağol canımopuyorumnanaktan

evet bende duymuştum bunu açıkcası bende umutlanmıştım ama söylemeye bile korkuyordum...çünkü bende bu ay çok umut var neden böyle anlayamadım...
umut çok olunca hüsran daha acı oluyor bu yüzden kendimi kaptırmak istemiyorum...ama nafile...
canım bende daha önce 2 gün böyle net çizgi görmedim genelde az da olsa açılma olur...
ama bazı kimselerde bir kaç gün de görünebiliyormuş galiba...
ayy birde bugünde test yapacaktım ama unutmuşum...butestin doğru çıkması için idrar zamnını da ayarlamak lazım...
bu saatten sonra biraz zor...
belki yarın yaparım...
hayırlısı artık...
tekrardan çok sağol papatyam benimŞeniz

tülinim bence de yapta bu düşünceden kurtul...insan taka taka bir hal oluyor...
inş pozitif olur...
rabbim yüzünü güldürsün...

günaydın kızlarrrr.....tulinim seninde dediğin gibi süper dogum günü hediyesi olur inş canım inşşşşşşş....fadiğim tatlım inş sendede herşey istediğin gibi gider..................casperim şekercim maşallah ne şirin ya rabbim analı babalı sorunsuz büyütsün inş melegini,inş rabbim bizlereden nasip eder resimler yayınlamak.....yeterim gelmemişsin yoksa erken mi gitti sizinkiler canım yaaa,yada çalışmaya mı başladın her iki durumda sözkonusu olsa bile lütfen bizi sensiz bırakma canım.rabbim inş en kısa zamanda seninde yüzünü güldürür inşşşşşşşşşşşşşşşş

çok güzel bir bebek.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

fadik'ciğim listeye ekleyebilirsin.morfoloji %0.hareketve sayı da azdı sigarayı bıraktı eşim.keçiboynuzu kürü,arginmax içti,ceviz,fındık ,polen yedi.2 aşılama başarırıs.bu 2. mikro denememdi.

günaydın arkadaşlar tülişim hadi bakalım hayırlısı olur inşallah
kocişinede güzel bi süpriz yapmak nasip olsun
güzel haberlerini bekliyorum

fadiğim sendende güzel haberler gelir inşallah
hakkınızda hayırlısı olsun canlarım

amanda man maşallah öykü hanıma
bu ne güzellik bçyle çok şeker canım ya
allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin
şansı bol olsun inşallah

günaydın kızlar,

tuliny inşallah hamilesindir,heyecanla bekliyoruz haberi :emir_bebek:

mono rosa sevindim iyi olmanıza,benimde ilk başta düşük tehlikem vardı,1 hafta evde yattım,çok şükür şimdi iyiyiz,inşallah sizde iyi olacaksınız :Saruboceq:

çok tatlı maşallah,Allah bağışlasın canım:ecrin_bebek:

arkadaşlar bende hamile kalmadan önce meryem suresini okumuştum ve çoğu tanıdığım bu sureyi okuyup hamile kaldı bende aynı şekilde,tam da üç aylara girmişken lütfen okuyun,Allah kabul etsin inşallah :Saruboceq:

inşallah transferinin sonucunda güzel bir haber alırsın,Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

çok tatlı maşaallah
Rabbim size bağışlasın
sağlıklı sıhhatli, mutlu uzun ömürler versin inş.

kızlar herkese hayırlı sabahlar..
oy casperın bebıkı ne tatlıymıs oyle.hayırlı evlat olsun ınsaallah..
tulın ve fadık vallahı bende heyecanlandım bak sımdı.ne guzel olur tez vakıtte o lısteyı doldursak.allahım bu guzel gunlerın hatırına dualarımı dergahında kabul eyle.su aglayan gozlerımızı guldur mevlam..

Oyyy oyyyy amanda aman maşalllllaaaahhh dünyalar güzeli bir bebek allahım nazarlardan saklasın pek güzel pek tatlı oğluma gösteri vereyim fotosunu :KK66:
Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin ve allah torunlarını sevmeyi nasip etsin sevimli hayalet caspercim..:nazar::nazar::nazar:

tunlny hayırlı haberlerle gel inşallah belki bu sefer olmuştur.
caspercim bebişin çok tatlık şansı ve bahtı hep açık olsun
sidelyacım sizde bi ara tedaviye başlıcaktınız ne oldu gülüm aramı verdiniz

Casperr ALLAH bağışlasın meleğini, meleklere gülmeye başlamış bile...
RABBİM bahtını güzel,tüm hayatını siiznle birlikte sağlıklı ve huzurlu eylesin...
MAŞAALLAH MAŞAALLAHHHH..... :nazar:

aşılamadan ümitli değildin, doğal yoldan da olmadı herhalde, 3.sünde gelecek inşALLAH... Canım arkadaşım...

sidelya beni sormayı unutmuşsun ama bebn söyleyyeim...kaydirigubbakcemile3
iiyim ben de , sıcaklarla boğuşuyoruz ...

teyzoşları o güzel dularınız için çok teşekkür ederiz. biz günden güne iyiye gidiyoruz çok şükür öykümüzünde biraz kilo kaybı oldu doğumdan sonra ama toparlıyacaz inşallah sarılığımızıda yeni atlattık. allah hepinizden razı olsun dularınızla hep buraya kadar geldik bizde. benimde dualarım hep sizlerle ve sizlerle olacak allah hiçbirinizin emeğini boşa çıkarmasın rabbim hepinizin yüzünü güldürsün bu yolda.

cnm eskı degerler bunlar artıs olmus sence dogal yoldan bu sekılde hamıle kalırmıyım

kruger degerlendırme

normal: yeterlı hucre gorulmedıgıyınden dolayı kruger analızı yapılmadı

altında degerler yazıyor fakat yanlarında hıc bır deger yok

altında spermıyogram yazıo

hacım(ml) :4
konsantrasyon(mıyon) :4
vıskozıte:++
renk/koku:
hareketlılık(tcm)(mılyon):12
A% :0
B% :75
C% :0
D% 25
Likefaksıyon suresı : 20 dak

bu eskı yukardakı yenı arada cok fark var demı

artış olmuş canım fadik yazmış zaten..
ileri hareket oranı olmuş..
ve sayıda 4 milyondan 19 milyona çıkmış bu da süper gelişme..
toplamda 33 milyon hareketli sperminiz var.. kaydirigubbakcemile5

hayırlısı canımopuyorumnanaktan
bende boş verdim:dilcikar:
bune yaa takmaktan kafayı yiyeceğiz...

ay evet fadiğim bi ruh halinden çıkıp diğerine geçiş yapıyorum..
bir iyi bir kötü ne saçma bişey..
gelse de bilsem 2. günü gitcem yine kist oldu mu olmadı mı baksınlar..
yasayla ilgili bir açıklama da yok daha sinir oluyorum..
bu ay görülecekti dava diye hatırlıyorum..
düzenleme yapılsında bende başlıyacam ikinciye..
ateş yine yüksek duş aldım hem..
sabah 36,2 çıkmıştı :KK1:
oynatmaya az kaldı doktor getirin bana :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yok sidelyam koyvermedim çok iyiyim de..
belirsizlik sinir bozucu..
gecikmeden gelse olmaz sanki..
ilaçları kullanınca oldu bir kaç aydır oluyor..
ama insan umutlanıyor yine de..
bacaklarıma bakıyorum aaa damarlar belli oluyor yeşil yeşil diyorum :roflol: :roflol: :roflol:
belirti okuyup duruyodum dünden beri bıraktım salla gitsin :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

canım sağol..
hepimizin sırası çok geçmeden gelsin artık yeter..
100. olursam ne hediye vercen :KK1: :KK1:

tulinycim hayırlısı olsun demekten başka bir şey diyemiyorum,ben hamile kaldığım anda hamile olduğumu hiç hissetmemiştim,sadece 1 gün geçmişti ki test yapıp yapmamakta kararsızdım üzüleceğim için yapmayayım dedim çünkü eşimde lökosit çok fazlaydı ve ürolog bu yüzden hamile kalmamın zor olacağını söylemişti ki tüp bebekde bile bu kadar lökosit olduğunda tedaviye başlamıyorlarmış hamile değilimdir diyerek evdeki dandik testlerden birini yapmıştım hatta başında bile beklemedim o kadar emindim ki olmadığıma dişlerimi fırçalamak için tekrar banyoya gelince gördüm silik çizgiyi şok oldum ama mucize oldu o ay hamile kaldım kesinlikle bir mucize bizim için o yüzden neyin ne zaman olacağı belli olmaz,Allah herşeyin hayırlısını versin,birde ben bu hamileliğimde anormal derecede üşüdüm ateşim falan olmadı resmen 1 hafta dondum diyebilirim şimdi ateş tavan yaptı o ayrı ama her belirtiye takılma bazen yanıltabiliyor.

sağol belgincimopuyorumnanaktan
çalışma falan biti canımkaydirigubbakcemile3
yumoşlarda gitti oh bundan sonra iş keyfe kaldı:jeyyar:
ama bu sıcakta hiç çekilmiyor:bbo:
boş ver biraz rahat rahat duralımzemuszemus
vallah hiç sorma canım sıcaktada çekilmiyokaydirigubbakcemile3 biraz mola o zaman..
canım bende aynı vallahi napalım tedavi zamanını bekliyorum

AY CNM BENI VE KOCISI COK MUTLU ETTINIZ YAAAAAAAAAAAAAAAAA ALLAHIMDA SIZIN YUZUNUZU YULDURSUN :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

teyzoşları o güzel dularınız için çok teşekkür ederiz. biz günden güne iyiye gidiyoruz çok şükür öykümüzünde biraz kilo kaybı oldu doğumdan sonra ama toparlıyacaz inşallah sarılığımızıda yeni atlattık. allah hepinizden razı olsun dularınızla hep buraya kadar geldik bizde. benimde dualarım hep sizlerle ve sizlerle olacak allah hiçbirinizin emeğini boşa çıkarmasın rabbim hepinizin yüzünü güldürsün bu yolda.

amin canım sanada bebeğinle uzun mutlu bir ömür diliyorum:Saruboceq:

slm kızlarrrrr........

caspercim maaşallah sübhanallah kızına allahım korusun çok tatlı inşallah bütün hayatıda tatlı geçer......

kızlar az önce güzellik uykumdan eşim beni kaldırdı hemde şok haberle yabancı eltim hamileymiş bugün öğrenmişler yarında burada olacaklar benden dr randevusu almamı istediler ultrasonda görmek kesinleştirmek için bizden başka bilen yok kaynanamgile süpriz olacak birde kapak olcak sevgili kaynanatör yabancı eltimide hiç istemiyodu biran önce ayrılsınlar türk kızlarıyla evlensinler deyip kızlara göz gezdiriyodu içine inme inecek eşim bana deyince acayip bir kahkaha attım biranda kaynanamın surat ifadesi geldi gözümün önüne nasıl keyiflendim anlatamam karının bütün planları suya düştü .........

aslında bende şok oldum geçen sene evlendiler 2 3 yıl çocuk istemiyolardı hatta şimdi dubaide tatil yapıyolardı yarından sonrada biraz burda kalıp gideceklerdi....ne zaman çocuk desek yok biz çalışıyoruz burda çocuk baktırması mesele en az 3 yıl dolsun dediler ama bebiş süpriz yaptı bilirsiniz yabancılar gezmeyi tozmayı sever ayağına dolaşık istemez bakalım ne olacak çok ama çok sevindim hiç değilse onlar tedavisiz çocuk sahibi olacaklar uğraşmayacaklar.....darısı bütün isteyenlere

günaydın kızlarrrr.....tulinim seninde dediğin gibi süper dogum günü hediyesi olur inş canım inşşşşşşş....fadiğim tatlım inş sendede herşey istediğin gibi gider..................casperim şekercim maşallah ne şirin ya rabbim analı babalı sorunsuz büyütsün inş melegini,inş rabbim bizlereden nasip eder resimler yayınlamak.....yeterim gelmemişsin yoksa erken mi gitti sizinkiler canım yaaa,yada çalışmaya mı başladın her iki durumda sözkonusu olsa bile lütfen bizi sensiz bırakma canım.rabbim inş en kısa zamanda seninde yüzünü güldürür inşşşşşşşşşşşşşşşş

canım buralardayım kız kardeşimin evini böcekler basmış oda ilaçşirketini araypıp ilaçlatı evini bende kaldılar 3 gün küçük oğlu var onunla ilğilenmekten gelemdim buraya
yanımda olmaları banada iyi geldi negatif sonuç aldığımı düşünmeye pek vaktim olmadı

kızlar gunaydın fadiğim sanada günaydı

geceyi umarım boş geçirmedin :kedi: Bende okuldayım dersler boş geçio sizleri merak edip girdim

mona rosa canım korkma ve sakın kötüyü düşünüp çağırma hakkında hayırlısını versin rabbim sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah merak etme sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyor

yetercim bencede çalış derim biliyosun bende tedaviden sonra başladım okula ve çok yardımcı oldu atlamama ama 2. Düşüğüm daha çok etkiledi beni onuda okulda unutuyorum evde tek kaldım mı panik atak oluyorum nefesim daralıyor rabbim bizi bu zor günlerimizde yanlız bıraklamasın aklımıza inancımıza sahip cıksın

canım iş bakıyorumda bizim burası küçük yer kolay olmayacak iş bulmak
evet rabbim kaylık vesin
nedendir bilmiyorum ama bu sefer bana çok koydu
farkında olmadan çpok umutlanmışım
inşş geçecek
inşş

kıslarrrrr ben geldimmm

maalesef bebeklerimin cinsiyetlerini öğrenemedim sıkışmışlar yaramazlar
vee artık ben evdeyimmmm izne ayrıldım biraz erken oldu ama artık gidemiyordum

hamile arkadasları tebrik ediyorummm darısı tüm arkadaslara

yeterimmm canımmm olmamış ama elden ne gelirki seni o kadar iyi anlıyorumki kaç kere negatifi aldım bende o anki duygu anlatılamaz bir acı ama sende birgun anne olucaksın canımmm ben buna o kadar eminimki sabırr baska çaremiz yok

hayırlı günler canlar,gününüz aydın gönlünüz şen olsun
yeterim umarım gönlüne göre bi iş bulursun canım çalışmak kafanı dağıtmanı kolaylaştırır iyi düşünmüşsün
ecemnur tebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsin

günaydın yetercim. Inşallah istediğin gibi iş bulabilirsin cnm benim. Tek maddi deil manevi olarak da iyi olur senin için yeni arkadaşlar farklı bir ortam iyi gelir. Kaydirigubbakcemile5

yetercim çok yi düşünmüşsün hem kafanı dağıtırsın
hemde dediğin gibi maddi yöndende faydalı olur
2 kez tüp bebek denedim hemde özel hastanede
ne kadar zorladığını iyi bilirim

kızlar inş iyi olacağım atlatacağım (bakada çarem yok )bakalım
kaderde daha neler var yaşayıp göreceğiz
rabbim bu günlarimizi aratmasın
inşşş

X