Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:Saruboceq:

AY CNM BENI VE KOCISI COK MUTLU ETTINIZ YAAAAAAAAAAAAAAAAA ALLAHIMDA SIZIN YUZUNUZU YULDURSUN

KUCUCUKDE OLSA ARTIS BIZI COK MUTLU ETTI MOTIVE OLDUM COK SUKUR

AY CNM BENI VE KOCISI COK MUTLU ETTINIZ YAAAAAAAAAAAAAAAAA ALLAHIMDA SIZIN YUZUNUZU YULDURSUN

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inş daha da artar canım....
başkaları için bu değerler az gözükebilir ama bizler için baya iyi...
dr a sorsan bu değerlerle olmaz der..
banada demişti:dilcikar:
ama ben 16 milyonla hamile kalmıştım hareketlilikte biraz düşüktü...
sizin birazda morfoloji düşük oda % 4-5 falan olsa baya iyi olur...
ama hayırlısı rabbim beterinden korusun değilmi...

kızlar ben geldim,tulinim hemen koyverme o testlerde hemen çıkmaz hepimiz biliyoruz şeker onun için hala umutyok değil ltf sende umudunu yitirme...
aşkmelegim canım arkadaşım nasılsın görüşemiyoruz,tatlım bizdeki en son değişiklik agustosta başlıcaz rabbimin izniyle inş canım,
belginim sen nasılsın canım ben hep aynı iş temposu yogun gidiyoruz bakalım,
aa1 sen nasılsın mucize annesi :)))
fadikim inş herşey çok güzel olcak senin adına inanıyorum ben tatlım.

teyzeleri avatarımdaki benim uğurböceğim küçük mucizem öyküm

Casperr ALLAH bağışlasın meleğini, meleklere gülmeye başlamış bile...
RABBİM bahtını güzel,tüm hayatını siiznle birlikte sağlıklı ve huzurlu eylesin...
MAŞAALLAH MAŞAALLAHHHH.....

Tülincim topiğin 100. hamilesi olacaksın sen 97. olmasan da inşALLAH...
Tüp bebek denemen olumlu olacak öyle hissediyorum ben...
aşılamadan ümitli değildin, doğal yoldan da olmadı herhalde, 3.sünde gelecek inşALLAH... Canım arkadaşım...

sidelya beni sormayı unutmuşsun ama bebn söyleyyeim...kaydirigubbakcemile3
iiyim ben de , sıcaklarla boğuşuyoruz ...

sağol canımopuyorumnanaktanŞeniz

maşallah allah analı babalı büyütsün çok tatlı gülüyoŞeniz

oyyyy maşallah çok tatlı allah bağışlasın,analı babalı büyütsün.:Saruboceq:

çok tatlı maşaallah
Rabbim size bağışlasın
sağlıklı sıhhatli, mutlu uzun ömürler versin inş.

teyzoşları o güzel dularınız için çok teşekkür ederiz. biz günden güne iyiye gidiyoruz çok şükür öykümüzünde biraz kilo kaybı oldu doğumdan sonra ama toparlıyacaz inşallah sarılığımızıda yeni atlattık. allah hepinizden razı olsun dularınızla hep buraya kadar geldik bizde. benimde dualarım hep sizlerle ve sizlerle olacak allah hiçbirinizin emeğini boşa çıkarmasın rabbim hepinizin yüzünü güldürsün bu yolda.

artış olmuş canım fadik yazmış zaten..
ileri hareket oranı olmuş..
ve sayıda 4 milyondan 19 milyona çıkmış bu da süper gelişme..
toplamda 33 milyon hareketli sperminiz var.. kaydirigubbakcemile5

hayırlısı canımopuyorumnanaktan
bende boş verdim:dilcikar:
bune yaa takmaktan kafayı yiyeceğiz...

ay evet fadiğim bi ruh halinden çıkıp diğerine geçiş yapıyorum..
bir iyi bir kötü ne saçma bişey..
gelse de bilsem 2. günü gitcem yine kist oldu mu olmadı mı baksınlar..
yasayla ilgili bir açıklama da yok daha sinir oluyorum..
bu ay görülecekti dava diye hatırlıyorum..
düzenleme yapılsında bende başlıyacam ikinciye..
ateş yine yüksek duş aldım hem..
sabah 36,2 çıkmıştı
oynatmaya az kaldı doktor getirin bana sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yok sidelyam koyvermedim çok iyiyim de..
belirsizlik sinir bozucu..
gecikmeden gelse olmaz sanki..
ilaçları kullanınca oldu bir kaç aydır oluyor..
ama insan umutlanıyor yine de..
bacaklarıma bakıyorum aaa damarlar belli oluyor yeşil yeşil diyorum :roflol: :roflol: :roflol:
belirti okuyup duruyodum dünden beri bıraktım salla gitsin :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

canım sağol..
hepimizin sırası çok geçmeden gelsin artık yeter..
100. olursam ne hediye vercen

tulinycim hayırlısı olsun demekten başka bir şey diyemiyorum,ben hamile kaldığım anda hamile olduğumu hiç hissetmemiştim,sadece 1 gün geçmişti ki test yapıp yapmamakta kararsızdım üzüleceğim için yapmayayım dedim çünkü eşimde lökosit çok fazlaydı ve ürolog bu yüzden hamile kalmamın zor olacağını söylemişti ki tüp bebekde bile bu kadar lökosit olduğunda tedaviye başlamıyorlarmış hamile değilimdir diyerek evdeki dandik testlerden birini yapmıştım hatta başında bile beklemedim o kadar emindim ki olmadığıma dişlerimi fırçalamak için tekrar banyoya gelince gördüm silik çizgiyi şok oldum ama mucize oldu o ay hamile kaldım kesinlikle bir mucize bizim için o yüzden neyin ne zaman olacağı belli olmaz,Allah herşeyin hayırlısını versin,birde ben bu hamileliğimde anormal derecede üşüdüm ateşim falan olmadı resmen 1 hafta dondum diyebilirim şimdi ateş tavan yaptı o ayrı ama her belirtiye takılma bazen yanıltabiliyor.

vallah hiç sorma canım sıcaktada çekilmiyokaydirigubbakcemile3 biraz mola o zaman..
canım bende aynı vallahi napalım tedavi zamanını bekliyorum

AY CNM BENI VE KOCISI COK MUTLU ETTINIZ YAAAAAAAAAAAAAAAAA ALLAHIMDA SIZIN YUZUNUZU YULDURSUN :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

amin canım sanada bebeğinle uzun mutlu bir ömür diliyorum:Saruboceq:

slm kızlarrrrr........

caspercim maaşallah sübhanallah kızına allahım korusun çok tatlı inşallah bütün hayatıda tatlı geçer......

kızlar az önce güzellik uykumdan eşim beni kaldırdı hemde şok haberle yabancı eltim hamileymiş bugün öğrenmişler yarında burada olacaklar benden dr randevusu almamı istediler ultrasonda görmek kesinleştirmek için bizden başka bilen yok kaynanamgile süpriz olacak birde kapak olcak sevgili kaynanatör yabancı eltimide hiç istemiyodu biran önce ayrılsınlar türk kızlarıyla evlensinler deyip kızlara göz gezdiriyodu içine inme inecek eşim bana deyince acayip bir kahkaha attım biranda kaynanamın surat ifadesi geldi gözümün önüne nasıl keyiflendim anlatamam karının bütün planları suya düştü .........

aslında bende şok oldum geçen sene evlendiler 2 3 yıl çocuk istemiyolardı hatta şimdi dubaide tatil yapıyolardı yarından sonrada biraz burda kalıp gideceklerdi....ne zaman çocuk desek yok biz çalışıyoruz burda çocuk baktırması mesele en az 3 yıl dolsun dediler ama bebiş süpriz yaptı bilirsiniz yabancılar gezmeyi tozmayı sever ayağına dolaşık istemez bakalım ne olacak çok ama çok sevindim hiç değilse onlar tedavisiz çocuk sahibi olacaklar uğraşmayacaklar.....darısı bütün isteyenlere

canım buralardayım kız kardeşimin evini böcekler basmış oda ilaçşirketini araypıp ilaçlatı evini bende kaldılar 3 gün küçük oğlu var onunla ilğilenmekten gelemdim buraya
yanımda olmaları banada iyi geldi negatif sonuç aldığımı düşünmeye pek vaktim olmadı

canım iş bakıyorumda bizim burası küçük yer kolay olmayacak iş bulmak
evet rabbim kaylık vesin
nedendir bilmiyorum ama bu sefer bana çok koydu
farkında olmadan çpok umutlanmışım
inşş geçecek
inşş

günaydın yetercim. Inşallah istediğin gibi iş bulabilirsin cnm benim. Tek maddi deil manevi olarak da iyi olur senin için yeni arkadaşlar farklı bir ortam iyi gelir. Kaydirigubbakcemile5

yetercim çok yi düşünmüşsün hem kafanı dağıtırsın
hemde dediğin gibi maddi yöndende faydalı olur
2 kez tüp bebek denedim hemde özel hastanede
ne kadar zorladığını iyi bilirim

kızlar inş iyi olacağım atlatacağım (bakada çarem yok )bakalım
kaderde daha neler var yaşayıp göreceğiz
rabbim bu günlarimizi aratmasın
inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…