Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm şekeropuyorumnanaktankimsecikler yok canım....ben de yeni geldim ama çıkacağım...slm kızlarrrrrrrrrr
hoşgeldin greends;reama.s. tamam senide ekleriz listeye...Nervosky, arkadaşım lütfen beni de ekleyin bu bölüme. Ben bu sorunla yeni karşılaşan birisi olarak sizlerin desteğine ihtiyacım var. Benimle de bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Benim de eşimde bu problemler çıktı. Sizlerden gelen yorumlara bir göz attım. Bazı yorumlar çok umut verici, bazıları ise çok yıkıcı. Umudum var, çünkü eşimde en azından şimdilik 4.400.000 sperm var, bir ilaç da kullanıyoruz; ancak hareketlilik de ileri hızlı hiç yok, orta hızlı da çok az. Her şey bizim için çok yeni yani. Diğer tüm arkadaşlara da sesleniyorum. Bu konuda bilgisi olan tüm arkadaşlardan yorumları bekliyorum, lütfen bana yardım edinnn...mafoldumben
Yarın kandil, herkesi hepimiz için dua etmeye davet ediyorum. Sadece kendimiz değil, unutmayın hepimiz için...
melony geçmiş olsun kardeşim.seni anlıyorum bende 5. 5aylık bir kaybım olmuştu hiç unutamam zannediyordum hatta o olmayınca hayal bile kuramıyordum ne anlamı var heyecan beklenti yok diyordum ama hepsi yava yavaş yerine geliyor.tabi daha çok ümit ediyorsun olacak tekrar diye.zamanher şeyin ilacı.
slm şekeropuyorumnanaktankimsecikler yok canım....ben de yeni geldim ama çıkacağım...
hayırlı geceler sanaopuyorumnanaktan
B]
ıyı geceler tatlım ya yarın doktora gostercen acaba ılac veırımı esıme
büyük ihtimal verir canım...çünkü değerler de az da olsa düşüklük var...
canım inşlallah transverinde sende kavuşur ve hiç ayrılmazsın bebeğinden..
amiinn. inşşş...
Günaydın kızlar zemuszemus. Regaip kandiliniz mübarek olsun. zemuszemus
Dün tekrar kan tahlili yaptırdım 72 olan değerim 2 ye katlamamış. 114 olmuş. bilmiyorumkismileDoktor cuma günkü değere göre hareket edecek. Dış gebelikten şüpheleniyorlar. Bu mübrark kandil günü bana dua edin canlarımm.
ecemnurum umarım sidelyaın dediği gibi 3e 5e katlanır değerin.
Günaydın kızlar zemuszemus. Regaip kandiliniz mübarek olsun. zemuszemus
Dün tekrar kan tahlili yaptırdım 72 olan değerim 2 ye katlamamış. 114 olmuş. bilmiyorumkismileDoktor cuma günkü değere göre hareket edecek. Dış gebelikten şüpheleniyorlar. Bu mübrark kandil günü bana dua edin canlarımm.