Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:emir_bebek: slm kızlarrrrrrrrrr
slm şekeropuyorumnanaktankimsecikler yok canım....ben de yeni geldim ama çıkacağım...
hayırlı geceler sanaopuyorumnanaktan

Nervosky, arkadaşım lütfen beni de ekleyin bu bölüme. Ben bu sorunla yeni karşılaşan birisi olarak sizlerin desteğine ihtiyacım var. Benimle de bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Benim de eşimde bu problemler çıktı. Sizlerden gelen yorumlara bir göz attım. Bazı yorumlar çok umut verici, bazıları ise çok yıkıcı. Umudum var, çünkü eşimde en azından şimdilik 4.400.000 sperm var, bir ilaç da kullanıyoruz; ancak hareketlilik de ileri hızlı hiç yok, orta hızlı da çok az. Her şey bizim için çok yeni yani. Diğer tüm arkadaşlara da sesleniyorum. Bu konuda bilgisi olan tüm arkadaşlardan yorumları bekliyorum, lütfen bana yardım edinnn...mafoldumben

Yarın kandil, herkesi hepimiz için dua etmeye davet ediyorum. Sadece kendimiz değil, unutmayın hepimiz için...
hoşgeldin greends;reama.s. tamam senide ekleriz listeye...
bizlere takıldıkça hem birşeyler öğrenirsin hemde sıkıntın biraz azalır...
hepimiz ilk öğrendiğimizde çok zorlandık ama alıştık artık....
rabbim beterinden korusun şükürki hiç çaresiz değiliz...

melony geçmiş olsun kardeşim.seni anlıyorum bende 5. 5aylık bir kaybım olmuştu hiç unutamam zannediyordum hatta o olmayınca hayal bile kuramıyordum ne anlamı var heyecan beklenti yok diyordum ama hepsi yava yavaş yerine geliyor.tabi daha çok ümit ediyorsun olacak tekrar diye.zamanher şeyin ilacı.

geçmiş olsun canım...rabbim bir daha göstermesin...

papatya,melony üzülmeyin rabbim bebişlerinizi yeniden gönderecektir işallah.sizin için hayırlısı böyleymiş.rabbim fazla bekletmesin ama bu günlerimizide aratmasın.

melonycim kendini bu kadar yıpratma ne olur.. yaşadığın şey çok acı evet ama geldi geçti diye düşünmen lazım ne yaparsan kendine zarar önündeki günlere bakacaksın artık.. hayırlısı böyleymiş diyeceksin.. Rabbim sabır versin.. gönlüne genişlik versin..sana tavsiyem bol bol inşirah suresi var onu oku rahatlarsın Allahın izniyle.. şu mübarek günlerde duaya sarıl belli mi olur yakın zamanda yeniden anne olursun..

Günaydın kızlar zemuszemus. Regaip kandiliniz mübarek olsun. zemuszemus
Dün tekrar kan tahlili yaptırdım 72 olan değerim 2 ye katlamamış. 114 olmuş. bilmiyorumkismileDoktor cuma günkü değere göre hareket edecek. Dış gebelikten şüpheleniyorlar. Bu mübrark kandil günü bana dua edin canlarımm.

günaydın kızlarrrrrr hayırlı handiller herkeze rabbim açılan ellerinizi boş çevirmesin inş....niyetliyim ben bu gün sabah kur'anı'mıda okudum rabbim kabul eylesin inş hepinize dua ediceğim.rabbim bu günün hayrına hepimizin mucizelerini en kısa zamanda gönderir inş

Dün tekrar kan tahlili yaptırdım 72 olan değerim 2 ye katlamamış. 114 olmuş. bilmiyorumkismileDoktor cuma günkü değere göre hareket edecek. Dış gebelikten şüpheleniyorlar. Bu mübrark kandil günü bana dua edin canlarımm.

canım rabbim yardımcınız olsun inş.... inş yarına kadar değerin 3 katı hatta 4 katı olurda doktorda şaşırır sende rahat edersin inş canım.... dualardasın

günaydın kızlar
kandiliniz mübarek olsun rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin
ecemnur arkadaşım dualarımız seninle

Teşekkür ederim canlarım. ıyki varsınız. Ümidimi kesmedim. Rabbim hayırlısını nasip eylesin. Bugün hepimiz için dua edeceğim nick nick. Allah dualarımızı kabul eylesin :ecrin_bebek:

işallah sağlıklı bir gebeliktir.artar değerin bebişini ay sonra kucağına alırsın.:Saruboceq:

Kandiliniz mübarek olsun kızlar..
Allah hepimizin gönlüne göre versin..

ecemnur inş değerin artar canım..
sağlıklı bir gebeliktir..

X