Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakıında haıyrlısı olsun inş. seni bırakmazlar. pozitif sonucu görürsün.
kızlar gunaydın fadiğim sanada günaydı
geceyi umarım boş geçirmedin :kedi: bende okuldayım dersler boş geçio sizleri merak edip girdim
mona rosa canım korkma ve sakın kötüyü düşünüp çağırma hakkında hayırlısını versin rabbim sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah merak etme sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyor
yetercim bencede çalış derim biliyosun bende tedaviden sonra başladım okula ve çok yardımcı oldu atlamama ama 2. düşüğüm daha çok etkiledi beni onuda okulda unutuyorum evde tek kaldım mı panik atak oluyorum nefesim daralıyor rabbim bizi bu zor günlerimizde yanlız bıraklamasın aklımıza inancımıza sahip cıksın
mona rosa
tebrik ederim. çok sevindim..inş. hep böyle devam eder.. bu sevinçli haberlerinizi alınca inanın kendim hamile kalmış gibi seviniyorum. ümitlerim artıyor. darısı bize inş.
çok şükür canım...inşallah hep iyi gider...
canlarım teşekkür edrimİYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN.testim yapıldı değerlerim yeterince artmış.doktorum "iyi yoldayız,ama temkinli olalım.bol bol dinlen,mücadele devam ediyor,çok azimli bebeklerimiz demek ki"dedi.dünyalar benim oldu,bebeğim hala benimle.
SİZE DE HABER VEREYİM DEDİM
bana bol bol dua edin arkadaşlar.
yeni hamilelelrimize tedavide olqan arkadaşlarımıza bol bol dua ediyorum.Allah hepimizi güldürsün.AMİN
selam fıstıklar yerimseniben
herkes iyi maşallah..
benimki gelmedi bugün acabalar başladı beynimde yine..
ateşte yüksek hala..
gelcekse bekletmeden gelse nolur sanki..
canlarım teşekkür edrimİYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN.testim yapıldı değerlerim yeterince artmış.doktorum "iyi yoldayız,ama temkinli olalım.bol bol dinlen,mücadele devam ediyor,çok azimli bebeklerimiz demek ki"dedi.dünyalar benim oldu,bebeğim hala benimle.
SİZE DE HABER VEREYİM DEDİM
bana bol bol dua edin arkadaşlar.
yeni hamilelelrimize tedavide olqan arkadaşlarımıza bol bol dua ediyorum.Allah hepimizi güldürsün.AMİN
sağol canım inşopuyorumnanaktanfadiğim yakında inşallah hepimiz hamileler grubuna katılırız...
canım sağol iyiyimopuyorumnanaktanFADİĞİM,YABANGÜLÜM nasılsınız bacılar konuşamıyoruz hiç...
fadikcim işallah bebişin bu ay seninle olur.
tüliinm canım ya 9 ay hiç gelmese ne güzel olur...
umutlanmak güzel ama insan sonra üzülüyor...
inş biebiş vardır bunu canı gönülden istiyorum...
rabbim yüzünü güldürsün...
tülişim hadi hayırlısı ateş düşmüyor hamile olunca işallah öyledir.
kızlar bu arada maşallah hamilelerimiz 96 oldu...
bu nemek 100 çok yakın...
bakalım kim 100. olacak...
rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...aminn....
canım inş duana canı gönülden katılıyorum,ve 100 sıra benim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 bilmiyorum içime doğuyor inş da öyle çıkar canım arkadaşım hep yazim yazim dedim ama hep de sildim sen yazınca düşüncelerimi paylaşmak istedim inş hislerim yanıltmazlar beniz emuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus ,şuda bir gerçek ama ben değilde başka can'ımızda hamiş olsa çok sevincem inş
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ay evet fadiğim ya..
bir iki gün gecikiyor bazen umutlanıyorum ateşte düşmedi ama geleceği varsa bir anda düşüyor zaten..
amin hepimizin yüzü gülsün inş.. isteyen herkese nasip olsun..
ne olcaksa belli olsa gelcekse gelse rahatlıcam..
evet yabanım bende o yüzden arada kaldım..
canım inş duana canı gönülden katılıyorum,ve 100 sıra benim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 bilmiyorum içime doğuyor inş da öyle çıkar canım arkadaşım hep yazim yazim dedim ama hep de sildim sen yazınca düşüncelerimi paylaşmak istedim inş hislerim yanıltmazlar beniz emuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus ,şuda bir gerçek ama ben değilde başka can'ımızda hamiş olsa çok sevincem inş
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: