Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya banada sıra kalsın noluuurrr..hepımız bırer bırer gırecegız o lısteye ınsaallah..hayırlısı olsunda gec olsun.gelınce nasıl dovucem ama o veletı.poposuna poposuna vurucam..

günaydın canımopuyorumnanaktan
canım hiç sorma boş geçti...eşim dün çok geç geldi birde sabah 5 te tekrar gitti....böyle olunca razı edemedim...birde gerçekten çok yorgun ve uykusuzdu kıyamadım işte...

ama dün yine ovulasyon testi yaptım yine koyu kırmızı...
artık yavaş yavaş açılası lazımdı ama bu işte bir karışıklık var gibi...
zaten dediğim gibi hiç akıntım olmadı yumoş zamnı azda olsa akıntı oluyordu...
neyse canım hayırlısı artık ne yapalım...
eşimdende bugün için söz aldımkaydirigubbakcemile3bakalım rabbim hayırlısını versin...

hayırlısı olsun be fadiğim geleceği varsa gelir sen hiç merak etme ne boşver bebek için değil kendin için :lepi: anladın sen onu sositososito

ah fadık o yorgunluk bırazda benım esımde olsa ne olur..adam yorulmak nedır bılmıyor..yıne nazar etmeyeyımde kocacıma.bıde ters etkı etmesın sonra:))

etme :nazar:walla fatmacım neden aslında aynı şey bendede vardı ama sonra eşim söledi bana bebiş için diye öle yapıyomuş emin ol oda yoruluyodur ama sana caktırmıyo olabilir:1ninca:

selam fıstıklar yerimseniben
herkes iyi maşallah..
benimki gelmedi bugün acabalar başladı beynimde yine..
ateşte yüksek hala..
gelcekse bekletmeden gelse nolur sanki..

tülincim canım ne dicem sana sakın bekleme herzaman kı gibi de yoktur muhtemelen de ilaç kullandım hormonlarım bozuldu ondan gecikiyor de ben bu ay ki hamileliğimde öle dedim muhtemelen tedavien sonra duzen bozuldu dedim eşim getirince yaptım testi yoksa ben 40 gun olana kadar bakmayı düşünmüyordum eşimin merakını yenemedim rabbim hakkında hayırlısını versin aşkımmm:asigim:

tulinim tatlım inş işaretler hayra,mutluluga çıkar şekercim inş

inş sidelyam hepimiz için zamanı gelsin artık inş..

bende hamile kaldığım zaman yine her zamanki gibi adet gecikmesidir diyordum.ama eşime ateşim düşmedi iyiye işaret demiştim çok şükür hislerim doğru çıktı.rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmaz işallah.

şu an çok karışık durumdayım canım..
sıcaktanda ıslaklık oluyor sürekli tuvalete gidip bakıyorum..
benimde ateşim adetin geleceği akşam ölçerdim yüksek çıkardı sabahına 36,1 36,2 lere düşerdi..
sıcaklarında etkisi var şimdi tabi ama 37,0 37,3 çıkıyor kaç kez ölçtüm hatırlamıyorum bile kaydirigubbakcemile3
sabahki 36,8 di.. gün içindekiler sayılmaz tabi de :KK1:

tülincim canım ne dicem sana sakın bekleme herzaman kı gibi de yoktur muhtemelen de ilaç kullandım hormonlarım bozuldu ondan gecikiyor de ben bu ay ki hamileliğimde öle dedim muhtemelen tedavien sonra duzen bozuldu dedim eşim getirince yaptım testi yoksa ben 40 gun olana kadar bakmayı düşünmüyordum eşimin merakını yenemedim rabbim hakkında hayırlısını versin aşkımmm:asigim:

Şeniz yarın eşimin doğum günü canım sabah idrarda bakıcam bi yoksa belki kana gitcem.. hala gelmemiş olursa..
süper hediye olucak varsa ohaoldumsmile :KK1:

selam fıstıklar yerimseniben
herkes iyi maşallah..
benimki gelmedi bugün acabalar başladı beynimde yine..
ateşte yüksek hala..
gelcekse bekletmeden gelse nolur sanki..

canım günün geçtiyse test yap.inşallah hamilesindir bu sefer.
ben artık test bile yapamıyorum. çünkü her zaman bir kaç gün önceden lekelenme şeklinde başlıyor. 1 gün bile gecikince insan mutlu oluyor. ama uzun zamandır bunu bile yaşayamadım.sabırla bekliyoruz.

canım günün geçtiyse test yap.inşallah hamilesindir bu sefer.
ben artık test bile yapamıyorum. çünkü her zaman bir kaç gün önceden lekelenme şeklinde başlıyor. 1 gün bile gecikince insan mutlu oluyor. ama uzun zamandır bunu bile yaşayamadım.sabırla bekliyoruz.

daha geçmiş sayılmaz aslında..
bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi canım..
2-3 seferdir oluyor gecikme..
3. günü geliyor..
yine kan veririm gelir.. :KK1:
umutlanmak kötü oluyor ya belirsizlik zor..

hadi tulişim inşallah hamilesindir canım...... canı gönülden diliyorum yarın senden inşallah kocaman bir hamileyim yazısı gelsin.....

fadikcim 97 tülin 98. de sen olursun inşallahhhhh girdiğimiz üç ayların hürmetine aminnnnnnnnnnnn

hadi tulişim inşallah hamilesindir canım...... canı gönülden diliyorum yarın senden inşallah kocaman bir hamileyim yazısı gelsin.....

fadikcim 97 tülin 98. de sen olursun inşallahhhhh girdiğimiz üç ayların hürmetine aminnnnnnnnnnnn

inş canım inş hepimizin sırası gelsin artık..
çok kişi de kalmadık zaten burda..
Allah herkesin gönlüne göre versin..
regli öncesi depresyonum oluyor hep dün vardı canım sıkkındı ama bugün iyiyim :KK1:
Allah hayretsin.. kalbim hızlı hızlı çarpıyor düşündükçe..
sen yalnız mı geldin evine yoksa :sm_cool: :sm_cool:

ya banada sıra kalsın noluuurrr..hepımız bırer bırer gırecegız o lısteye ınsaallah..hayırlısı olsunda gec olsun.gelınce nasıl dovucem ama o veletı.poposuna poposuna vurucam..
inş canım yaaa...en kısa zmanda hep bereber inş...

inş sidelyam hepimiz için zamanı gelsin artık inş..

şu an çok karışık durumdayım canım..
sıcaktanda ıslaklık oluyor sürekli tuvalete gidip bakıyorum..
benimde ateşim adetin geleceği akşam ölçerdim yüksek çıkardı sabahına 36,1 36,2 lere düşerdi..
sıcaklarında etkisi var şimdi tabi ama 37,0 37,3 çıkıyor kaç kez ölçtüm hatırlamıyorum bile kaydirigubbakcemile3
sabahki 36,8 di.. gün içindekiler sayılmaz tabi de :KK1:

Şeniz yarın eşimin doğum günü canım sabah idrarda bakıcam bi yoksa belki kana gitcem.. hala gelmemiş olursa..
süper hediye olucak varsa ohaoldumsmile :KK1:
canım n egüzel olur yaaa.
deemk doğum günü...
bitanem ama çok ümitlenme emiopuyorumnanaktansonra insan üzülüyor...biliyorsun iğneler yüüznden geçte gelebilir...

çok sağol canım yaaopuyorumnanaktaninşalalh sende yakın zamnda giresin...doğal yolla gelmese bile ilerde tedaviyle olur inş...

biliyorum fadiğim sonu hüsran olabiliri de aklıma getiriyorum..
genelde öyle oldu hep zatende.. :KK1:
ne bileyim canım ya.. ne düşünsem şaşırdım..
yarın gidicem galiba çıkar çıkmaz bakalım artık..

tülişim inşallah yarın güzel haberler verirsin canım dediğin gibide eşine süper hediye olur hayırlısı olsun canım

tülişim inşallah yarın güzel haberler verirsin canım dediğin gibide eşine süper hediye olur hayırlısı olsun canım

teyzeleri avatarımdaki benim uğurböceğim küçük mucizem öyküm

casperım sağol canım inş..
öykü'müze maşallah çok tatlı fıstık Şeniz
Allah bahtını açık etsin sağlıkla büyüsün inş..
Size bağışlasın canım çok tatlı Allah nazarlardan saklasın.. :nazar: :nazar: :nazar:

canım inş duana canı gönülden katılıyorum,ve 100 sıra benim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 bilmiyorum içime doğuyor inş da öyle çıkar canım arkadaşım hep yazim yazim dedim ama hep de sildim sen yazınca düşüncelerimi paylaşmak istedim inş hislerim yanıltmazlar beniz emuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus ,şuda bir gerçek ama ben değilde başka can'ımızda hamiş olsa çok sevincem inş
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah canım hislerin doğru çıkar..
biliyorum fadiğim sonu hüsran olabiliri de aklıma getiriyorum..
genelde öyle oldu hep zatende.. :KK1:
ne bileyim canım ya.. ne düşünsem şaşırdım..
yarın gidicem galiba çıkar çıkmaz bakalım artık..

canım inşallah yarın sabah eşine en güzel hediyeyi verirsin:içelim:

fadikçim ovulasyon testlerinde şöyle bir durum var biliyormusun bilmiyorum.ovulasyonda salgılanan hormonlarla gebelikte salgılanan hormonlar birbirine benzediği için bu ovulasyon testleri gebe kaldıktan sonra sürekli koyu çizgi çıkıyor.bir arkadaşım böyle öğrenmişti hamileliğini.ilk koyu çıktığında ilişkiye girdiler.1 hafta sonra tekrar yaptığında yeniden çift çizgi çıktı.hatta 1 ayda 2.ye yumurtladığını sandı arkadaş.meğer bebişmiş.
canım innnnnnnnnşallllahhhhhh seninki de öyledir Rabbimden dileğim.inşallah bebişin seninledir.çok da ümitlendirmek istemem ama bebişinin olmaması için bir sebep yok artık,ameliyatını da oldun.sıra bebişe geldi.takip ediyorum seni.ikidir testin çift çizgi çıkıyor.inşallah düşündüğüm gibidir.:Saruboceq:

tülişim inşallah senin de bebeğin seninledir.denk gelmiştir inşallah.bak ateşinn de düşmemiş.hadi hayırlısı canım.bir güzel halaylar çekeriz burda.inşallah hiç gelmez adetin.:Saruboceq:

caspercım öykün çok tatlı maşallah..:nazar:
Allahım nazarlardan saklasın.
bize de böyle baldan tatlı bebişler versin inşallah..
Allahım analı babalı büyütsün.

teyzeleri avatarımdaki benim uğurböceğim küçük mucizem öyküm
maşallah maşallah:asigim:ay ne tatlı şey öyleŞeniz
rabbim analı babalı büyütsün canım...

fadikçim ovulasyon testlerinde şöyle bir durum var biliyormusun bilmiyorum.ovulasyonda salgılanan hormonlarla gebelikte salgılanan hormonlar birbirine benzediği için bu ovulasyon testleri gebe kaldıktan sonra sürekli koyu çizgi çıkıyor.bir arkadaşım böyle öğrenmişti hamileliğini.ilk koyu çıktığında ilişkiye girdiler.1 hafta sonra tekrar yaptığında yeniden çift çizgi çıktı.hatta 1 ayda 2.ye yumurtladığını sandı arkadaş.meğer bebişmiş.
canım innnnnnnnnşallllahhhhhh seninki de öyledir Rabbimden dileğim.inşallah bebişin seninledir.çok da ümitlendirmek istemem ama bebişinin olmaması için bir sebep yok artık,ameliyatını da oldun.sıra bebişe geldi.takip ediyorum seni.ikidir testin çift çizgi çıkıyor.inşallah düşündüğüm gibidir.:Saruboceq:

tülişim inşallah senin de bebeğin seninledir.denk gelmiştir inşallah.bak ateşinn de düşmemiş.hadi hayırlısı canım.bir güzel halaylar çekeriz burda.inşallah hiç gelmez adetin.:Saruboceq:

caspercım öykün çok tatlı maşallah..:nazar:
Allahım nazarlardan saklasın.
bize de böyle baldan tatlı bebişler versin inşallah..
Allahım analı babalı büyütsün.
öncelikla güzel dileklerin için çok sağol canımopuyorumnanaktan

evet bende duymuştum bunu açıkcası bende umutlanmıştım ama söylemeye bile korkuyordum...çünkü bende bu ay çok umut var neden böyle anlayamadım...
umut çok olunca hüsran daha acı oluyor bu yüzden kendimi kaptırmak istemiyorum...ama nafile...
canım bende daha önce 2 gün böyle net çizgi görmedim genelde az da olsa açılma olur...
ama bazı kimselerde bir kaç gün de görünebiliyormuş galiba...
ayy birde bugünde test yapacaktım ama unutmuşum...butestin doğru çıkması için idrar zamnını da ayarlamak lazım...
bu saatten sonra biraz zor...
belki yarın yaparım...
hayırlısı artık...
tekrardan çok sağol papatyam benimŞeniz

tülinim bence de yapta bu düşünceden kurtul...insan taka taka bir hal oluyor...
inş pozitif olur...
rabbim yüzünü güldürsün...

belgin papatya fadik sağolun kızlar.. Şeniz
hayırlısı zamanı gelmişse gelmiştir kısmet..

kizlar bu gece topigin isiklarini ben söndürmek istedim...
FADIK VE TULINY canlarimm,bu ay sizden cok coooook ümitliyimmmmm
icim kipir kipir oluyor düsündükcee...kaydirigubbakcemile2

FSH 3.20 U/L
LH 4.82 U/L
Estradiol 27.25 pg/ml
Testosteron 4.28 ng/ml

kızlaar kocısın hormon sonuclarını sızce nasıl normal gozukuo bıraz arastırdım yanına refarans degerlerını koymamıslar

Son düzenleme:
X