Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haklısın canım.ınsan bazen dayanamıyor..bende ılla hastaneye gıdecegım gunun aksamı aglarım esıme.ben gıtmek ıstemıyorum.olmuyor ıste..yoruldum dıye.zavallım hep tesellı eder benı.soyle boyle dıye..sonra sabah heyecanla yıne duserım yollara..bu rabbımden hıc bırzaman umudımı kesmedıgımı gosterıyor bana..
ınsaallah hepımız yuzu bırer bıere gulecek..ben ınanıyorum buna..
senınde daha cok yenıymıs canım..sabırlı ol ve tevekkul et.belkıde bır mucıze dogaldan bıle gelebılır bebısın..bız burda okadar cok mucıze gordukkı..
Tebrik ederim MonaRosa... Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bilmiyorumkismile ...

amaaannnn ne güzel, MaşALLAH topiğimize.. 2. hamile haberi...
Hayırlı olsun Ecemnur... RABBİM yardımcın olsun bundan sonra hep bilmiyorumkismile

biliyorum fatımam bilmem mi yüce RABBİM in bize çizdiği yolsa hayırları veşerleri bizlerin bilemeyeceği, bize şer gelenin aslında en hayırlısı olableceği...
zaten inançlı olmasa insan sinir hastası olur ... elinden geleni yap sonra herşeyi yaradana havale et, umutla bekle, yaptıgımız ve yapmamız gerekende bu zaten....O gün öyle canım sıkkındı yazdım geçti, 1 yıılık evliyim Fatıma ben, oligospermi var eşimde bakalım tüp bebek düşünüyorduk ama eşimin şark tayini cıktı beklemeeye aldık, bundan ibaret şimdilk hikayemiz mafoldumben aklinialirimsmile

mona rosa canım iyiyiz aynı bizlerde sevindirici bir değişiklik yok ama inş rabbim bizlerede nasip eder canım tekrar ecem nur ile sana çok sevindim rabbim sorunsuz inş yaşatsın hamileliğinizi canım

Amin sidelyacım Rabbim inşallah sizlere de yaşatır. AMıN Çok saolsun güzel dilekleriniz için opuyorumnanaktan

Kıslarrrrr ben geldımmm

maalesef bebeklerımın cınsıyetlerını ÖĞrenemedım sıkıŞmıŞlar yaramazlar
vee artık ben evdeyımmmm ızne ayrıldım bıraz erken oldu ama artık gıdemıyordum

hamıle arkadasları tebrık edıyorummm darısı tÜm arkadaslara

yeterımmm canımmm olmamıŞ ama elden ne gelırkı senı o kadar ıyı anlıyorumkı kaÇ kere negatıfı aldım bende o ankı duygu anlatılamaz bır acı ama sende bırgun anne olucaksın canımmm ben buna o kadar emınımkı sabırr baska Çaremız yok

Günaydın arkadaşlar

inşallah bebeğim iyidirde ben kendi kendime
evhamlanmış olıyım yine bundan sonra söz yapmıycam
kendi kendimede söz verdim

sağol canım perşembe günü gidicem doktora
yokmuş 2 gün demek senin içine erkek doğuyo
sağlıklı olsun iyi olsunda hiç farketmez canım
yeterki iyi olduğu haberini alıyım

aymesim sen neyi, bu kadar kafana takıyorsun?doktorun dediği ya da hissettiğin bir şey mi var?sebepsiz mi?nolur yapma böyle.bebeğini de üzme,senin daha çoook enerjiye ihtiyacın var.daha sırada doğum var,bebek büyütme var.rahat ol,bak her şey yoluna giriyor o zaman

hayırlı günler canlar,gününüz aydın gönlünüz şen olsun
yeterim umarım gönlüne göre bi iş bulursun canım çalışmak kafanı dağıtmanı kolaylaştırır iyi düşünmüşsün
ecemnur tebrik ederim arkadaşım Allah tamamına erdirsin

seydanur bizde de aynı sorun vardı cnm. ınşallah hayırlısıyla transferin gerçekleşir ve hamiş olursun. zemuszemus

saol fadıkım ınsaallah hepımız beraber gulerız..sende herzaman destekcısın arkadasım.hakkını helal et.herzaman guzel seyler yazıp tesellı edıyorsun bızı..
esıne gelınce onlar bızım kadar rahat degıller.ekonomı onların elınde sonucta.tedavılerde sıkılmaları cok normal.bız onları ıdare edıcez artık napalım.yıne basımızda olsunlarda..opuyorumnanaktan
inşallah canımopuyorumnanaktan

Kıslarrrrr ben geldımmm

maalesef bebeklerımın cınsıyetlerını ÖĞrenemedım sıkıŞmıŞlar yaramazlar
vee artık ben evdeyımmmm ızne ayrıldım bıraz erken oldu ama artık gıdemıyordum

hamıle arkadasları tebrık edıyorummm darısı tÜm arkadaslara

yeterımmm canımmm olmamıŞ ama elden ne gelırkı senı o kadar ıyı anlıyorumkı kaÇ kere negatıfı aldım bende o ankı duygu anlatılamaz bır acı ama sende bırgun anne olucaksın canımmm ben buna o kadar emınımkı sabırr baska Çaremız yok
hoşgeldin canıma.s.
söze malesef diye başlayınca sonunda üzücü bir cümle gelecek diye çok korktum...
inan kalbimin atışı değişti...birde yakın zamanda gelmemiştin...
rabbim göstermesin....
cinsiyet içinde hayırlısı canım...hiç göstermeselerde olur...süpriz yaparlar sanaopuyorumnanaktan
kıyafetleride ortak renkle alırsın işte...
izine ayrıldığın iyi olmuş canım...bundan sonra çok zor olurdu...
günaydın canım iyi olacak inşşşş
iş bakacağım kendime
niraz çalışırsam daha kolay olacxak bu durumu atlatmak hemde maddi olarak çok yıprandık eşmde detsk olurum (tabi iş bulabilirsem )

iyi düşünmüşsün canım...inşallah iyi bir iş bulabilirsin...

kızlar gunaydın fadiğim sanada günaydı

geceyi umarım boş geçirmedin :kedi: bende okuldayım dersler boş geçio sizleri merak edip girdim

mona rosa canım korkma ve sakın kötüyü düşünüp çağırma hakkında hayırlısını versin rabbim sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah merak etme sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyor

yetercim bencede çalış derim biliyosun bende tedaviden sonra başladım okula ve çok yardımcı oldu atlamama ama 2. düşüğüm daha çok etkiledi beni onuda okulda unutuyorum evde tek kaldım mı panik atak oluyorum nefesim daralıyor rabbim bizi bu zor günlerimizde yanlız bıraklamasın aklımıza inancımıza sahip cıksın

kızlar gunaydın fadiğim sanada günaydı

geceyi umarım boş geçirmedin :kedi: bende okuldayım dersler boş geçio sizleri merak edip girdim

mona rosa canım korkma ve sakın kötüyü düşünüp çağırma hakkında hayırlısını versin rabbim sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah merak etme sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyor

yetercim bencede çalış derim biliyosun bende tedaviden sonra başladım okula ve çok yardımcı oldu atlamama ama 2. düşüğüm daha çok etkiledi beni onuda okulda unutuyorum evde tek kaldım mı panik atak oluyorum nefesim daralıyor rabbim bizi bu zor günlerimizde yanlız bıraklamasın aklımıza inancımıza sahip cıksın

günaydın canımopuyorumnanaktan
canım hiç sorma boş geçti...eşim dün çok geç geldi birde sabah 5 te tekrar gitti....böyle olunca razı edemedim...birde gerçekten çok yorgun ve uykusuzdu kıyamadım işte...

ama dün yine ovulasyon testi yaptım yine koyu kırmızı...
artık yavaş yavaş açılası lazımdı ama bu işte bir karışıklık var gibi...
zaten dediğim gibi hiç akıntım olmadı yumoş zamnı azda olsa akıntı oluyordu...
neyse canım hayırlısı artık ne yapalım...
eşimdende bugün için söz aldımkaydirigubbakcemile3bakalım rabbim hayırlısını versin...

ecemnur
tebrik ederim. çok sevindim sonucun pozitif olmasına. Rabbim sonuna kadar güzel götürsün inş. Allaha emanet olun sen ve bebişin....

mona rosa
tebrik ederim. çok sevindim..inş. hep böyle devam eder.. bu sevinçli haberlerinizi alınca inanın kendim hamile kalmış gibi seviniyorum. ümitlerim artıyor. darısı bize inş.

ah fadık o yorgunluk bırazda benım esımde olsa ne olur..adam yorulmak nedır bılmıyor..yıne nazar etmeyeyımde kocacıma.bıde ters etkı etmesın sonra:))

günaydın canımopuyorumnanaktan
canım hiç sorma boş geçti...eşim dün çok geç geldi birde sabah 5 te tekrar gitti....böyle olunca razı edemedim...birde gerçekten çok yorgun ve uykusuzdu kıyamadım işte...

ama dün yine ovulasyon testi yaptım yine koyu kırmızı...
artık yavaş yavaş açılası lazımdı ama bu işte bir karışıklık var gibi...
zaten dediğim gibi hiç akıntım olmadı yumoş zamnı azda olsa akıntı oluyordu...
neyse canım hayırlısı artık ne yapalım...
eşimdende bugün için söz aldımkaydirigubbakcemile3bakalım rabbim hayırlısını versin...

hakkınızda hayırlısı inş. nokta atışı gibi olur. hayırlısıyla hamile kalırsın.. :) Rabbim kolaylık versin.. bu çalışma durumları insanı strese sokuyor yaa

ah fadık o yorgunluk bırazda benım esımde olsa ne olur..adam yorulmak nedır bılmıyor..yıne nazar etmeyeyımde kocacıma.bıde ters etkı etmesın sonra:))
maşalalh diyyelim canım...
canım işin ucunda bu iş olunca aslında yorgunluk bahane olmazdı ama bu günler gerçekten adamı bunalttımkaydirigubbakcemile3
o bile artık cinsel yönden deyilde mecburi yönden bakıyorkaydirigubbakcemile3
birde gece 11.30 da geldi yatması 12.30 zu buldu....beştede giidince kaçırdık işte...
hayırlısı canım yaa...

hakkınızda hayırlısı inş. nokta atışı gibi olur. hayırlısıyla hamile kalırsın.. :) Rabbim kolaylık versin.. bu çalışma durumları insanı strese sokuyor yaa

sağol canıma.s.

X