- 2 Temmuz 2008
- 1.117
- 1
- 40
haklısın canım.ınsan bazen dayanamıyor..bende ılla hastaneye gıdecegım gunun aksamı aglarım esıme.ben gıtmek ıstemıyorum.olmuyor ıste..yoruldum dıye.zavallım hep tesellı eder benı.soyle boyle dıye..sonra sabah heyecanla yıne duserım yollara..bu rabbımden hıc bırzaman umudımı kesmedıgımı gosterıyor bana..
ınsaallah hepımız yuzu bırer bıere gulecek..ben ınanıyorum buna..
senınde daha cok yenıymıs canım..sabırlı ol ve tevekkul et.belkıde bır mucıze dogaldan bıle gelebılır bebısın..bız burda okadar cok mucıze gordukkı..
ınsaallah hepımız yuzu bırer bıere gulecek..ben ınanıyorum buna..
senınde daha cok yenıymıs canım..sabırlı ol ve tevekkul et.belkıde bır mucıze dogaldan bıle gelebılır bebısın..bız burda okadar cok mucıze gordukkı..
Tebrik ederim MonaRosa... Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bilmiyorumkismile ...
amaaannnn ne güzel, MaşALLAH topiğimize.. 2. hamile haberi...
Hayırlı olsun Ecemnur... RABBİM yardımcın olsun bundan sonra hep bilmiyorumkismile
biliyorum fatımam bilmem mi yüce RABBİM in bize çizdiği yolsa hayırları veşerleri bizlerin bilemeyeceği, bize şer gelenin aslında en hayırlısı olableceği...
zaten inançlı olmasa insan sinir hastası olur ... elinden geleni yap sonra herşeyi yaradana havale et, umutla bekle, yaptıgımız ve yapmamız gerekende bu zaten....O gün öyle canım sıkkındı yazdım geçti, 1 yıılık evliyim Fatıma ben, oligospermi var eşimde bakalım tüp bebek düşünüyorduk ama eşimin şark tayini cıktı beklemeeye aldık, bundan ibaret şimdilk hikayemiz mafoldumben aklinialirimsmile