Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
Allah tamamına erdirsin inşallah.

TULıN kız bacım benim nasılsın diye sormuyorum.
iyisin maşallah.
seni öpüyorum canım arkadaşım.
bizde mi buğday falan denesek acaba?
gerçi ben önce soğan suyunu yapmalıyım ama nerdeeeee....

AYMESim canım rahat ol, tevekkül et.
Rabbim korur melekleriyle meleğini...
cinsiyet yarın belli olur mu acaba?
bana erkek gibi geliyor ama bakalım...

Herkesi öpüyorum kocaman.
yemek yapıyorum.
yatılı misafirlerim olacak.

HARZEM maşallah tatlım senin misafirin hiç bitmiyor.
tatlı dilli ev sahibisin demek ki...

ecemnur canım tebrik ederim inşallah sağsalim kucağınada alırsın bebeğini.......

minoşcum hadi bakalım sende dene bir şu buhar olayını inşallah sebebiniz olurda hamile kalırsınız öncünüzde dilem....... bizede ilk evlendiğimiz yılda hep diyolarda sütle maydonoz buharını yapın diye ama sorunun eşimde olduğunu öğrenince yapmak kismet olmadı .......

tozbezi sana kolay gelsin canım.....benim misafirlerim kaynanamgil kayınbabamın ayağı kırıldı pilatin takıldı hastaneden çıktığı günden beri bizde kalıyo birde üstüne üstlük kaynımgilde bizden çıkmıyo hasta ziyaretine gelen gidende bitmiyo bittim resmen .....3 4 günlüğüne evlerine gittiler sözde ben kafa dinlerim dinlenirim dedim ama bu seferde oraya çağırıyolar bu akşam gidecem yarın akşam gelecem zaten ertesi günüde kendileri yine teşrif edecekler ne anladıysam bu gitmeden........
bende senin gibi şu soğan kürünü deneyim diyorum ama uygulama yok nedense

Son düzenleme:
Papatyaa...
HOşgeldin nasılsın,
Denk gelemedik ne zamandır...
Kan sulandırıcı bebegin dah aiyi tutunması için değilmi...
Bİ yerde okumuştum ( yanlış hatırlıyo olma ihtimalimde var konuya tam hakm olamadığım için ) tüp bebek transferi yaptırınca coraspirin falan içiliyormuş daha iyi tutunsun bebek diye....

sağol canım..iyiyim.
canım bende de dilemde de pıhtılaşma var da ondan sormuştum kan sulandırıcı kullanıyormusun diye..
evet coraspin kanı sulandırıyor daha çokkk..

MONAROSA ve ECEMNUR tebrik ederim kızlar..hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin..

ecemnur canım tebrik ederim inşallah sağsalim kucağınada alırsın bebeğini.......

minoşcum hadi bakalım sende dene bir şu buhar olayını inşallah sebebiniz olurda hamile kalırsınız öncünüzde dilem....... bizede ilk evlendiğimiz yılda hep diyolarda sütle maydonoz buharını yapın diye ama sorunun eşimde olduğunu öğrenince yapmak kismet olmadı .......

tozbezi sana kolay gelsin canım.....benim misafirlerim kaynanamgil kayınbabamın ayağı kırıldı pilatin takıldı hastaneden çıktığı günden beri bizde kalıyo birde üstüne üstlük kaynımgilde bizden çıkmıyo hasta ziyaretine gelen gidende bitmiyo bittim resmen .....3 4 günlüğüne evlerine gittiler sözde ben kafa dinlerim dinlenirim dedim ama bu seferde oraya çağırıyolar bu akşam gidecem yarın akşam gelecem zaten ertesi günüde kendileri yine teşrif edecekler ne anladıysam bu gitmeden........
kolay gelsin harzemima.s.
hastaya bakmak çok zor birde dediğin gibi gelen giden hiç bitmez...
alalh ayrdımcın olsun canım....
fadik canim insallah Rabb'im bu ay hayirlisiyla gonlundekini nasib eder bunlarda bahanesi olur
yanilmiyorsam ameliyatindan sonraki ilk korunmasiz ayinizdi
hadi bakalim insallah senin tarafindanda teyze olalim:Saruboceq:
bende adet olmayi bekliyorum onumuzdeki ay buhar isini yapicam insallah
iki dafa denemistik esimle o zaman daha 20 yasinda bile degildim belkide komik gelmisti gulmekten o is olmamisti yaa ne gunlerdi:kedi:
artik buyudum ve bu konuda baya bir bilgilendim artik isin ciddiyetini kavramis bulunmaktayimşakkıdı
buhardan baya bir umutluyum hayirlisi artik

sağol canım bakalım inş...
evet canım 4 aydan sonra bu ilk denememiz....
içim bir garip nedense çok da umutluyum...
buhar yaptım diğe değil sanki ilk deniyormuşuz gibi bir heyacan var içimde...
neden böyle anlamadım ama olmassa üzülürüm gibi...

sende yap canım maşallah bu günlerde adetlerinde düzenli...
inşallah faydasını görürsünüz...

aymesim herşey yolunda gidicek bebeğini de sağ salim alıcaksın canım..
artık dizginle kendini tadını çıkarmaya bak.. yerimseniben

tozbezim ne çabuk yatılı misafirin geldi yahu..
kolay gelsin sana canım..
tembellik var valla kürler konusunda..
ama bu adette buharı denicem bende kısmet belki de bebek buhardadır kaydirigubbakcemile3
sende yap canım..

harzem kolay gelsin canım..
en kısa sürede iyileşip gitsinler inş..
kayınvalden niye bakmıyor kocasına..

fadiğim üzme tatlı canını inş zamanın bu ay dolmuştur ama yoksa da çaremiz yok..

yok canım bir daha istemezler rahim filmini eğer ki sorun yoksa..
filmi ve raporunu sana vericekler zaten tedaviye başladığında alıp adına dosya açıyorlar hastanede kalıyor..
ama raporun fotokopisini alıyosun..
inş durumunuz netleşir de bir karar verirsin..
Sende olmasan napıcam ben bilmiyorum canım benim :)
İnsan her sorunun cevabını bilir mi, maşALLAH diyorum tülincim sana...
Tamam o zaman burdaki hastanelerde cektireyim de koyayım bi kıyıya, en azından korkusundan kurtulurum... zaten en gec eylül-ekim e kadar gitmişoluruz Mardine, 4 ayda tüplere bişey olmaz inşALLAH...
Bakalım bu hafta sonun kadar belli olacak gidip kalacagımız diyor eşim ama sıkıldım artık ne yapacagımızı bilememekten

]

kızlar hamileyim,kanda baktırdım sonucum pozitif:lepi:

Tebrik ederim MonaRosa... Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bilmiyorumkismile ...

Kızlar kan sonucum 72,6 hihoyyyt Hamilemiyim şimdi ben :CüvCüv:
amaaannnn ne güzel, MaşALLAH topiğimize.. 2. hamile haberi...
Hayırlı olsun Ecemnur... RABBİM yardımcın olsun bundan sonra hep bilmiyorumkismile

aaa oyle deme canım ya..yasadıgımız hıc bır an sacma deıl bence.tabı yanlıs secımlerın sacmalıgı bıze aıt..
ama yaradan ne guzel bır dunya vermıs bıze.saglıgımız huzurumuz yerınde elhamdulıllah..bugunumuze sukurler olsun..
tamam bebısler bızı bıraz uzuyorlar ama ınan her serde mutlaka nıce hayırlar gızlı.bız bunları goremıyoruz..rabbım yıne hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsın ınsaallah..
sen ne durumdasın canım..belkı yzmısındır ama ben gormemıs olabılırım kac yıllık evlısın..zemuszemus

biliyorum fatımam bilmem mi yüce RABBİM in bize çizdiği yolsa hayırları veşerleri bizlerin bilemeyeceği, bize şer gelenin aslında en hayırlısı olableceği...
zaten inançlı olmasa insan sinir hastası olur ... elinden geleni yap sonra herşeyi yaradana havale et, umutla bekle, yaptıgımız ve yapmamız gerekende bu zaten....O gün öyle canım sıkkındı yazdım geçti, 1 yıılık evliyim Fatıma ben, oligospermi var eşimde bakalım tüp bebek düşünüyorduk ama eşimin şark tayini cıktı beklemeeye aldık, bundan ibaret şimdilk hikayemiz mafoldumben aklinialirimsmile

mona rosa ve ecemnur masaaaaalllahhh..
cok sevındım rabbım tamamına erdırsın bızde nasıp etsın ınsaallah..
fadıkcım buharı bende denıcem fırsat bulursam canım..ınsaallah sıfa olmustur..
kızlar bende bugun doktora gıttım..kıstım 4 cm olmus..ılk once doktor amelıyatla alalım dedı..sonra ıkı sene oncede kıst aldırdıgımı soyleyınce ozaman asılamaya bı baslayalım.bakalım kıstının durumuna gore ılerlerız dedı..
banada dua edın olurmu..kıstım bu ıgnelerden dolayı buyumesın hayırlısıyla asılamam olsun..hernekadar umut azda olsa hıc yokta deıl..
ılk ıgnemı oldum bakalım kısmet..

Hayırlı olsun Fatıma arkdaşım..
ALLAH yardımcın olsun...
3 ayların yüzü suyu hürmetine pozitifi görenlerden ol sen de inşALLAH... bilmiyorumkismile

günaydın kızlar,güzel bir hafta geçiririz inşallah,bugün işe zor geldim çok uykum var...

yetercim hayırlısı buymuş demek ki,inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın arkadaşım :Saruboceq:

KIZLAR SAĞOLUN
SAĞLIK OLSUN NEYAPALIM
RABBİM OL DEMEİŞ DAHA
ELDEN BİR ŞEY GELMİYOR

ECEM VE MONA ROSA
TEBRİKLER ,SAĞLICAKALA KUCAĞINIZA ALIN MELEKLERİNİZİ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

yeter canimm cok üzüldümm..hayirlisi buymus demekten baska bisey yapamiyoruz maalesef..
insallah bundan sonrasi senin icin güzel olur,bebislerin sürpriz yapar..
monarosa ve ecem tebrik ederim kizlar..
allah tamamina erdirsin..dikkat edin kendinize

baska önemli olaylar varmi bilemiyorum kizlar,gecmise dönemedim simdi..
insallah herkes iyidir

sağol canım..iyiyim.
canım bende de dilemde de pıhtılaşma var da ondan sormuştum kan sulandırıcı kullanıyormusun diye..
evet coraspin kanı sulandırıyor daha çokkk..

MONAROSA ve ECEMNUR tebrik ederim kızlar..hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin..

:nazar::nazar: :sm_cool: gözün aydın canım allah tamamına erdirsin.:Saruboceq:

Tebrik ederim MonaRosa... Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bilmiyorumkismile ...

amaaannnn ne güzel, MaşALLAH topiğimize.. 2. hamile haberi...
Hayırlı olsun Ecemnur... RABBİM yardımcın olsun bundan sonra hep bilmiyorumkismile

biliyorum fatımam bilmem mi yüce RABBİM in bize çizdiği yolsa hayırları veşerleri bizlerin bilemeyeceği, bize şer gelenin aslında en hayırlısı olableceği...
zaten inançlı olmasa insan sinir hastası olur ... elinden geleni yap sonra herşeyi yaradana havale et, umutla bekle, yaptıgımız ve yapmamız gerekende bu zaten....O gün öyle canım sıkkındı yazdım geçti, 1 yıılık evliyim Fatıma ben, oligospermi var eşimde bakalım tüp bebek düşünüyorduk ama eşimin şark tayini cıktı beklemeeye aldık, bundan ibaret şimdilk hikayemiz mafoldumben aklinialirimsmile

arkadaşlarım canlarım çok teşekkür ederim desteğinize ve yazdıklarınıza.size ve burada alıntı yapamadıklarım varsa onlara da defalarca teşekkür.çok garip duygular yaşıyorum.hamile olduğuma inananmıyorum.yazdıklarınız bile beni çok duygulandırdı,gözlerimde sürekli nöbetçi yaşlar.bir müziğe,bir şarkıya bile ağlıyorum.bende düşük riski hala devam ediyor bakalım hayırlısı.buraya gelmek bile büyük aşama.ilk mikroda olmayanı gördük,tutunmayı gördük.demek ki doğru yoldayız diye seviniyoruz eşimle.Allah vermedikten sonra olmuyor,Allah almadıktan sonra da gitmeyen gitmiyor.tarlada,iş yerinde ağır ağır eşyaları kaldırıp da sağlıklı hamileliği olan da çok tabii.Allah ne verirse doğrusunu verir diyorum,aklıma olumsuzu getirmemeye çalışıyorum.

ecemnur seni tekrar tekrar kutluyorum,Allah kucağına almayı da göstersin canım.

yeter canimm cok üzüldümm..hayirlisi buymus demekten baska bisey yapamiyoruz maalesef..
insallah bundan sonrasi senin icin güzel olur,bebislerin sürpriz yapar..
monarosa ve ecem tebrik ederim kizlar..
allah tamamina erdirsin..dikkat edin kendinize

baska önemli olaylar varmi bilemiyorum kizlar,gecmise dönemedim simdi..
insallah herkes iyidir

caım saĞol

:teytey::teytey:canım çok sevindim gözün aydın allah tamamına erdirsin...:nazar:

ecemnur canim tebrik ederim Allah saglikla kucagina almanizi nasib etsin insallah

süper haberler ya maşallah.allah tamamına erdirsin darısı isteyen herkesin başına.

gÜnaydın kızlar

Günaydın herkese

Herkese çok teşekkür ederim. Rabbim sizlere de nasip eylesin.:Saruboceq:

Monarosa senin değerin kaçtı canım?

Günaydın arkadaşlar
aymes canim bu kadar panik yapmamaya calis korkularini yenmeye calis canim
eminim ki bebeginin hareketlerini hissettigin zaman gecicek korkularin onun minik tekmelerini hissetttigin zaman aticaksin bu korkularini
yazini okurken bile ne kadar korktugunu hissedebildim ama kendini bu kadar germe lutfen bu gunlerinin tadini cikartmaya calis

inşallah bebeğim iyidirde ben kendi kendime
evhamlanmış olıyım yine bundan sonra söz yapmıycam
kendi kendimede söz verdim

Hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
Allah tamamına erdirsin inşallah.

TULİN kız bacım benim nasılsın diye sormuyorum.
iyisin maşallah.
seni öpüyorum canım arkadaşım.
bizde mi buğday falan denesek acaba?
gerçi ben önce soğan suyunu yapmalıyım ama nerdeeeee....

AYMESim canım rahat ol, tevekkül et.
Rabbim korur melekleriyle meleğini...
cinsiyet yarın belli olur mu acaba?
bana erkek gibi geliyor ama bakalım...

Herkesi öpüyorum kocaman.
yemek yapıyorum.
yatılı misafirlerim olacak.

HARZEM maşallah tatlım senin misafirin hiç bitmiyor.
tatlı dilli ev sahibisin demek ki...

sağol canım perşembe günü gidicem doktora
yokmuş 2 gün demek senin içine erkek doğuyo
sağlıklı olsun iyi olsunda hiç farketmez canım
yeterki iyi olduğu haberini alıyım

Günaydın yetercim. ınşallah istediğin gibi iş bulabilirsin cnm benim. Tek maddi deil manevi olarak da iyi olur senin için yeni arkadaşlar farklı bir ortam iyi gelir. kaydirigubbakcemile5

günaydın canım iyi olacak inşşşş
iş bakacağım kendime
niraz çalışırsam daha kolay olacxak bu durumu atlatmak hemde maddi olarak çok yıprandık eşmde detsk olurum (tabi iş bulabilirsem )

yetercim çok yi düşünmüşsün hem kafanı dağıtırsın
hemde dediğin gibi maddi yöndende faydalı olur
2 kez tüp bebek denedim hemde özel hastanede
ne kadar zorladığını iyi bilirim

saol fadıkım ınsaallah hepımız beraber gulerız..sende herzaman destekcısın arkadasım.hakkını helal et.herzaman guzel seyler yazıp tesellı edıyorsun bızı..
esıne gelınce onlar bızım kadar rahat degıller.ekonomı onların elınde sonucta.tedavılerde sıkılmaları cok normal.bız onları ıdare edıcez artık napalım.yıne basımızda olsunlarda..opuyorumnanaktan

yap canım belki buharın sanada faydası olur...

canım senin işinde çok zor allah yardımcın olsun...
inşalalh herşey yolunda gider...
şu müberek günlerin hürmetine seninde yüzün güler inşallah...

X